emir yakup bulut
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 1.378
- Bisiklet
- Ghost
@Ali Kılıç 35.5 peki çantayı bisiklete monte edince sulukları nereye koyacaksınız?
Kendi adıma sırt çantasında yürüyüşlerde bolca kullandım ama bisiklette kullanmadım ama böyle kullanan bisikletçiler bolca var. Özellikle ultra maraton yarışlarında güzel bir alternatif olabilir.228227 dosyayı görüntülepeki kadro arası çantada örnekteki gibi bir su çantasını kullanan biri varsa tavsiye eder mi? Yanlış hatırlamıyorsam 2 teker 1 adam namıyla bilinen şahıs trans kontinentalde bu şekilde kullanmıştı
Kendi adıma sırt çantasında yürüyüşlerde bolca kullandım ama bisiklette kullanmadım ama böyle kullanan bisikletçiler bolca var. Özellikle ultra maraton yarışlarında güzel bir alternatif olabilir.
(link) hatta linkte incelemesi yapılan şöyle bir ürün var. Bildiğimiz cross motor yakıt deposu gibi. Yine aynı şekilde hortumu var, sabitlerseniz direk gidona doğru eğilip höpürdetebilirsiniz. Bunda da bisiklet üzerinde giderken "öf çok yandım kafamdan aşağı dökeyim" alternatifi yok
228249 dosyayı görüntüle
Mizah anlamda söylüyorum yanlış anlama . aracın cam su fıskiyesine benziyor@MakRo bu bidonu ilk kez görüyorum, su torbasından ve sulukları gidona sabitlemekten daha kullanışlı görünüyor. 10 litrelik deterjan bidonundan heybe yapanı gördüm fakat piyasada üçgen şeklinde plastik bidona rastlamadığım için kendin yap projesi olarak zor görünüyor, ayrıca sabitleme kayışları için 2 açıklığın da bulunması gerek.
peki elimizde mevcut olan plastik malzemeye ihtiyaca göre şekil vermemizi mümkün kılacak bir makina, bir alet var mıdır?
İş yerinde önümde 3 monitörlü bilgisayara var iki kesinlikle iş için oluyor. 1 tanesi vardiyanın ve o gün ki yoğunluğa göre boş oluyor. Yabancı forumlardan tutun bikepacking, radavist tarzı site ne var hepsini geziyorum. Çünkü internet erişiminin %80 kapalı ve sadece şansıma buralar açılıyor. Ondan gezerken çok şey görüyorum. Voile straps'ları da biliyorum sanki silikon gibi bir malzemeden kayışlar genelde turuncu falan oluyor. Bir nevi saat kordonu gibi.Yanlız bu su bidonu çok iyimiş .Nerden bulunur acaba bi bakayım
Bikepacking tarzı fotoğraflarla bakarken dry bag sabitlemek için plastik kayışları görmüs (Voile straps) baya bi araştırmıştım.
@MakRo bu bidonu ilk kez görüyorum, su torbasından ve sulukları gidona sabitlemekten daha kullanışlı görünüyor. 10 litrelik deterjan bidonundan heybe yapanı gördüm fakat piyasada üçgen şeklinde plastik bidona rastlamadığım için kendin yap projesi olarak zor görünüyor, ayrıca sabitleme kayışları için 2 açıklığın da bulunması gerek.
peki elimizde mevcut olan plastik malzemeye ihtiyaca göre şekil vermemizi mümkün kılacak bir makina, bir alet var mıdır?
Kendi adıma sırt çantasında yürüyüşlerde bolca kullandım ama bisiklette kullanmadım ama böyle kullanan bisikletçiler bolca var. Özellikle ultra maraton yarışlarında güzel bir alternatif olabilir.
(link) hatta linkte incelemesi yapılan şöyle bir ürün var. Bildiğimiz cross motor yakıt deposu gibi. Yine aynı şekilde hortumu var, sabitlerseniz direk gidona doğru eğilip höpürdetebilirsiniz. Bunda da bisiklet üzerinde giderken "öf çok yandım kafamdan aşağı dökeyim" alternatifi yok
228249 dosyayı görüntüle
Üçgen şekilli birçok motor yağı bidonu ve deterjan/temizlik maddesi bidonu hatırlıyorum. Sağlam bir arındırma sonrası bu amaçla kullanılabilir 👍
İlla hazır olmalı değil mi? Buyrun buradan seçin mademÖrneğin?
Ikizkenar yamuk şeklinde bul bana hemen ozcanİlla hazır olmalı değil mi? Buyrun buradan seçin madem
(link)
Olur tabi yienim