Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Garmin Edge Kullanıcıları Kulübü

@ZirZop Harita güncellemesinin boyutu büyük olabiliyor. (~500 MB) Önce indirip sonra güncellemeye çalışıyor. Fakat şöyle bir durum da yaşadım onu da paylaşayım. Kendi kullandığım notebook (iş bilgisayarı) üzerinden (Edge 1000 explore )güncellemeye çalıştığımda USB bağlantısında sıkıntı yaşadığım ve güncelleyemediğim halde kızımın bilgisayarında sorunsuz güncelledim. Farklı bir bilgisayarda denemenizi öneririm.

• Beğen
Tepkiler: ZirZop
Scudo
Güncelleme notebook bilgisayarda yaklaşık 1,5 saatte tamamlandı. Konfigürasyonu daha giyi bir bilgiayarda biraz daha kısa süreblir diye düşünüyorum.

• Beğen
Tepkiler: five
Merhaba. Tüm garmin hız ve kadans sensörlerinde Bluetooth bağlantısı mevcut mu yoksa sadece 2. Versiyonlarda mı var? Teşekkürler.

Herkese merhabalar. Garmin 830 bundle aldım. Cihazda ayarları yaparken bir şifre belirdi 6 haneli. Sanırım bisiklet alarmı ile ilgili bir şey. Bu bisiklet alarmını aktif kullanan bana ayarlarda yardımcı olabilecek birisi vardı şu mübarek Ramazan ayında. Bisiklet Camiası olarak kenetlenmeliyiz diye düşünüyorum.

Bu arada Garmin Connectte grubunuz varsa bende geleyim. Çok yalnızım. Büyüklerimin ellerinden, küçüklerimin gözlerinden öperim. Saygılar efendim.

• Beğen
Tepkiler: Ahmet TOPAL
Herkese merhabalar. Garmin 830 bundle aldım. Cihazda ayarları yaparken bir şifre belirdi 6 haneli. Sanırım bisiklet alarmı ile ilgili bir şey. Bu bisiklet alarmını aktif kullanan bana ayarlarda yardımcı olabilecek birisi vardı şu mübarek Ramazan ayında. Bisiklet Camiası olarak kenetlenmeliyiz diye düşünüyorum.

Bu arada Garmin Connectte grubunuz varsa bende geleyim. Çok yalnızım. Büyüklerimin ellerinden, küçüklerimin gözlerinden öperim. Saygılar efendim.

Merhaba, o 6 haneli kod büyük ihtimalle telefonunuzla Garmin'i eşleştirme yapmak için.
Garmin Connect sosyalleşmek için pek kullanılmıyor ve böyle bir hedefi de yok. Bunun için Strava'ya üye olabilirsiniz.

520 cihazımda dün karşılaşmadığım bir durum başıma geldi,
haritada çizdiğim rotada giderken, haritanın bi kısmı siyah ama gitmem gereken yol yine renkli bir şekilde kendini gösteriyordu. Sorun neden kaynaklı olabilir?

520 cihazımda dün karşılaşmadığım bir durum başıma geldi,
haritada çizdiğim rotada giderken, haritanın bi kısmı siyah ama gitmem gereken yol yine renkli bir şekilde kendini gösteriyordu. Sorun neden kaynaklı olabilir?
Facebookta üyesi olduğum yabancı bir grupta yeni gelen güncellemenin (5.30 sürümü) sorunlu olduğunu yazıyorlardı bugün. Birçok kişi sensörlerin bağlantısının sürekli kopmasından ve sensörleri eşleştirememekten şikayetçiydi. Bir kişi garmin ile iletişime geçmiş yeni sürüm yazılımı üzerinde çalışıyorlarmış.. Bir araştır nette belki senin bahsettiğin durumda cihazını güncelledi isen bundan kaynaklanıyor olabilir.

Facebookta üyesi olduğum yabancı bir grupta yeni gelen güncellemenin (5.30 sürümü) sorunlu olduğunu yazıyorlardı bugün. Birçok kişi sensörlerin bağlantısının sürekli kopmasından ve sensörleri eşleştirememekten şikayetçiydi. Bir kişi garmin ile iletişime geçmiş yeni sürüm yazılımı üzerinde çalışıyorlarmış.. Bir araştır nette belki senin bahsettiğin durumda cihazını güncelledi isen bundan kaynaklanıyor olabilir.
Son gelen güncelleme ile Garmin 820 cihazım resmen çöp oldu sürekli bağlantılar (nabız, kadans, hız) kopuyor ve bağlanmıyor. En son Garminin kendi forum sitesinde eski sürüme geri dönerek sorunu çözebilmişler. Bende aynı yolu izledim eski sürüme geri döndüm ve şimdi sorunsuz çalışıyor. Koskoca Garmin güncelleme yapıyor ama cihazlarını bir anda kullanılmaz hale getiriyor ilginç!
Bakmak isteyenler için Forum linki:
(link)
Bu linkten de garmin eski sürümlere ulaşabilirsiniz:
(link)

Bu Garmin'in verdiği VO2 değeri ne kadar doğru. Bana kondisyon yaşınız 20, aynı yaş ve cinsiyetteki insanlara göre ilk %1 desiniz diyor. 33 yaşındayım ve performansım öyle çok çok iyi değil. Garmin beni mi gazlıyor ne

Screenshot_20200521_115210_com.garmin.android.apps.connectmobile.jpg

Bu Garmin'in verdiği VO2 değeri ne kadar doğru. Bana kondisyon yaşınız 20, aynı yaş ve cinsiyetteki insanlara göre ilk %1 desiniz diyor. 33 yaşındayım ve performansım öyle çok çok iyi değil. Garmin beni mi gazlıyor ne

227403 dosyayı görüntüle
Bisiklette powermeter yoksa çok doğru bir hesaplama değildir. Koşu içinse eğer nabız bandı varsa daha tutarlı oluyor. Bir de genelle kıyaslama yerine kendi kondisyon durumunuzu veren ve zaman içinde takip etmenizi sağlayan bir veri olarak değerlendirin derim. Ama dediğim gibi powermeter olmadıkça bisiklet için çok ciddiye almayın.

@undefined Powermetre var. Zaten ftp değerimdeki artışlar doğrultusunda rakamı güncelliyor ama yinede yüksek rakamlar veriyor bence.

• Beğen
Tepkiler: sccetin
@undefined Powermetre var. Zaten ftp değerimdeki artışlar doğrultusunda rakamı güncelliyor ama yinede yüksek rakamlar veriyor bence.
FTP değerindeki artışlara göre evet ama asıl sürüşlerdeki nabız bölgesi / güç bölgeleri arasındaki bağlantı üzerinden güncelliyor. Eğer nabız bölgelerinde bir hata varsa yüksek ya da düşük çıkabilir. Bir de nabız değerleri bir çok değişkenden etkilendiği için VO2max değeri de sürüşten sürüşe dalgalabiliyor. Benim bisiklet aralığı aralık 55-59 arası ama genelde 57'de mesela. Koşu ise 54-56. Dediğim gibi diğer insanlarla kıyaslamaktan çok kondisyon değişimini takip etmek için daha tutarlı; bir hafta uyku düzenime dikkat etmesem 55'e doğru inişe geçerken uykuyu filan toparlayınca 58'e doğru yükseliyor.

Merhabalar, bike-component den garmin almayı düşünüyorum gönderim yapıyor mu?

@citk60 ülkeyi sectiginiz anda gosterir sitede.

• Beğen
Tepkiler: sccetin
15 gün önce amazondan Edge 530 Bundle aldım ve amerikadan gelecek arkadaşıma gönderdim, virüs sebebiyle kavuşamıyoruz :(

15 gün önce amazondan Edge 530 Bundle aldım ve amerikadan gelecek arkadaşıma gönderdim, virüs sebebiyle kavuşamıyoruz :(
Ne kadar verdiniz acaba ayıptır sorması

Dosyalar

• F5A8B076-5763-44FB-9968-D58CB94466A2.jpeg
    F5A8B076-5763-44FB-9968-D58CB94466A2.jpeg
    89,2 KB · Okunma: 50
Geri