Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Garaj ve dizaynı...

@A.Tahsin
Yanlis anlamayin ama o koga miyata cok normal fiyat 220€ ya, ayrica 63cm kadro boyu 170cm icin diyor. :)

• Beğen
Tepkiler: Adı Bende Saklı
Scudo
@Murat Cömez
yardımsever şahsiyet, kral adamsın. senin gibi almancıların bizden uzakta yaşamasına üzülüyorum....

@T.T

"Almancı" olarak anılmayı da hiç sevmezler. Hakkaten de çok anlamsız bir kelime.

@Murat Cömez fotoğrafa bakınca sadece güzel bisikletler değil, hikayesi olan güzel bisikletler görüyorum. Paylaşım(lar) için teşekkürler.

Tü tü tü nazar değmesin :D

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
3 yıldır bisikletle uraşıyorum. 38 m2 stüdyo dairede 3 bisikletle yaşar oldum. İns sonum böyle olmaz.:) Güzel garaj olmuş, insanın garajda yasayası gelir.

• Beğen
@Murat Cömez Baskan cok sade ve duzenli olmus , cok begendim maşallah.
"Çömez bisiklet müzesi" diyebiliriz yeni dizaynimiza :D

Orda bir s wörk gördüm al montain tarzi . Onu photoshopla mi eklediniz oraya ?
Cunku o bir s wörk oluyor
sizin s wörkünüz olmasi cok zor
cunku o bir s wörk
Herkes alamaz
Neden cunku es wörk o
12821509_1159848287359142_1676469264355837430_n.jpg

@Murat Cömez şair gibisin murat abi..yine döktürmüşsün kalbe işleyen mısraları :)

Guzel, guzel bence. Imkan ve yer varsa herkesin yapmak istedigi bir sey ;). Eslinize saglik sayin @Murat Cömez :harika:.

@Murat Cömez

Sonum böyle olmaz derken aslında çaktırmadan böyle olmasını diliyorum. :D

@Murat Cömez

Hayirli olsun, garajdan cok sanki bir showroom olmus burasi artik :harika:

Bir tanidigim 15-20 tane eski italyan yaris motorsikleti toplamis, ne yapacan diye sordugumda yaslilik garantisi olarak gördügünü söylediydi, devletin emeklisinden daha garantiliymis.

Bisikletin de bu ise yarayacagi aklima gelmemisti, talepler nasil bu "high end" bisikletlere, yeterince kolleksiyoner var mi?

@Aloha
Bisikletleri bitti motor mu basladi bide :D

• Beğen
Tepkiler: Aloha
Fena halde yoldan çıkıyorum bu n+1 kuralı tam ben.. Umarim Murat abimiz gibi olmaz sonum.
Oda işgali yüzünden hanımla da papaz oldum :)) IMG-20181010-WA0012.jpeg IMG-20181010-WA0014.jpeg

@mariokaldato

Ben motordan hic anlamam da, eski bir ahira guzzi ducati gibi makineleri doldurmus idi

• Beğen
Geri