Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

G Pedal yol bilgisayarı uygulaması

merhaba, link çalışmıyor.

Scudo
@Bilgetd

Beklediğim ilgiyi görmediğinden G Peak uygulamasını geliştirmeyi durdurmuştum.
Ancak son bikaç güncelleme daha yapıp uygulamanın satış durumuna göre hareket edeceğim.
2 boyutlu olan haritalarını kaldırıp , 3 boyutlu mapbox haritası kullanacağım.

@fatikngage Sizin gibi girişimcilerin emeğinin karşılığını alamaması üzücü.Yazılımınızı incelemiş, kaliteli ve diğer alternatiflere göre çok ekonomik bulmuştum.Fakat link çalışmadığından, ücretli sürümünü yükleyememiştim.
Yazılımınız kullanıma girdiğinde ilk yükleyenlerden olmak isterim.
Saygılar.

• Beğen
Tepkiler: MAERKEK
Merhaba arkadaşlar.
Uzun bir aradan sonra ugulamamızın bu versiyonunda;

* Kurulum sihirbazı eklendi.
* Gösterge boyutları , konumları ve çizim hataları düzeltildi.
* "Genel Ayarlar >> Özelleştir >> Yazı/Rakam boyutu" menüsü eklendi.
* Tüm haritalar kaldırıldı.
* 3D Mapbox haritası eklendi.
* Haritaya 8 yeni katman eklendi.
* Haritada gezinirken otomatik olarak konum takibi kapatılıyor.
* Çekilen resimlerin haritada konum üzerinde gösterilmesi sağlandı.
* Navigasyon yeniden düzenlendi.
* Gizlilik politikası uygulama içine eklendi.
* Gereksiz kodlar çıkarıldı ve genel performans artırıldı.
* Hata düzeltmeleri.

Kurulum sihirbazı ekran görüntüleri.
Screenshot_2021-03-13-11-17-47-003_com.fatikngage.gpeak.jpg Screenshot_2021-03-13-11-27-57-740_com.fatikngage.gpeak.jpg Screenshot_2021-03-13-11-28-00-225_com.fatikngage.gpeak.jpg Screenshot_2021-03-13-11-28-02-279_com.fatikngage.gpeak.jpg Screenshot_2021-03-13-11-28-04-267_com.fatikngage.gpeak.jpg Screenshot_2021-03-13-11-28-06-129_com.fatikngage.gpeak.jpg Screenshot_2021-03-13-11-18-15-872_com.fatikngage.gpeak.jpg

Yazı/Rakam boyutu menüsü
Screenshot_2021-03-13-13-45-06-546_com.fatikngage.gpeak.jpg Screenshot_2021-03-13-13-45-12-990_com.fatikngage.gpeak.jpg

Gizlilik politikası
Screenshot_2021-03-13-11-18-43-393_com.fatikngage.gpeak.jpg Screenshot_2021-03-13-11-17-19-461_com.fatikngage.gpeak.jpg

Uygulamamızı güncelleyerek kullanmaya başlayabilirsiniz.
Mutlu pedallamalar :)

Ücretsiz sürüm;
(link)

Tam sürüm;
(link)

Son düzenleme:
merhaba dil seçeneği görüntüsü böyle, hadi dedim ingilizce devam edeyim ama kurarken girdiğim bilgileri kayıt etmemiş ayarlara giriyorum yine kayıt etmiyor kaldırdım umarım prosu böyle değildir millet 32 lira verip birde çalışmazsa yazık.

Dosyalar

• Screenshot_20210313-150054.png
    Screenshot_20210313-150054.png
    20,3 KB · Okunma: 32
@seljuk11
Ayarlarda kayıt etme ile ilgili sorunu buldum. küçük bir güncelleme ile sorun hallolur. Zaten lite versiyonun oluşturulma amacından biri de cihazdan cihaza farklı hatalar gözükebilir. satın alınmadan önce ücretsiz versiyonunu kullanıcı yükleyerek, cihazı ile uyumlu olduğu kanaati getirirse pro versiyonunu satın alabilir.

Eline sağlık abi

• Beğen
Tepkiler: fatikngage
Merhaba arkadaşlar.
GPeak yol bilgisayarı uygulamasını geliştirmeye bir süre ara vermiştim fakat dayanamadım bikaç ekleme yapmak istedim.
Uygulamamızın bu versiyonunda;

* Navigasyonda rota oluştururken oluşan yükseklik grafiği çizim hatası düzeltildi.
* Yerler menüsünden kategori seçerek yer arama hatası düzeltildi.
(restoranlar, mağazalar, konser salonları, parklar, müzeler, konut veya işyeri adresleri vb.)
* Yerler menüsüne adres bilgileri ekranı eklendi. Bu menüden;
-- Bulunduğunuz yerin adres bilgilerini görüntüleyebilir
-- Kayıtlı konumların adres bilgilerini görüntüleyebilir
-- Harita üzerinden seçtiğiniz konumun adres bilgilerini görüntüleyebilirsiniz.
* Google maps veya Google earth tarafından oluşturulan .kml dosyalarının görüntülenmesinde iyileştirmeler yapıldı.

Yerler menüsünde adres bilgi ekranı "?" tuşu
Screenshot_2021-07-26-17-47-09-309_com.fatikngage.gpeak.jpg

Adres bilgisi menüsü
Screenshot_2021-07-26-17-47-15-282_com.fatikngage.gpeak (1).jpg

Geçerli konumun adres bilgisi , Kayıtlı konumun adres bilgisi ve Haritadan seçilen yerin adres bilgisi ekranı
Screenshot_2021-07-26-17-47-22-044_com.fatikngage.gpeak.jpg Screenshot_2021-07-26-17-47-49-809_com.fatikngage.gpeak.jpg Screenshot_2021-07-26-17-48-21-036_com.fatikngage.gpeak.jpg

Son düzenleme:
Eğim bilgisi var mı acaba..

• Beğen
Merhaba arkadaşlar.
Uygulamamızın bu versiyonunda;

* Rota kaydı yada yer kaydı için isim girilirken , özel karakter girilmesi önlendi.
-- Böylece dosya adından dolayı oluşan hatalar giderildi.
* Android 10 ve üzeri cihazlarda müzik çaların, mp3 bulamama sorunu giderildi.
* Basit ana ekrana müzik çalar eklendi
* Bilgi ekranına nabız ve kadans bilgileri eklenerek toplam 9 sayfaya çıkarıldı.
-- Nabız ve kadans bilgilerini görüntülemek için tek seferliğine bilgi ekranına basılı tutun ve çıkan menüden "Tümünü ekle" deyin.
* Kml ve Gpx dosyalarını görüntülemede geliştirmeler yapıldı.
* Rota dosyalarındaki yol noktalarını liste halinde görüntüleyebilmek için ekran geliştirildi.
-- Bu ekrandan seçilen yol noktalarını;
-- Haritada gösterebilir
-- Konumunu kaydedebilir
-- Yol tarifi alınabilir
-- Paylaşılabilir
* Navigasyonda geliştirmeler yapıldı.
* Eğim hesaplama algoritması yeniden düzenlendi.
* Hata düzeltmeleri.

Basit ana ekranı müzik çalar
Screenshot_2021-09-11-18-03-41-533_com.fatikngage.gpeak.jpg Screenshot_2021-08-18-11-32-15-140_com.smartphoneremote.androidscriptfree.jpg

9 sayfa Bilgi ekranı
Screenshot_2021-09-11-17-47-04-737_com.fatikngage.gpeak.jpg

Rota dosyalarındaki yol noktalarının liste görünümü
Screenshot_2021-09-11-18-16-11-516_com.fatikngage.gpeak.jpg Screenshot_2021-09-11-17-51-13-873_com.fatikngage.gpeak.jpg Screenshot_2021-09-11-17-51-26-799_com.fatikngage.gpeak.jpg Screenshot_2021-09-11-18-00-13-956_com.fatikngage.gpeak.jpg

Ücretsiz versiyonu
(link)

Tam sürüm. Navigasyon ve extra özellikler için
(link)

Son düzenleme:
Uygulama için link alabilir miyim? Bıraktıklarınızdan ulaşamadım.

• Beğen
Menüye girmeye çalışırken geç açılma komutları algılamama hibi sorunları yaşayan tek ben miyim ?
Uygulama için link alabilir miyim? Bıraktıklarınızdan ulaşamadım.
(link)

Hiç telefondan bisiklet için GPS kullanmadım ama yerli bir yazılım ve forumdan birinden çıktığı için indirip beş yıldızı çaktım. Bu arada gerçekten güzel bir uygulama. Belki minik arayüz çalışması ile rakipsiz olabilir. Tebrik ederim

Başka bi cihazda denedin mi.
Hayır . Daha iyi bir cihazda deneme imkanım olmadı . İnterval grafiği ekler misin ? Nokia symbianda mee Run adlı bir kayıt uygulamasında var. Telefonun yazılımını düzeltirsem görüntü göndereyim size

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: fatikngage
Menüye girmeye çalışırken geç açılma komutları algılamama hibi sorunları yaşayan tek ben miyim ?
98 den beri programcilik yaparim,bir gps speedometer uygulamasi neden kamera foto ve storage erisimine ihtiyac duyar ve bunlari vermeden acilmaz anlamadim.

• İnanılmaz
98 den beri programcilik yaparim,bir gps speedometer uygulamasi neden kamera foto ve storage erisimine ihtiyac duyar ve bunlari vermeden acilmaz anlamadim.
Kamera izni ; oluşturulan yol noktalarına yada kaydedilen yerlere resim eklemek için gerekli.
storage izni ; rota kaydı alındığında gpx dosyasının hafızaya kayıt edilebilmesi için veya çekilen resimlerin hafıza kayıt edilmesi için veya yol noktaları oluşturulduğunda hafızaya kayıt edebilmek için gerekli.
Bu uygulama sadece bir hız göstergesi değil , kapsamlı bir bisiklet yol bilgisayarıdır. Müzik çalar , Navigasyon , Bluetooth cihazları eşleştirilebilir (Nabız bandı , Kadans ve Hız sensörü), Hava durumu , acil durumda (kaza anında) belirlenen numaraya mesaj ve konum bilgisini gönderebilir vs.

Son düzenleme:
Kamera izni ; oluşturulan yol noktalarına yada kaydedilen yerlere resim eklemek için gerekli.
storage izni ; rota kaydı alındığında gpx dosyasının hafızaya kayıt edilebilmesi için veya çekilen resimlerin hafıza kayıt edilmesi için veya yol noktaları oluşturulduğunda hafızaya kayıt edebilmek için gerekli.
Bu uygulama sadece bir hız göstergesi değil , kapsamlı bir bisiklet yol bilgisayarıdır. Müzik çalar , Navigasyon , Hava durumu , acil durumda (kaza anında) belirlenen numaraya mesaj ve konum bilgisini gönderebilir vs.
anladim hocam tesekkurler

Geri