Scudo Sports

Garibanlar için bikepacking projem

Evet sizin tabirinizle forumun en kirli konusunu erimeden 3 saatte anca okudum, ilginç fikirler edindim, en önemlisi de balık meraklısı olduğum için kamış çantasını kadroya bağlantı yapmayı düşünüyorum teşekkürler harika fikirleriniz için :harika:

@mariokaldato çok güldüm Allah işini rast getirsin.

@Anonim hocam biliyorum konu farklı fakat geçen wiggle gönderim bahsinde yanlış bir yorumum oldu, bu nasıl bir nefret suçu diye o başlık altında mesaj gönderememe cezası aldım. Ceza konusunda haklısınız, yazmış olduğum mesaj hoş değildi, tüm forumdan özür diliyorum, daha dikkatli olacağıma dair söz veriyorum.

Scudo
@mariokaldato silsek mi konuyu ne yapsak? @mehmetsunu yu komple gönderememiş olsak bile eli ayağı kesildi en azından, arada fotoğraf falan atıyor işte, gerçi iyice yaşlandı artık, foruma üye olduğunu da unutuyordur o şimdilerde.
Konum; kabul ediyorum , kirlilikten ağlıyor, ama diger forumdaslarin harika fikirleri ve projeleri hatrina kalsin bence

Son düzenleme:
@mariokaldato konuyu en çok kirleten de benmişim galiba, kendimi konudan uzaklaştırayım bari 🤣
@necmeddin teşekkürler anlayışınız için, iyi forumlar 👍
Evet, senin süpersonic saldirilarindan kafamizi kaldiramadik sende haklısın .
Hatta bir Caponlarin pörl harbır baskını ,bide senin bu saldirilarin denebilir :D keh keh keh

@mariokaldato hocam sayenizde çok güzel bilgiler öğrendim sakın bu konu silinmesin hatta her gün güncellensin lütfen ufkumuz açılıyor :D:D

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
@mariokaldato hocam sayenizde çok güzel bilgiler öğrendim sakın bu konu silinmesin hatta her gün güncellensin lütfen ufkumuz açılıyor :D:D
Evet bencede ekonomik ve güzel cozumler var. Ben su an hangi bikepacking setup kullaniyorum diye sorarsan eger;
Sor bakim ?
Evet su an bu bikepacking seti kullanmaktayim :D
20191020_104602.jpg

Anunnaki bike bags

Evet bencede ekonomik ve güzel cozumler var. Ben su an hangi bikepacking setup kullaniyorum diye sorarsan eger;
Sor bakim ?
Evet su an bu bikepacking seti kullanmaktayim :D
219755 dosyayı görüntüle

Anunnaki bike bags
Adam yıllardır bizi vay efendim garibanlar için baypekinklerim var, vay efendim daha fazlasını istersem namerdim, elim uzanırsa elim kurusun diyerekten o kadar güzel ayakta efsunladıki gözümüzü en son açtığımızda bizim elimizde üç bisikletten biri onda ise gios vardı. Helal olsun kaldato tabi sende haklısın; kaldıramazsan kaldırır kaldırato onun pisiğlet mis gibi gidiyo...

Adam yıllardır bizi vay efendim garibanlar için baypekinklerim var, vay efendim daha fazlasını istersem namerdim, elim uzanırsa elim kurusun diyerekten o kadar güzel ayakta efsunladıki gözümüzü en son açtığımızda bizim elimizde üç bisikletten biri onda ise gios vardı. Helal olsun kaldato tabi sende haklısın; kaldıramazsan kaldırır kaldırato onun pisiğlet mis gibi gidiyo...

Gapitalist dunyada hic biseye şasirma Sunu
15073499_10157819210265118_1649512117696101638_n.jpg

Son düzenleme:

Garibanlar için bikepacking projem

2 yıl önce ne demişim bak bakalım, ayakta uyuyun siz!

@Anonim
AGAHAGAJJKIWHSVS^#*@ :D Müdürüm ifşa ettin bizi olmaz ki canim :D
Ünlü düsunür Budha, ünlü yazar Tolstoy, ünlü turcu maryo zengin ailelerden gelmelerine ragmen kendini halka adamis kisilerdi . Ispiyon etmis gibi olmayımda Wilyim Şekspir tefeciydi

Son düzenleme:
@mariokaldato

Ben dikmedim. Burada bir çantacı var ona yaptırdım. Detaya girilecek pel bir şey yok aslında. Tesadüfen buldum ustayı. Kadro üstü çantam yırtıldı. Terziye gittim diktirmek için. Ben yapamam deyip beni başka bir ustaya yönlendirdi. Onunla sohbet ederken laf arasında "Ustam, şu kadronun arasına bi çanta dikebilir misin?" diye sordum. Jant tellerinin arasına bile dikerim dedi. Kaç liraya yaparsın dedim. Eline metre aldı, ölçtü, biçti bir fiyat verdi. Fiyatı duyunca pazarlık bile yapmadan, hemen yapalım ustam dedim. Hemen kumaşı seçip işe başladı. Yarın gel al dedi. Sonuç budur. Tabiî işin mantığını ben biraz anlattım, zira usta ilk defa bisiklete böyle bir şey yapıyorum dedi. Birkaç lokal kusuru var, fakat su geçirmeme garantisi var. Dünyanın merkezi Çorum'da üretilmeyecek bir şey yok galiba.

@mariokaldato

Ben dikmedim. Burada bir çantacı var ona yaptırdım. Detaya girilecek pel bir şey yok aslında. Tesadüfen buldum ustayı. Kadro üstü çantam yırtıldı. Terziye gittim diktirmek için. Ben yapamam deyip beni başka bir ustaya yönlendirdi. Onunla sohbet ederken laf arasında "Ustam, şu kadronun arasına bi çanta dikebilir misin?" diye sordum. Jant tellerinin arasına bile dikerim dedi. Kaç liraya yaparsın dedim. Eline metre aldı, ölçtü, biçti bir fiyat verdi. Fiyatı duyunca pazarlık bile yapmadan, hemen yapalım ustam dedim. Hemen kumaşı seçip işe başladı. Yarın gel al dedi. Sonuç budur. Tabiî işin mantığını ben biraz anlattım, zira usta ilk defa bisiklete böyle bir şey yapıyorum dedi. Birkaç lokal kusuru var, fakat su geçirmeme garantisi var. Dünyanın merkezi Çorum'da üretilmeyecek bir şey yok galiba.
Çorum aşktir dostum :D
Valla hayirli olsun super olmus gule gule kullan

ahh ahh... 2 gün önce gittim procycle'ın büyük kadro çantasını aldım. tabi çanta yeni nesil kadrolara göre yapıldığı için, üst kenarı ile sele borusu kenarı arası 90 derece. benim çelik kadroya tam uymadı. bileydim direkt bu ustaya yaptırırdım.

Geri