Scudo Sports

Garaj ve dizaynı...

Scudo
@davitprinter
Bende sizin bu mentalitenize şasirmadim. Insanlarin hobileri olmasini neden anlamaya calismiyorsunuz , ve bu forum bisiklet forum iken buranin bir paylasim ve bilgi alisverisi sitesi oldugunuda bile bile bu cekememezlik nedendir anlamak mumkun degil. Bi anlatsaniza dinleyelim seni

@mariokaldato Konunun adı "Garaj ve dizaynı" olunca merak ettim baktım. Acaba pratik bir şeyler var mı? Bisikletimi en az yer kaplayacak şekilde koyabileceğim bir çözüm mü var vs. Ama gösterişten başka bir şey göremedim. Ufak bir eleştiri yaptım, bu çekememezlik değil. Belli ki yanlış bir sayfaya girmişim.

Bu arada hobileri anlarım tabii ki. Ben de 5-6 yaşımdan beri bisiklet üstündeyim ve çok zevk alırım. Önce 2. el bir Pinokyo :), sonra ne olduğu belli olmayan yol bisikletine benzer bir bisiklet ve en son da ilk sıfır bisikletim 1987'de alınan Bisan Cosmic yol bisikleti. 20 yıl tepesinden inmedim. Son 10 yıldır yurtdışında çalıştığım için inzivada. Şu an kullanmıyor olsam da bisikletim benim için özel. Onu elden mi geçirsem yoksa yeni bir tane mi alsam diye çok düşünüyorum. Paranın bununla ilgisi yok. Eğer ayrıca dağ bisikleti kullanmıyorsam; evimde 1 bisikletim olur. Belki en fazla emektar Bisan pırıl pırıl duvarda asılı, (alırsam) yeni alacağım altında kullanıma hazır olabilir. Benim mantelitem de bu.
Bisikletforum'a üye olduğumdan beri faceye bakmaz oldum. Özellikle tur yazılarını çok seviyorum. Sizin esprili paylaşımlarınızı da seviyorum. Çok ters bir tepki değildi ama siz neden tepki gösterdiniz anlıyamadım. Yanlış anlamayın kimseyle tartışmak da değil amacım ama, böyle paylaşımları görünce aklıma ister istemez altın kaplama rolls royce kolleksiyonu yapan araplar geliyor. Sonra ingiltere ekonomisini ayakta tutan, bilmem kaç tane rolls royce, bentley alan "birşey" ağası geliyor, sonra da neler neler geliyor. Klavyeme hakim olamadım, kusura bakmayın tekrar.

@GalipKelesoglu
Hobi... :)

@Bisikleteam Youtube
Insallah daha iyileri ssizlerin olur. :harika:

@Şerif Feridun
Buyur gel, bekliyorum. :)

@MakRo
Tesekkürler Alperen, magza olsa cok iyi olurdu ama melesef sadece hobi garaji olarak kalacak. :D

@Yetkin
Basinizi agritan nedir?

@ognsylr
Aman nazar degdiriyorum demede ne dersen de.:koptum:

@davitprinter
Zaten anlatsakta anlayamasiniz malesef.

@mariokaldato
Cumhur bosver arkadas zaten bu spora uzak gibi görünüyor, bir bisiklet forumunda bisiklet fotograflari paylasimini bir insan gösteris olarak kabul ediyorsa zaten o kisinin bisiklet sporu yada hobisi ile uzaktan yakindan alakasi yoktur.

@davitprinter
Garaja dogru baksaydiniz bisikletinizi yer kaplamayacak sekilde nasil koyabileceginiz cözümünü bulurdunuz.
Bu tür hobi yada koleksiyonlar hakkinda yorum yapmadan önce ne icin yapildigini bilmek gerekiyor.
Koleksiyon nedir, neden yapilir, neden temiz ve bakimli olmasi emek verilir, yararlari nelerdir vs. vs. Bunlari biraz arastirisaniz fotolari neden yükledigimi ögrenir ve biraz olsun bilgi kazanmis olursunuz.
Saygilarimla

@Sanberk E
GAraji biraz toparladim sanberk.:D

Mağaza olmadığına emin miyiz abi ? :D

@davitprinter Ben tepki gostermedim , aksine sizin tepkinizi anlamsiz buldum. Ama kibarca ve anlayisla aciklama yapmaniz gercekten hos bir medeniyet ornegi idi . Bundan dolayi eger ben kalbinizi kiracak bir laf ettimse ozur dilerim. Ama tekrar ediyorum Murat in hobisine ve bisikletlerine karsi saldirgan davranmayin . Hc hos degil tavrinIiz

• Beğen
Tepkiler: Murat Cömez
Kavga etmeyin araya girmem :),herkes özgür ,istediğini yapar bence maaşallah diyorum bu ne güzel bir yer süper garaj olsun adı.

@davitprinter
Kim " bu " dedi size ? Murati diyorsaniz gayet kibar yazmis

@davitprinter
Bence de ozur dilemen isabetli olmuş Muratin bisiklet sporuna ve bisikletlere verdigi emek ortada , insanlara karsi yardimseverligi ortada. Buna ragmen kendisine boyle haksizliklar yapilmasina bir insan olarak katlanamiyorum

• Beğen
Tepkiler: Murat Cömez
Alo engin! Benim uzyuzmilyondolarlik spor arabami besyuzmilyondolarlik pisketlerin yanina cek he hadi bakem hav hav hav

@İsimliSürücü
Kesin eminiz... :D

@mosso ersin
Tesekkürler ersin bey.:)

@davitprinter
Estagfurullah özüre gerek yok, konular ve yorumlar dogru okunsun ve dogru anlasilsin, kimse kirici yorumlar yazmasin yeterli.

Maşallah çok güzel elinize sağlık.Bu arada duvardaki posterler ne diye geçiyor nereden bulabiliriz?

@Batuhan0332
Tesekkürler genc kardesim, malesef duvardaki posterleri bulma sansin yok gibi cünkü onlar markasini sundugu bisikletcilere satndlari verirken özel standlar icin hazirlanmis posterler. Bende dükkani kapatan bir bisikletciden aldim standlari.

Geri