Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

G Pedal yol bilgisayarı uygulaması

Amatör bir yazılımcı olarak birkaç tavsiyem olabilir.

1. Edit yerine Settings ismi daha uygun olabilir.

2. Açılışta en azından Türkçe (telefon diline göre otomatik ayarlanabilir) varsayılan dil olarak gelebilir.

Çok fonksiyonlu ve oldukça işlevsel bir uygulamaya benziyor, tebrik ederim. Şu an kapalı alanda olduğum için gps sorunu var ve uygulama çalışmıyor (hatta dil bile değişmiyor + şu tanıtım videosunda konuşan arkadaş.... bahhaaaalım gaç gorüyormuşuzz 😁 bu o uygulamaya pek olmamış sanki).

Scudo
Uygulamata ilk mesajdaki bağlantı ile ulaşılamıyor (öğe bulamadı hatası). Google Play'de ise g peak lite olarak geçiyor sanırım.

Ücretsiz sürüme buradan ulaşabilirsiniz.
(link)

Destek olmak ve tüm özellikleri kullanmak için ise buradan ulaşabilirsiniz.
(link)

2. Açılışta en azından Türkçe (telefon diline göre otomatik ayarlanabilir) varsayılan dil olarak gelebilir.

Çok fonksiyonlu ve oldukça işlevsel bir uygulamaya benziyor, tebrik ederim. Şu an kapalı alanda olduğum için gps sorunu var ve uygulama çalışmıyor (hatta dil bile değişmiyor + şu tanıtım videosunda konuşan arkadaş.... bahhaaaalım gaç gorüyormuşuzz 😁 bu o uygulamaya pek olmamış sanki).
:) güzel bi tanıtım videosu yapmamız lazım.
Tüm tavsiye öneri eleştirilere açığım. :)

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: MAERKEK

O arkadaş benim, öylesine çekeyim demiştim. @fatikngage hiç yoktan iyidir dedi. Ayrıca hızlı trende test etmiştik onu izlemenizi tavsiye ederim. Teşekkürler.
Ücretsiz sürüme buradan ulaşabilirsiniz.
(link)

Destek olmak ve tüm özellikleri kullanmak için ise buradan ulaşabilirsiniz.
(link)

:) güzel bi tanıtım videosu yapmamız lazım.
Tüm tavsiye öneri eleştirilere açığım. :)
Bu tanıtım videosunu daha profesyonel çekmek isterim lakin şartlar malum.

• Beğen
Tepkiler: fatikngage
O arkadaş benim, öylesine çekeyim demiştim. @fatikngage hiç yoktan iyidir dedi. Ayrıca hızlı trende test etmiştik onu izlemenizi tavsiye ederim. Teşekkürler.

Bu tanıtım videosunu daha profesyonel çekmek isterim lakin şartlar malum.

😊 Desenize doğaçlama anca o kadar olur. Emeğe saygı 👏

😊 Desenize doğaçlama anca o kadar olur. Emeğe saygı 👏
Amaç o yokuştan aşağı inerken hızı görmekti. Belki youtube a atarım diye video çekmiştim. Ddt dublaj izlerseniz Gonyaca öğrenebilirsiniz.

Son düzenleme:
  • Beğen
@fatikngage eline emeğine sağlık. Yol Bilgisayarı bakarken senin programına rastladım, onlarca yüzlerce lira vermek yerine programını kullanacağım. Virüs yüzünden şu yasaklar bitsin kullanacağım inşallah.

• Beğen
Yükledim pazartesi deneriz artık

• Beğen
Değerli arkadaşlar! @fatikngage arkadaşımızın uygulaması gerçekten çok iyi düşünülmüş bir çalışma fakat maalesef benim telefon programa tam uyum sağlayamadı. Programcı arkadaşımızı bu konuda özelden bilgilendirdim.

Ne yazık ki program tam aradığım özelliklere sahipti. Google Play'i günlerdir karış karış aramama rağmen bu düzeyde ihtiyacımı karşılayacak sadece üç dört program buldum fakat onlarda çok kusurlu.

Aradığım şeye gelince: Bu uygulamanın tanıtım videosunda olduğu gibi ekranda kamera yolu kaydederken aynı ekranda hızı görebilmek ve o şekilde video olarak kaydetmek. Haritaya, kaloriye vs hiç gerek olmayan sade bir uygulama. Sanıyorum Garmin kullananlarda böylesi bir durum var.

Ne yazık ki mağazada bu özellikle birkaç uygulama var ve o birkaçının birkaçı da sadece kamerayı kaydediyor fakat hız göstergesi yok. Hız göstergeli olanına çözünürlüğü 240px den bile daha kötü diyebilirim. Yani video kayıt olsa bile işe yaramaz.

Kısacası aradığım şey tam olarak bu:
224806 dosyayı görüntüle

Değerli arkadaşlar! @fatikngage arkadaşımızın uygulaması gerçekten çok iyi düşünülmüş bir çalışma fakat maalesef benim telefon programa tam uyum sağlayamadı. Programcı arkadaşımızı bu konuda özelden bilgilendirdim.

Ne yazık ki program tam aradığım özelliklere sahipti. Google Play'i günlerdir karış karış aramama rağmen bu düzeyde ihtiyacımı karşılayacak sadece üç dört program buldum fakat onlarda çok kusurlu.

Aradığım şeye gelince: Bu uygulamanın tanıtım videosunda olduğu gibi ekranda kamera yolu kaydederken aynı ekranda hızı görebilmek ve o şekilde video olarak kaydetmek. Haritaya, kaloriye vs hiç gerek olmayan sade bir uygulama. Sanıyorum Garmin kullananlarda böylesi bir durum var.

Ne yazık ki mağazada bu özellikle birkaç uygulama var ve o birkaçının birkaçı da sadece kamerayı kaydediyor fakat hız göstergesi yok. Hız göstergeli olanına çözünürlüğü 240px den bile daha kötü diyebilirim. Yani video kayıt olsa bile işe yaramaz.

Kısacası aradığım şey tam olarak bu:
224806 dosyayı görüntüle
@fatikngage gereken düzenlemeyi yapacaktır.

• Beğen
@fatikngage Merhabalar, program başarılı duruyor fakat iOS içinde düşünüyor musun? :DD

• Beğen
@safex
İnşallah ama daha zaman var :)
Mesela ben sadece bisiklette kullanmak için eski bi android telefon ayarladım . Sürekli bisiklette takılı duruyo :)

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: amasseia
Bir heyecan yaşamıştım yerli program kullanacağım için fakat sanırım uygulama tarih olmuş.

İyi akşamlar arkadaşlar.
Uygulamamızın bu versiyonunda ;

* Artık .kmz dosyalarıda görüntüleniyor.
* Kml dosyalarındaki konum noktaları görüntülemede geliştirmeler yapıldı.
* Müzik klasörü seçiminde geliştirmeler yapıldı.
* Çeviri hataları düzeltildi.
* Hava durumu menüsüne ;
Mevcut konumun ,
Kayıtlı konumun ,
Şehir/ilçe arayarak hava durumunu görme özelliği eklendi.
* Yerler menüsüne ;
İsim ile arama ,
Kategori seçerek arama özelliği eklendi.
* Arama sonuçlarına ;
Haritada göster ,
Konumu kaydet ,
Yol tarifi al ,
Ara ,
Paylaş seçenekleri eklendi.

Hava durumu menüsü görüntüsü
Screenshot_2020-06-28-23-04-08.png Screenshot_2020-06-28-23-04-26.png Screenshot_2020-06-28-23-04-35.png

Yerler menüsü görüntüsü
Screenshot_2020-05-10-01-15-05.png Screenshot_2020-06-28-23-03-42.png

İsim ile yer arama menüsü;
Screenshot_2020-06-28-23-03-51.png

Kategori ile yer arama menüsü;
Screenshot_2020-05-10-01-26-14.png Screenshot_2020-05-10-01-14-54.png

Yer arama sonuçları ve seçenekleri görüntüsü
Screenshot_2020-05-10-01-25-14.png Screenshot_2020-05-10-01-25-21.png Screenshot_2020-05-10-01-15-28.png

Uygulamamızı güncelleyerek en son yenilikleri kullanmaya başlaya bilirsiniz.
İyi eğlenceler.

Not: Google Play de uygulamaların onay süreleri uzadığından dolayı , yeni sürüme güncellemeniz birkaç günü bulabilir.

@fatikngage Acaba uygulama her cihazla çalışacak şekilde optimize edildi mi? Kayıt alırken ekranda hız göstergesine gerçekten ihtiyacım var. Son durum nedir?

Henüz tüm cihazlar için hazır değil. Biraz daha zaman gerek.

Geri