Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Garmin Edge Kullanıcıları Kulübü

Garminin yeni özelliği olan uyarı sistemini çok beğendim. Geçen gün yolum üzerinde sürekli bulunan saldırgan köpek konumlarını report ettim. Bir sonra ki sürüşüm de köpeklerin olduğu yere 150-200 metre kala köpek olabileceğine dair uyarı verdi. Ayrıca hala köpek duruyormu diye sorması da ayrı bir güzel. Garmin kullanan arkadaşlar yolda bulunan tehlikeleri report ederler ise daha güvenli sürüş yapabiliriz diye düşünüyorum.

Scudo
Garminin yeni özelliği olan uyarı sistemini çok beğendim. Geçen gün yolum üzerinde sürekli bulunan saldırgan köpek konumlarını report ettim. Bir sonra ki sürüşüm de köpeklerin olduğu yere 150-200 metre kala köpek olabileceğine dair uyarı verdi. Ayrıca hala köpek duruyormu diye sorması da ayrı bir güzel. Garmin kullanan arkadaşlar yolda bulunan tehlikeleri report ederler ise daha güvenli sürüş yapabiliriz diye düşünüyorum.
Bu garminler internete nasil baglaniyor hocam biliyor musunuz?

Bu garminler internete nasil baglaniyor hocam biliyor musunuz?
Wi-fi bağlantısını soruyorsan ayarlar oradan bağlantılar kısmına girip cihazın hangi Wi-fi bağlantısına bağlanmasını istiyorsan şifresini girip kayıt etmen yeterli.

garmin 830lara da geldi mi acaba bu güncelleme 🤔

garmin 830lara da geldi mi acaba bu güncelleme 🤔
Hayır. X40 ve 1050 de var.
edge 1050 rota planlaması yaptım.bilerek farklı bir yoldan gittim.eski rotayı silmedi.yeni rotayı farklı bir renkte tekrar oluşturdu.neyse bu şekilde sanırım sıkıntı olmayacak
bir de ekran filmi almak istiyorum.sizce ipg nin naylon gibi olan modali var.gerçi bunun saat versiyonunu fenix 6 pro da kullanıyorum memnunum ama dokunmatik ekran olmadığı için o yönünü bilemiyorum.bunu mu alsam yoksa sert 9h modeli olan bir ekran koruyucu mu alsam hangisi daha iyi olur.bilgisi ve tecrübesi olan arkadaşların yardımını rica ediyorum
Ben ipg olandan kullanıyorum.Çok memnunum.

• Beğen
Tepkiler: Hakan Ergül
Wi-fi bağlantısını soruyorsan ayarlar oradan bağlantılar kısmına girip cihazın hangi Wi-fi bağlantısına bağlanmasını istiyorsan şifresini girip kayıt etmen yeterli.
Tamam tesekkur ederim.

rapor ettiğimiz bir tehlike ortadan kalkınca, tehlikeyi silmek için ne yapmak lazım ?

Hayır. X40 ve 1050 de var.

Ben ipg olandan kullanıyorum.Çok memnunum.
hocam sende hangi model var 1050 mi.yoksa başka bir 3.5'' lik modelmi görüntü kalitesinde ve dokunmatiğinde hiç olumsuzluk yaşadınmı.gerçi memnunum diye yazmışsın ama yine de sorayım dedim :)

hocam sende hangi model var 1050 mi.yoksa başka bir 3.5'' lik modelmi görüntü kalitesinde ve dokunmatiğinde hiç olumsuzluk yaşadınmı.gerçi memnunum diye yazmışsın ama yine de sorayım dedim :)
1040 var.Dokunmatikte bir sorun yaşamadım.Ama genel anlmada Garminin dokunmatiği yağmurlu havalarda problem.Daha çnce kullandığım 1000 ve 830 serilerinde de aynı tarz şeyler oluyordu.Cam koruyucuda kullandım aynı sonuçlar.Herşeye rağmen ipg beni memnun etti.

1040 var.Dokunmatikte bir sorun yaşamadım.Ama genel anlmada Garminin dokunmatiği yağmurlu havalarda problem.Daha çnce kullandığım 1000 ve 830 serilerinde de aynı tarz şeyler oluyordu.Cam koruyucuda kullandım aynı sonuçlar.Herşeye rağmen ipg beni memnun etti.
Diğer modelleri bilmiyorum ama 1040'ta ekran kilidi sayesinde sorun olmuyor hiç 😀

teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: TeamO2.cc
Bu özelliği nasıl aktif ediyoruz

Bu özelliği nasıl aktif ediyoruz
cihazınız 40 serisi (son güncelleme yapılmalı) veya 50 serisi ise ,
ana ekrana dokunduğunuzda ekranda ana sayfa ve tehlike bildirimi için 2 seçenek çıkıyor, tehlike bildiriminde seçenekler var seçiyorsunuz

cihazınız 40 serisi (son güncelleme yapılmalı) veya 50 serisi ise ,
ana ekrana dokunduğunuzda ekranda ana sayfa ve tehlike bildirimi için 2 seçenek çıkıyor, tehlike bildiriminde seçenekler var seçiyorsunuz
Teşekkür ederim abi 👋

• Beğen
Tepkiler: sabrikilic
Bu özellik düşünülmesi hoş, ama türkiyede köpekler her yerdeler, çok nadir ve sadece belli noktalarda değil, çukur dersen var, kapatılıyor başka yerde yine var. Özetle bu özellik kullanışlı olması bakımında bizim şehirlerimizde rotalarımızda tartışmaya açık bir özellik.

Bu özellik düşünülmesi hoş, ama türkiyede köpekler her yerdeler, çok nadir ve sadece belli noktalarda değil, çukur dersen var, kapatılıyor başka yerde yine var. Özetle bu özellik kullanışlı olması bakımında bizim şehirlerimizde rotalarımızda tartışmaya açık bir özellik.
özellikle çukurları rapor edersek muhtemelen haritada boş yer kalmaz 😁

Şimdiden bu raporlama olayının cılkı çıktı, en ufak rogar kapağına rapor atar olmuş millet, uyarılardan yola bakamaz hale geliyorum? Bazıları gerçekten yararlı bildirimler yapmış ama %60 boş ihtar.

• Beğen
Tepkiler: Bir vatandaş
Şimdiden bu raporlama olayının cılkı çıktı, en ufak rogar kapağına rapor atar olmuş millet, uyarılardan yola bakamaz hale geliyorum? Bazıları gerçekten yararlı bildirimler yapmış ama %60 boş ihtar.
Raporlamayı raporlama yok mu? Yoksa, olsa gereksiz raporlamaları çok raporlanan kişilerin raporlarını başkası da bildirinceye kadar göstermeyebilirler ya da şüpheyi belli edecek bir şekilde sunabilirler.

garmin connect hesabında sorun yaşayan varmı?
pc de chrome dan yürüyüş etkinliğimdeki tüm etkinlik haritalarını görüyorum ama tüm bisiklet istatisikilerim de sıkıntı yok ama haritalar boş çıkıyor.telefonda görebiliyorum sıkıntı yok.böyle sıkıntı yaşayan varmı
garmin connect hesabında sorun yaşayan varmı?
pc de chrome dan yürüyüş etkinliğimdeki tüm etkinlik haritalarını görüyorum ama tüm bisiklet istatisikilerim de sıkıntı yok ama haritalar boş çıkıyor.telefonda görebiliyorum sıkıntı yok.böyle sıkıntı yaşayan varmı
az önce sorun düzeldi

Son düzenleme:
Geri