isamorgil
Daimi Üye
- Tepki
- 595
- İsim
- isa morgil
- Başlangıç
- 2014—15
- Bisiklet
- KTM
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Evet dostlar başlıktada görüldüğü üzere garmin 520 duyrulmuş.
neler yeni kabaca bakarsak
* strava ile yeni segmentler ve geliştirilmiş entegrasyon sözkonusu.
* telefon mesajları ve çağrı bilgileri ekrana gelecekmiş.
* VO2 Max mevzusunda tahmin yürütecek.
* Garmin Varia diye bisiklet için ışıklar varya (bende az önce öğrendim meğer varmış öle bişi ) onları kontrol edebilecekmişiz.
* yine bu Garmin Varia radar ( bak yeni bişi daha çıktı! Araştırayım bunu cahil kalmışız) onuda kontrol ediyor. gerçi bu konuyu tam anlayamadım.
* ANT+ desteği olan Home Trainer lar ile bir entegrasyon söz konusu.
* hadi iyisiniz GLONASS (GPS in rus uyduları ile sağlanan versiyonu oluyor) desteği gelmiş (ala ala 510 da yokmuydu yaw )
*Shimano Di2 ( biz daha bu yüce vites sistemini göremedik bile ) vites için destek gelmiş
* ve en önemlisi artık 520 ye harita (benim için çok önemliydi bu) yükleye bileceğiz.
bir sürü daha ıvır zıvır var ama türk ingilizcesi ile benim anladığım önemli yenilikler bu kadar.
ayrıca evanscycles de ön siparişe açılmış 30 temmuzda stoklarında imiş. fiyatlar tabiki el yakıyor sadece cihaz 314$ cık ! sizde benim gibi iç çektiniz dimi
neyse dostlar bu konuda benden bukadar. Sizin yorumlarınız nedir ?
not : ooo bende ingilizce süper diyenler için dcrainmaker seceresine kadar incelemiş bir bakı versin.
Ekleme : En önemli konulardan birini atlamışım Tam şarj ile çalışma süresi 15 saat. 510 da 20 saat idi kötü olmuş bu ya !
neler yeni kabaca bakarsak
* strava ile yeni segmentler ve geliştirilmiş entegrasyon sözkonusu.
* telefon mesajları ve çağrı bilgileri ekrana gelecekmiş.
* VO2 Max mevzusunda tahmin yürütecek.
* Garmin Varia diye bisiklet için ışıklar varya (bende az önce öğrendim meğer varmış öle bişi ) onları kontrol edebilecekmişiz.
* yine bu Garmin Varia radar ( bak yeni bişi daha çıktı! Araştırayım bunu cahil kalmışız) onuda kontrol ediyor. gerçi bu konuyu tam anlayamadım.
* ANT+ desteği olan Home Trainer lar ile bir entegrasyon söz konusu.
* hadi iyisiniz GLONASS (GPS in rus uyduları ile sağlanan versiyonu oluyor) desteği gelmiş (ala ala 510 da yokmuydu yaw )
*Shimano Di2 ( biz daha bu yüce vites sistemini göremedik bile ) vites için destek gelmiş
* ve en önemlisi artık 520 ye harita (benim için çok önemliydi bu) yükleye bileceğiz.
bir sürü daha ıvır zıvır var ama türk ingilizcesi ile benim anladığım önemli yenilikler bu kadar.
ayrıca evanscycles de ön siparişe açılmış 30 temmuzda stoklarında imiş. fiyatlar tabiki el yakıyor sadece cihaz 314$ cık ! sizde benim gibi iç çektiniz dimi
neyse dostlar bu konuda benden bukadar. Sizin yorumlarınız nedir ?
not : ooo bende ingilizce süper diyenler için dcrainmaker seceresine kadar incelemiş bir bakı versin.
Ekleme : En önemli konulardan birini atlamışım Tam şarj ile çalışma süresi 15 saat. 510 da 20 saat idi kötü olmuş bu ya !
Dosyalar
-
010-01369-00_HR_100.1-copy-3.jpg73,8 KB · Okunma: 310
-
4952530_hands-on-strava-and-garmin-introduce-on-_8ea1e36b_m.jpg50,4 KB · Okunma: 301
-
garmin_trio.png46,8 KB · Okunma: 290
-
Garmin-Edge520-Buttons-LeftSide.jpg53 KB · Okunma: 284
-
Garmin-Edge520-DataFields.jpg64,7 KB · Okunma: 297
-
k13-530-red_on_stem_300dpi3_1.jpg13,1 KB · Okunma: 281
-
Garmin-Edge520-Map-Navigate.jpg83,8 KB · Okunma: 287