Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

G Pedal yol bilgisayarı uygulaması

Ben uygulamayı bizim bisiklet grubunda paylaştım eline sağlık...

• Beğen
Tepkiler: fatikngage
Scudo
Teşekkürler @C.Koc

Maalesef Uygulamaya şuan ulaşamıyorum.

Sabah kalktım goggle den mail gelmiş.hesabınız askıya alınmıştır die. Mail attım nedenini sordum haber bekliyorum.Bir yanlışım mı var.Varsa nerede hata yaptım , sordum bekliyorum.Umarım düzeltirler.

Sabah sabah çanımı sıktılar. Soğuttular yeminle

@fatikngage
Merhaba, ben de almaya çalıştım ancak başarısız dedi, bekleyelim bakalım Google ne diyecek. Durum düzelince bizi bilgilendirin lütfen.

• Beğen
Google bu kadar güzel programı kaldıramadı demek ki

• Beğen
Her yer bilgisayar korsanı. Hesabını ele geçirip satıştan alabileceğin getiriye çökmek istemişler sanırım.
Yakında dönüş yapıp hesabını geri verirler diye düşünüyorum. Maillerini sıkı takip et :)

İvme eklenirse tüm programları sollar

@MAERKEK

Aslında g kuvvetini hesaplarken ivmelenmeyide hesap ediyor.Sadece göstermiyor okadar. İvmelenmeyi ayrıyetten gösterebilirim.

Birkaç ekleme yaptım.
Hava durumu bilgi ekranına;

Gün doğumu saati
Gün batımı saati
Atmosfer basıncı
Ve bu bilgilerin başına ikonlar eklendi

Bu bilgileri göstermek için konumu bulması ve internetinizin açık olması gerekir.

187295

187296

Uygulamayı ayarlardan güncelleştirebilir yada linkten indirebilirsiniz.

(link)

Geliştikçe yok yok bunda dedirttirecek.
İvmelenmeyi ayrı bir şekilde gosterirseniz çok güzel olacak . Başka bir uygulamada görmediğimiz bir özellik daha gelecek. G kuvveti olcmesi hayranlık uyandırıcı benim için.

• Beğen
Arkadaşlar birkaç ekleme yaptım.

İvme göstergesi eklendi @MAERKEK
Anlık eğim
Maksimum iniş eğimi
Ortalama iniş eğimi
Maksimum tırmanış eğimi
Ortalama tırmanış eğimi

İvme ikonu üzerine biraz çalışacağım.

187685

187686

Ayarlardan güncelleştirebilir yada linkten direk indirebilirsiniz

(link)

hocam uygulamanın strava ile entegrasyonu olacak mı,düşünüyor musunuz?

• Beğen
@MAERKEK
Ricaederim.
@Desert Fox
Yapılacaklar listesinde strava ve google fit senkronizasyonu var.
@Srcnkrtlms
Beğendiğinize sevindim.

Biliyorsunuz sizlerden gelen geribildirimler ile daha da geliştirip talepler doğrultusunda ek özellikler ekleyeceğim. Daha yolumuz var :)

İyi akşamlar arkadaşlar.
Birkaç ekleme yaptım.

Bisikletin virajlarda , yola olan açısını derece cinsinden gösteren bir gösterge ekledim.
Ayrıca bağlantı durumunu gösteren simgeler ekledim.
( Bluetooth , İnternet , Gps )

188063

Uygulamayı ayarlardan güncelleştirebilir yada linkten direkt indirebilirsiniz

(link)

İşte bu eğilme açısı müthiş bir fikir olmuş. Daha önce hiçbir cihaz ve uygulamada duymamıştım. Eline sağlık :harika:

@fatikngage
Yola açısının ölçülmesini okudum. Okuduktan sonra içimden dudaklarıma yansıyan kelimeyi söylemeden geçemeyeceğim. Argo olacağı için önceden afınıza sığınarak söylemek istedim. "Ohaa yani!" Gerçekten dahiyane bir fikir. Uygulamada yok yok. Son gelişmeleri yeni okudum, uzun zamandır güncellememiştim. Şimdi güncelleştirip en yakın zamanda heyecanla deneyeceğim.

@kadir karakaya

:) teşekkürler. Hala Eksikler var. Müsait oldukça geliştirmeye çalışıyorum. Düzeltilmesi gereken, hatalı gözüken noktaları beraber düzelteceğiz.

@fatikngage
Hiç görülmemiş, duyulmamış böyle icatlar eklersen, dünya çapında indirilip kullanılan bir uygulama olur. Playstore'da açıklamalar kısmında fotoğraflı olarak bu özellikleri belirt ?

Edit: İlave bir cümle ekledim. Cümle yok oldu ama onun yerine mesaj otomatik birleştirildi açıklaması eklendi. Bu ikinci denemem.

Fren sıkarken oluşan eksi G kuvvetini ölçme imkanı varsa, "bisikletinizin frenleme performansını ölçebilirsiniz" açıklamasıyla programa ekleyebilirsin örneğin ;)
Bu da hiç olmayan bir şey.

Geri