Bir vatandaş
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 1.060
- Başlangıç
- 2019—20
- Bisiklet
- Scott
Planladığınız rotadan çıkıyorsunuz ve sizi rotanıza döndürmek için mi yönlendiriyor? Eğer öyleyse onun ayarı var. Rotadan çıkınca yeni yönlendirme yapıp yapmayacağını kendiniz belirleyebilirsiniz.
Normal şartlarda belirlediğiniz rotadan gidiyorsanız sizi başka yola sokmaması lazım. Bazen şu da oluyor, diyelim ki rotayı çizdiniz, bir noktadan başka noktaya bir rota çizgisi oluştu. Onu büyütüp bakınca şehir merkezi gibi yerlerde sizin normalde istemediğiniz bir rotayı tercih etmiş olabiliyor. Bu durumda ben rotayı kısa mesafelerde noktalar koyarak daha cihaza atmadan düzeltiyorum. Belki sorun bundan da kaynaklanmış olabilir.
Normal şartlarda belirlediğiniz rotadan gidiyorsanız sizi başka yola sokmaması lazım. Bazen şu da oluyor, diyelim ki rotayı çizdiniz, bir noktadan başka noktaya bir rota çizgisi oluştu. Onu büyütüp bakınca şehir merkezi gibi yerlerde sizin normalde istemediğiniz bir rotayı tercih etmiş olabiliyor. Bu durumda ben rotayı kısa mesafelerde noktalar koyarak daha cihaza atmadan düzeltiyorum. Belki sorun bundan da kaynaklanmış olabilir.
Selamlar Edge 1030 kullanıyorum. Sorunum şu: Garmin Connect üzerinden planladığım rotaları cihaza gönderiyorum, sürüşe başlıyorum bu aşamada bir problem yok ancak özellikle şehir merkezi gibi pek çok yolun olduğu yerde cihaz sapıtıyor ve beni ana yol yerine ara yollardan götürmeye çalışıyor. Benzer sorunu yaşayan arkadaşların fikirlerini almak isterim.