ali önder
Forum Demirbaşı
- Tepki
- 1.395
- İsim
- ali önder büyüksünetçi
- Başlangıç
- 1986—87
- Bisiklet
- Corratec
- Bisiklet türü
- Dağ bisikleti
Bu harika bilgiler icin Teşekkürler@ali önder biri zefal fotoğrafta gözüküyor diğeri tabi ki baş sponsorumuz çinden![]()
(link) wiiz serisiymiş.
Ben de 25tl'ye almıştım çok artmamış fiyatı
228534 dosyayı görüntüle
Çanta güzelmiş tam bu kadro üzeri çantaların tipinden, dediğiniz gibi alttan 2 cırt cırtlı bant dikilip halledilir. Su geçirmezlik olarak üzerine ekstra bir kılıf geçirebilirsiniz veya vaxlama/mumla denilen yöntemde belli bir süre iş görecektir. Daha önceleri youtube'da görmüştüm. Adam converse ayakkabısına mumu sürüyor, sonra saç kurutma makinesi ile eritme gibi iyice kumaşa yediriyordu. Annem sağ olsun bir makinede yağmurluğumu yıkamış ve sıcaktan içinden silikon benzeri bir öbek çıkmıştı. Yağmurluk o günden sonra hep su geçirir oldu. Ama en güzeli bir kılıf yapmak, aliexpressten aldığım tur çantasının böyle kenarları lastikli kılıfı var.Baştan sona okudum faydalı ve eğlenceliydi,bende bugün bimden 13 tlye aldığım ufak çantayı içine astar diktirip dışına lastikler diktirip ön godina koymayı düşünüyorum şuanlık şu geçirmez birseye ihtiyacım yok,fikir ve önerilerinizi bekliyorum.tesekkürler simdidenileride belkide dahada geliştirip üstüne şu geçirmez kumaş kılıfı diktirebilirim.230478 dosyayı görüntüle
Sizin çanta benim aklımdaki tipten bir tık daha büyük buna benzer zamanında aliexpressten almıştım biraz içine ağırlık görünce boynunu büküyor. Ben çantayı ilk görünce "toptube bag" denilen tipte sanmıştım. Zamanında fermuarlı bu tip kalem kutuları olurdu onlardan bulunabilir aslında.En sonki hali bu oldu içinde sadece kilit var
Kumaşı Ankara'da Bursa Kumaştan aldım. Ne kumaş olduğunu hatırlamıyorum ama sert sağlam diye almıştım. Duck kumaş diye bunun bir üst modeli var, su ve kir tutmuyor su geçirmiyor. Bi daha yapacak olsam onu alırım sanırım@Anonim Hayırlı olsun güzel olmuş,ne malzeme kullandıniz nasıl yaptırdınız acaba
(mesaj-2469568) - Şu mesajdaki arkadaş ile konuşabilirsiniz sağlamlığı hakkında en azından size fikir verebilir. Tahminimce üzerine binen yükten dolayı en çok bağlantı noktası etkilenecektir. Amerika'dan alacak kişi size hediye olarak alacaksa hiç düşünmeyin bile yok paranız ile alacaksanız 70 dolar az gibi gözükse de TL olarak 500 liraya yakın ediyor. Hangi bisiklete monte etmeyi düşünüyorsunuz?Arkadaşlar merhaba,ben bir konuda danışmak istiyorum.izmirde 3d yazıcıyla üretim yapan bir firmayla görüştüm.https://www.thingiverse.com/thing:3670790 bu linkteki ürünü kaliteli bir malzemeden 125 tlye yapabileceklerini söylediler,bunu ön maşaya sabitlemek için (link) bu linkteki pompa tutucuyla sabitlersem 250 tl civarına geliyor.Bir tanıdığımız amerikadan geliyormuş,ona salsa anything cage veya topeak versacage aldırırsam ( 2 adet )70 dolar civarına geliyor.Sizce hangisini tercih etmeliyim.3d yazıcıdan çıkarılan parçada bir terslik olursa veya verimli olarak kullanamazsam 250 tl'nin boşa gidebibilme ihtimali var.Tavsiyelerinizi ve yorumlarınızı bekliyorum.Bu arada bu tarz bir şeyi kendin yap olarak başka bir seýden evirme fikri olan varsa kolları sıvamaya hazırım.