Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Garmin Edge Kullanıcıları Kulübü

Planladığınız rotadan çıkıyorsunuz ve sizi rotanıza döndürmek için mi yönlendiriyor? Eğer öyleyse onun ayarı var. Rotadan çıkınca yeni yönlendirme yapıp yapmayacağını kendiniz belirleyebilirsiniz.
Normal şartlarda belirlediğiniz rotadan gidiyorsanız sizi başka yola sokmaması lazım. Bazen şu da oluyor, diyelim ki rotayı çizdiniz, bir noktadan başka noktaya bir rota çizgisi oluştu. Onu büyütüp bakınca şehir merkezi gibi yerlerde sizin normalde istemediğiniz bir rotayı tercih etmiş olabiliyor. Bu durumda ben rotayı kısa mesafelerde noktalar koyarak daha cihaza atmadan düzeltiyorum. Belki sorun bundan da kaynaklanmış olabilir.
Selamlar Edge 1030 kullanıyorum. Sorunum şu: Garmin Connect üzerinden planladığım rotaları cihaza gönderiyorum, sürüşe başlıyorum bu aşamada bir problem yok ancak özellikle şehir merkezi gibi pek çok yolun olduğu yerde cihaz sapıtıyor ve beni ana yol yerine ara yollardan götürmeye çalışıyor. Benzer sorunu yaşayan arkadaşların fikirlerini almak isterim.

• Beğen
Tepkiler: five ve lrfan
Scudo
Kestirme yollar, sık kullanilan yollar gibi seçenekler vardı yanlış hatırlamıyorsam.

Bazen şu da oluyor, diyelim ki rotayı çizdiniz, bir noktadan başka noktaya bir rota çizgisi oluştu. Onu büyütüp bakınca şehir merkezi gibi yerlerde sizin normalde istemediğiniz bir rotayı tercih etmiş olabiliyor.
Bak bu olabilir işte, teşekkür ederim

komoot programı güvenilir mi.garmin hesabını bu programa açmak güvenlimi.
bu programı kullanan varmı

• Beğen
Tepkiler: Bir vatandaş
komoot programı güvenilir mi.garmin hesabını bu programa açmak güvenlimi.
bu programı kullanan varmı

Evet güvenilir. 6 yıldır kullanıyorum, her sürüşümü ordan planlıyorum.

• Beğen
Tepkiler: Hakan Ergül
Evet güvenilir. 6 yıldır kullanıyorum, her sürüşümü ordan planlıyorum.
Abi wikiloc’ta iyidir
peki şöyle sorayım bu programlardan birini kullanmak elzemmi.bisiklet bilgisayarının kendi kullanımından üstünlüğü nedir.çok özel rota yolu özelliği sunmasımı.wikilocu bilmiyorum ama henüz bakmasamda komoot programı bisiklet bilgisayarının içine de kurulabiliyor diye biliyorum

peki şöyle sorayım bu programlardan birini kullanmak elzemmi.bisiklet bilgisayarının kendi kullanımından üstünlüğü nedir.çok özel rota yolu özelliği sunmasımı.wikilocu bilmiyorum ama henüz bakmasamda komoot programı bisiklet bilgisayarının içine de kurulabiliyor diye biliyorum
Elzem mi demişsiniz, elzem değil.
Üstünlüğü şu olabilir Garmin’i herkes kullanmıyor. Garmin’den rota yapınca kendi popularity map çizgileri var ama onun dışında insanların kullandığı rotalardan Garmin’in haberi yok, bahsedilen diğer programlar bu işe yarıyor.
Komoot da Wikiloc da güzel platformlar, ben Garmin’in popularity map de göstermediği yerlerde bunlardan rota alıp kullandım, işe yaradı.

• Beğen
Edge cihazın içine yüklemenize hiç gerek yok. Komoot hesabınızla Garmin hesabınızı bağladığınızda, Komoot'ta oluşturduğunuz her rota senkronize olduktan sonra Garmin cihazınızda çıkıyor zaten.

• Beğen
Elzem mi demişsiniz, elzem değil.
Üstünlüğü şu olabilir Garmin’i herkes kullanmıyor. Garmin’den rota yapınca kendi popularity map çizgileri var ama onun dışında insanların kullandığı rotalardan Garmin’in haberi yok, bahsedilen diğer programlar bu işe yarıyor.
Komoot da Wikiloc da güzel platformlar, ben Garmin’in popularity map de göstermediği yerlerde bunlardan rota alıp kullandım, işe yaradı.
Edge cihazın içine yüklemenize hiç gerek yok. Komoot hesabınızla Garmin hesabınızı bağladığınızda, Komoot'ta oluşturduğunuz her rota senkronize olduktan sonra Garmin cihazınızda çıkıyor zaten.
şimdi anladım.
teşekkür ederim

tekrar selamlar komoot u premium olarak almak çok işe yarar mı?

• Beğen
Tepkiler: Bir vatandaş
Türkiye fiyatı aşırı ucuz bence ama rota oluşturup Garmin'den takip edecekseniz gerek yok. Premium telefonda Komoot kullanmak için falan faydalı sadece.

Bir tek rotaları oluşturacağınız bölgenin haritalarını almanız gerekebilir. En azından bir ara öyleydi, bölge bölge harita satıyorlardı.

Rota oluşturacağım kısıtlı bir bölgeyi bedava vermişti. Bence gerek yok. Ben genelde Garmin Connect’te yapıyorum, yolun güncel durumuna Google Maps’ten bakıyorum. Asfalt mı toprak mı diye mesela… bu kadarı bana yetiyor.
Bu ikisinin kapsamadığı yerleri çok geziyor olsam para verip üyelik alırdım. Geçenlerde yurt dışında lazım oldu, bedava verdiği için bana yetti. Daha fazla bölgeye ihtiyacım olsa üyelik alırdım. Biraz kişisel bir durum.

• Beğen
Merhaba,
İkinci el garmin 530 aldım. Bluetooth baglantisi yok. Bu nedenle cep telefonu ile eslestiremiyorum. Bluetooth baglantisi yeniden kurulabilir mi , nasıl kurulabilir bilen arkadas varsa destek rica ediyorum..

Merhaba,
İkinci el garmin 530 aldım. Bluetooth baglantisi yok. Bu nedenle cep telefonu ile eslestiremiyorum. Bluetooth baglantisi yeniden kurulabilir mi , nasıl kurulabilir bilen arkadas varsa destek rica ediyorum..
Garmin connect i indirin telefonunuza.

İndirdim zaten ama cihazın bluetooth u aktif olmadığından garmin connect e ekleyemiyorum

İndirdim zaten ama cihazın bluetooth u aktif olmadığından garmin connect e ekleyemiyorum
Cihazın bluetooth unu açmak gibi bir sekme varmıydı hatırlayamadım. select Menu > Settings > Connected Features > Phone > Pair Smartphone
Bunu denediniz mi ?

Denedim bu işlem ile bluetooth aktif olmadığından telefon eşleşmesi sağlanamıyor. Cihazın ekranının üst bölümünde bulunan küçük sembollerde bluetooth sembolü de parlakndegil yani bluetooth baglantisi yok

Geri