Android kullanıyorsan telefonunu yeniden başlatmayı denedin mi? Bu hata google'un text-to-speech özelliğini güncellemesi ile ortaya çıkıyor ve telefonu yeniden başlatma genelde sorunu çözüyor.Telefondan Garmin cihazı sildim. Cihazdan telefon bağlantısını sildim. Tekrar kurulum yaptım ama ses gene çıkmadı
İphone.Android kullanıyorsan telefonunu yeniden başlatmayı denedin mi? Bu hata google'un text-to-speech özelliğini güncellemesi ile ortaya çıkıyor ve telefonu yeniden başlatma genelde sorunu çözüyor.
Zaten bir eski modelde yani 1030 da rota açınca climp pro açılıyordu sadece diye biliyorum 1040 da bu her zaman seçeneği ile değiştirildi. Rota açtığınzda climp pro açılacaktır.Garmin edge 1040 kullanıyorum,
sürüş sırasında strava segmentlerim otomatik açıyor,
ama rota ile sürersem açmaz, bunu biliyorum.
Rota ile sürersem climb pro ekranı açılır mı ?
apple intelligenceı aktive ettiysen siri bazı bildirimleri önemine bakarak engelliyor, benim de bazı bildirimleri vermedi ama benim açımdan işe yaradı, gereksiz bildirimlerden kurtuldumİphone.
1040 cihazinda Climb pro seçtiğin kategoride, yada hepsi seçeneği ile rota sürüşü olsun, yada rota açmadan sürüş olsun açılıyor. Bir ara açılmıyor diye şikayetler vardı, bende ise gelişi güzel çıktığım sürüşlerde önüme çıkan tırmanışlarda açılıyor ama tırmanmak yerine farklı bir yola döndüğüm zaman ekran kapanmıyordu. Herhalde düzeltmişlerdir, temmuzdan beri kullanmadım cihazı hiç 😂Garmin edge 1040 kullanıyorum,
sürüş sırasında strava segmentlerim otomatik açıyor,
ama rota ile sürersem açmaz, bunu biliyorum.
Rota ile sürersem climb pro ekranı açılır mı ?