Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

G Pedal yol bilgisayarı uygulaması

@fatikngage

Resmen engellemişler insan hata yapar, düzeltme yolu göstereceklerine hem engellemeiş hem de bir daha farklı yollarla dahi deneme demiş. Dokunmuş olmalı. İzah iste bence hangi politika iptali olmuş. Düzeltme yapayım, emeğim boşa gitmesin falan diye biraz duygusal biraz iyi niyet amacını gösteren cümleler kullan bence. Bakalım cevap ne olacak.
Umarım hayırlı sonuçlar alırsın.

Scudo
Hocam merhaba uygulamaya gpx formatında oluşturduğumuz rotayı atıp navigasyon için kullanabiliyormuyuz rotayı nerden atıcağımı bulamadım...Dikey ekran süper olur.Birde yaptığımız sürüşün bütün kaydını alıp stravaya atabiliyormuyuz ?

Hocam ekstra bir şey uygulamayı kullanırken birde telefonun pil durumunu görebilirsek süper olur

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Özcan
Telefonun dahili hafızasında
"/.Gpedal/Maps/" klasörü var. Buraya json formatında rota atıp açabilirsiniz.
gpx , kml , kmz formatları içinde ayrıca geliştirme yapacağım.
(link)
Ben bu siteyi kullanıyorum. Onlarca farklı formatta çıktıda alabilirsiniz.
Strava senkr. Şuan yok.Yapılacaklar arasında.
Pil durumunu yapılacaklar arasına alıyorum.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: C.Koc
@fatikngage ben bir türlü telefon içinde gpedal klasörünü bulamıyorum. Sadece android- data içerisinde var bir gpedal klasörü ama oradada map klasörü yok ana dizinin içindede gpedal diye bir klasör yok tam olduğu yeri yazabilirmisiniz

• Beğen
Tepkiler: Muhammet Ağrı
Tekrar Merhaba,
ana ekranda tüm verileri göstermek yerine garmin cihazlarındaki gibi ikinci üçüncü info ekranı şeklinde geçiş imkanı olsa süper olur.
Kişi verileri kendi isteğine göre birinci, ikinci, üçüncü sayfasına doldurarak o an hangi veriye ulaşmak istiyorsa o info ekranına parmak kaydırma hareketi ile geçse tadından yenmez.

@C.Koc
189920

storage/emulated/0/.Gpedal/Maps/
Yada
sdcard0/.Gpedal/Maps/

Bu yolda olabilir. Cihazdan cihaza değişir.dosya yöneticisinden yinede bulamazsanız ufak bi düzenleme ile daha kolay bulunabilir hale getiririm

@imumutkilic
Evet bilgi ekranında bi düzenleme ile daha kişiselleştirilebilir hale getirebilirim.

@fatikngage sıkıntıyı buldum gpedal klasörü gizli bir klasörmüş gizli klasörleri göster deyince klasörü buldum peki bir soru daha sorsam gpx olarak kayıtlı rotalarım var bunları geojson formatına çevirebileceğim bir program yada site biliyormusunuz bir an önce gpx formatı ve dikey kullanım işini halledersen çok sevineceğim bu arada :)

@fatikngage
Tam dava açmalık. Hangi maddeyi, neyi ihlal etmişsin? Net açıklama yapmamış. Resmen engellemiş. Üçkağıtçılar! Apaçık yazdığın uygulama runtastic den daha detaylı daha başarılı. Bunun gibi android uygulamalarını geride bırakacaktı bu uygulama. Google play'de şuraya 1000 tane uygulama koyarım hepsi birbirinden çalmış birebir aynı uygulamalar. Aynı şekilde açıp baksan yüzlerce uygulama bulursun ihlal diyebilecek. Engellese, ciddiye alsa, onları engellerlerdi. Yok yok bu kasıtlı. Gerçekten kasıtlı engellenmiş, ihlal bahane engel şahane.

@C.Koc
Gpedal klasörünün başında "." olduğundan gizli klasör olarak tanınır. Noktayı kaldırır yeniden düzenlerim.daha rahat bulunması açısından.
(link)
Burada dönüştürmede yapıyor die hatırlıyorum.bi dene istersen.
@kadir karakaya
Maalesef.Herşey Gogglenin tekelinde. İstediği gibi hareket edip at koşturuyo artık.

• Beğen
Tepkiler: kadir karakaya
Bir küçük bilgi, telefonumdaki sophos security uygulamanı riskli buldu. Muhtemelen farkında olmadığın güvenlik açıkları var uygulamanda.
Bir penetrasyon testi yapıp, çıkan zafiyetleri giderirsen play store'a yeniden başvuru yaparsan eminim onaylayacaklardır.
Başarılar.

Bakıyorum hemen. Bilgi için teşekkürler

Şimdi sophos security programını kurup tarattım. G pedal yüklü ancak herhangi bir uyarı vermedi bende.
@imumutkilic
Başka arkadaşlarda deniyebilir mi

Son düzenleme:
SS paylaşıyorum. Kolay gelsin.

Dosyalar

• Screenshot_20190224-210225_Sophos Mobile Security.jpg
    Screenshot_20190224-210225_Sophos Mobile Security.jpg
    182,3 KB · Okunma: 37
  • Beğen
Tepkiler: C.Koc
market linkini atarmısınız

Kaynak kodu paylaşsanız süper olur. EDİT: Aslında açık kaynak yapmayı düşünmüyorsanız paylaşmasanız daha iyi olur, hırlısı var hırsızı var.

@fatikngage
Ücretli bir versiyon kullanıyorum. "Sophos Mobile Security"

(link)

Bu yol ile g pedal uygulamasının kaynak kodlarını alabilirsiniz. Sıkıntı nerde bende en az sizin kadar merak ediyorum. Burdan paylaşırsanız sevinirim . @alicangul29
@imumutkilic

@fatikngage

Bu yöntem işe yaramıyor malesef.

@alicangul29
Evet bunun farkındayım .forumdaki arkadaşlara güvenim tam. Onlarında bana güveni tam olsun istiyorum. Tek isteğim bu.

@imumutkilic
Ekran görüntüsündeki risk olarak belirttiği ilk madde;
Uygulamayı ayarlardan güncellemek isteyince indirdikten sonra otomatik olarak yüklemek istemesinden kaynaklanıyor. Marketten uygulamam kaldırılmasaydı , market dışından bir yerden güncellenmicekti g pedal.Bu yüzden bunu risk olarak algılıyor.
İkinci madde de hep aynı sertifikayı kullanmadığım için riskli buluyormuş.bundan sonra sürekli aynı sertifikamı kullanırım.

Son düzenleme:
@imumutkilic

Çok gereksiz bir uygulamaymış. Dışarıdan APK yükleten uygulama zaten Play Store'da bulunmuyor, kaldırılıyor. Kendiniz bu uygulamanın APK'sını yüklüyorsunuz. Yani dışarıdan zaten kendisi APK yükleyen kullanıcıya "bak bu uygulama sana APK indirttirip yükleyecek" diye uyarı veriyor. Geliştirici sertifikasının yeni olup olmaması da çok zorlama olmuş. Play Store'a her gün bir çok yeni geliştirici katılıyor. Ayrıca root seviyesine yükselmeden hiç bir uygulama anlamlı bir chmod yapamaz. Zaten normalde silme vs. yetkisi olan dosyayı chmod ile değiştirse ne olacak? Saçma.

• Beğen
Tepkiler: fatikngage
Geri