Scudo Sports

Garaj ve dizaynı...

Murat ağabey, kıskandırıyorsun fakat ilham da veriyorsun. İleride bize de nasip olması dileğiyle.. Çok güzel.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Scudo
Hocam nazarım değdi mi ? Kırık dökük birşey oldu mu yakın zamanda garajda ?

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Keşke param olsada bende yapsam bunlari almaya kalksam 6 sene çalışmam lazım :)

@Birhan K.
Birhan ilerde degilde allah yarindan tez daha iyilerini insallah nasip eder.:harika:

@ognsylr
Bu nazar sakasinin tadi kacmaya basladi farkindaysan. :mad:

@Ertugrul46
Insallah daha iyileri en kisa zamanda sana nasip olur.:harika:

@T.T
Tesekkürler, fotograflari kendim cektim.

Bugün bayram , sevindirelim küçüklerimizi. El öpmek için nereye geliyoruz :D

Bisiklet Mabedi gibi. Çok güzel. Türkiye değil galiba. Birde sigorta yaptırın bence. Güzel günler diliyorum :)

@Engin ATAL
Tabiki sevindirelim, benim Adresim belli buyurun gelin.:)

@rknsycck
Tesekkürler Erkan bey, sogortanin bilirkisisi tarafindan deger bicilerek sigortasi saglam bir sekilde yapildi.:harika: Bu meblaya karsida sígortanin sartlari oldu tabiki. Mesela komple tüm girislerin ve tüm alanin kamera kayidi altinda ve garajda alarm sistemi olmasi gibi.

Abi çok güzel gerçekten emeğine sağlık. Bir hobinin hakkını vermek budur işte... ileride varsa çocuklarının gururla anlatıp sahip çıkacakları çok anlamlı bir miras..

SM-A710F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: Murat Cömez
@Murat Cömez Tahminim yurt dışında yaşıyor olduğunuz çünkü sigorta şirketleri Türkiye de pek kamera falan istemez. Ben ev eşyalarımı sigortalatmak için İstanbul da bir acentayla anlaşıyorum. Adamlar beni sadece arıyor yapalım mı diyor yapın diyorum o kadar :) kimse gelip eve falan bakmıyor :) yolunuz açık olsun.

Süper... Bu garaja yeni güncelleme gelirse görebilmek isterim. Emeğinize sağlık. Eskişehir mi burası?:) Sigortayı yeni okudum. Artık Eskişehir olamaz.:)

Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

• Beğen
Tepkiler: Murat Cömez
@Murat Cömez

Murat abi gerçekten hayran oldum. Yanlış anlamazsan, garajın tabanı parke döşenirse galeri gibi olur diye düşünüyorum.
Ya gerçekten çok beğendim burnum sızladı fotoğrafları görünce :D

@rknsycck
Evet ben almanyada yasiyorum, sigorta islemlerini buradada telefondan hal edebiliyorsunuz yaliniz özel olan esyalari bilirkisi tarafindan degeri tespit ediliyor ve degerine göre sigorta yapiliyor.

Yani söyle anlatayim. Yangin sigortasi, ev sigortasi, ev esyalarini sigortasi, araba sigortasi vs aynen sizin dediginiz gibi telefondan hal edile biliyor sorun yok. Yalniz modifiye olmus degeri standartindan yani orjinal halinden daha cok olunca bilir kisi gönderiyorlar. Bisikletler icin se özel sartlari var, disarida calinirsa kilitli oldugunu ispat etmen gerekiyor aksi taktirde ödeme yapmiyorlar, eger garajda duruyorsa garajin kapilari kilitli olmasi gerekiyor. Benim koleksiyoda deger yüksek olunca kamera ve alarmi mecburi tutular, aksi taktirde hic bir ödem olmaz dediler.

• Beğen
Tepkiler: Adı Bende Saklı
Abi son iki fotoğrafa baktım ilk başta garajın dış görünüşü sanmıştım sonradan kameralar dikkatimi çekti acaba bizim için mi dedim içimden :D:D
Sonradan diğer mesajlarda sigorta için olduğunu görünce şaşırdım. Benim böyle bir garajım olsa ben etrafına sur örerdim :krnz:

Geri