Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Gariban Turcuya başlangıç seviyesi öneriler

Scudo
@Ferhat Karaca
Ne guzel abi mis gibi hehe .

@Genç89
Pazarlik yapar bence bi ara haha :D

• Beğen
Tepkiler: Genç89
@nonsteril işte tam da bu nedenden dolayı bir karikatür dergisi sahibi değilsiniz :):) ilk günden dergi batardı :D:D sevgili @mariokaldato yatırım yapılabilirlik düzeyi DDD olan bir meta (nasıl da nesnelleştirdim seni)

@Anonim
Beğenmiyorsaniz yorum yapmayin! Bazıları sırf birilerini eleştirmek onun üzerinden prim yapmak için burdalar !!? ( Aranızdaki muhabbeti bilmeyen foruma yeni üye olmuş temiz bir kardeşimiz) :)

@atasoy abi takıl bana huzuru bul
( burdan sonraki Türkçeme dikkat )

Bağzı ğıskanclara pirim vermeyim arhadaslar.
Beyenmeyen arhadaşı şarhıcı seda sayanin purogramında çay icmeye önerim
Buda kApAq olsuN HaNy :D aviary-image-1483177239865.jpeg

15894987_10210371145491634_8925297576148500748_n.jpg
Türkçemi beğenmeyeni cümleme muhatap etmem ;
Etsemde rahat edemem

Buda tüm ayar olanlarıma gelsin :D

@mariokaldato hoşgörünüze sığınarak sizi bisikletforum'un "internet mahir"i olarak gördüğümü söylemek istiyorum. :)

şuradaki resimlerde mahir'in kellesini dekupe edip yerine sizinkini monte etsek naiflikte hiçbir kayıp yaşanmazdı sanki. kendinizi ifade şekilleri ve performanslarınız çok benziyor.

(link)

sahi, nerede şimdi mahir? kaderiniz benzemez inşallah.

@cahitakin
Sagolasin Cahit Abi ben Mahirin yakinindan bile gecemem , baksana adama mg ryanlar falan hayran yani ehehe

@ÖnerERKUT cok sagolasin Kardesim

@mariokaldato

Sonuna kadar katılıyorum :harika:

@mariokaldato

Hocam bunun için sat komandosu olmaya gerek yok trt belgeselde cuma günleri ''İnsan Doğaya Karşı'' diye bi belgesel çıkıyor onu izleseler yeter.Bear Grylls'i bilen bilir:confused:.Bi ara türkiye ye de gelmişti sanki kapadokyaya bir iki sümüklü böcek bi de kertenkele yemişti:booo:

Allah mutluluğunuzun devamını getirsin valla ne kadar istesemde sizin kadar yaşama sevinciyle dolu olamam.:( Yazılarınızın devamı dileğiyle..

Geri