Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Garmin Edge Kullanıcıları Kulübü

Denedim bu işlem ile bluetooth aktif olmadığından telefon eşleşmesi sağlanamıyor. Cihazın ekranının üst bölümünde bulunan küçük sembollerde bluetooth sembolü de parlakndegil yani bluetooth baglantisi yok
Telefonun bluetooth ayarlarına girdiğinizde cihazı görüyor mu en azından ismi var mı ? İsmi varsa üzerine tıklayıp eşleştiri seçmeniz gerekli.

Scudo
Hayir telefonda cihaz görünmüyor

Hayir telefonda cihaz görünmüyor
Arızalı değildir umarım Garmin, reset atmayı denediniz mi Garmin'e menüden?

Önceden eşleşen bir şeyler varsa onları silip tekrar denediniz mi? Telefon marka modeli nedir? BT ve BLE bağlantıları kurabiliyor mu?

Normalde Edge üzerinden radar bağlantısı kurunca widget açılıyor, böylece ışığın yanma şeklini Edge üzerinden ayarlayabiliyoruz. Eskiden beri gündüz sürüşlerinde high visibility flash modu kullanıyorum. Son zamanlarda tamamen aynı şeyleri yapsam da sürüşü başlatma tuşuna bastığımda radar peloton moduna geçiyor. Sonra tekrar elle flash yapıyorum. Bir güncelleme ile böyle oldu diye düşünüyorum. Benzer sorunu yaşayan veya çözümünü bilen birisi var mı?

Normalde Edge üzerinden radar bağlantısı kurunca widget açılıyor, böylece ışığın yanma şeklini Edge üzerinden ayarlayabiliyoruz. Eskiden beri gündüz sürüşlerinde high visibility flash modu kullanıyorum. Son zamanlarda tamamen aynı şeyleri yapsam da sürüşü başlatma tuşuna bastığımda radar peloton moduna geçiyor. Sonra tekrar elle flash yapıyorum. Bir güncelleme ile böyle oldu diye düşünüyorum. Benzer sorunu yaşayan veya çözümünü bilen birisi var mı?
bunu dener buraya yazarım hocam, sanki bende sürüş başlatsam dahi, flash modda devam ediyor. dünkü sürüş için arkadaşıma sordum flash mod diye söyledi. önce garmini açıp sonra sürüşü başlatmıştım. ama yine denerim.

• Beğen
Tepkiler: Bir vatandaş
Garmine köpek kovucu ile alakalı bir yazı ilettim dün.Bugün gelen cevap şu şekilde :
Thank you for reaching out! This isn't a feature at this time, but that sounds like a very useful idea! I'd like to have you submit that to our innovation team at (link) for future consideration. While there isn't a dog whistle type feature, there is a new feature that you may find helpful. The Edge 1050 has a feature called Community Hazards that allows you (or other riders) to mark hazards you encounter, like a dangerous dog. This marks that location so you and other users are notified ahead of time before you get to the location of the marked hazard. You can view a brief video about this feature here: (link)»CP

Yolladım tabi ki de :D 😎

Garmine köpek kovucu ile alakalı bir yazı ilettim dün.Bugün gelen cevap şu şekilde :
Thank you for reaching out! This isn't a feature at this time, but that sounds like a very useful idea! I'd like to have you submit that to our innovation team at (link) for future consideration. While there isn't a dog whistle type feature, there is a new feature that you may find helpful. The Edge 1050 has a feature called Community Hazards that allows you (or other riders) to mark hazards you encounter, like a dangerous dog. This marks that location so you and other users are notified ahead of time before you get to the location of the marked hazard. You can view a brief video about this feature here: (link)»CP

Yolladım tabi ki de :D 😎
Bu ozellıgı dunku guncelleme ıle 1040 lara da getırdıler... Ama kampcılara goatcılara domuz veya çakal savar şeklınde de genısletılebılır hatta sınek bocek kovucu olarak da onu açık bır uygulama guncellemelerı bızlerı beklıyor :D

• Beğen
Tepkiler: TeamO2.cc
bunu dener buraya yazarım hocam, sanki bende sürüş başlatsam dahi, flash modda devam ediyor. dünkü sürüş için arkadaşıma sordum flash mod diye söyledi. önce garmini açıp sonra sürüşü başlatmıştım. ama yine denerim.
Denedim hocam, flaş modda devam ediyor

• Beğen
Tepkiler: Bir vatandaş
Cihazı sürekli peloton modunda tutmak için resimdeki gibi öneri sunmuşlar.. Bunu izleyerek sonda peloton yerine flash modu seçme imkanı olabilir.. Varia kullanmadığım için deneme şansım olmadı malesef.

Screenshot 2024-09-14 at 12-08-38 What is Peloton Mode on the Varia RTL515 and RCT715 Garmin C...png

Cihazı sürekli peloton modunda tutmak için resimdeki gibi öneri sunmuşlar.. Bunu izleyerek sonda peloton yerine flash modu seçme imkanı olabilir.. Varia kullanmadığım için deneme şansım olmadı malesef.

321409 dosyayı görüntüle
Doğru bilgi bu, ben şimdi ayarlara baktım. Yukarıda belirtildiği gibi day flash modda imiş.

• Beğen
Tepkiler: Semih Cavdar
1040 edge lerin yavaş şarj olması konusunda çözümü olan var mı.
Kendi kablosu ile usb den şarj çok yavaş, iphone şarj aletine usb bağlayıp çok yavaşi özel şarj aleti aldım, yine çok yavaş

1040 edge lerin yavaş şarj olması konusunda çözümü olan var mı.
Kendi kablosu ile usb den şarj çok yavaş, iphone şarj aletine usb bağlayıp çok yavaşi özel şarj aleti aldım, yine çok yavaş
Ne kadar yavaş ? Ne kadar süre de şarj ediyorsunuz? Yazan değerden daha mı uzun ?

şöyle izah edyim. akşam 19 da bırakıyorum %10 civarında iken sabaha %62 de falan durmuş buluyordum. Gittim özel adaptör aldım.
akşam %20 de saat 19 da koydum, sabaha baktım %82 de şarj kesilmiş

şöyle izah edyim. akşam 19 da bırakıyorum %10 civarında iken sabaha %62 de falan durmuş buluyordum. Gittim özel adaptör aldım.
akşam %20 de saat 19 da koydum, sabaha baktım %82 de şarj kesilmiş
Sorun cihazında olabilir yada şarj aletinde. Ben 1040 cihazımı bilgisayara takarak şarj ediyorum %10-%20 seviyelerine inince. %100 olması 2 saati geçmedi bugüne kadar.

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
Sorun cihazında olabilir yada şarj aletinde. Ben 1040 cihazımı bilgisayara takarak şarj ediyorum %10-%20 seviyelerine inince. %100 olması 2 saati geçmedi bugüne kadar.
2 saat gibi bir zaman aldım alalı hiç olmadı, Başka kablo ile deneyeceğim.

2 saat gibi bir zaman aldım alalı hiç olmadı, Başka kablo ile deneyeceğim.
Orjinal kablosu ile şarj ediyorsanız ve orjinal dışında başka kablo denerseniz sürenin kısalacağını sanmıyorum. Deneme yapmıştım 6-7 saatte dolmamıştı. Kullandığım kablo bontrager arka lambanın kablosuydu

orjinal ile şarj ettiğimde süre uzun evet, bir şekilde %100 şarj ettiğimde. pil süresi yeterli, yaklaşık 8-10 sürüş gidiyor. (2-2,5 satten)

Cihazınızda yada şarj kablosunda bir arıza var sanırım. Ama cihaz da olması daha yüksek .Bu kadar süre de şarj etmesi sıkıntı.

Geri