Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Garmin Edge Kullanıcıları Kulübü

Hocam 830 ve 1030'daki adres yazıp rota oluşturma şeklindeki özellikler daha çok ilgimi çektiğinden 530 a bakmadım hiç. Wahoo'ya ise climb pro özelliği olmadığından bakmadım desem yeridir :)

Ben 830 öneririm. Sebebi de daha yeni cihaz olması. 530 ve 830 cihazların işlemci hızı 1030'a göre daha yüksek. Rota oluştururken, sensörlere bağlanırken, hatta sürüşlerde sayfa geçişlerinde bile daha yavaş hissettirebilir. Onun dışında, daha yeni cihazlar oldukları için Garmin yeni bir özellik getirirken bu cihazlara (ve tabii ki 1030 Plus'a) öncelik verecektir.

Scudo
Climb pro fena bir özellik değil ama haritadan adres yazıp rota olarak kullanma olayını biemedim. İhtiyaçla alakalı tabi. Ben 7 aydır navigasyonu sadece 2 defa kullandım :)
O da doğru hocam ama bakalım :)
Ben 830 öneririm. Sebebi de daha yeni cihaz olması. 530 ve 830 cihazların işlemci hızı 1030'a göre daha yüksek. Rota oluştururken, sensörlere bağlanırken, hatta sürüşlerde sayfa geçişlerinde bile daha yavaş hissettirebilir. Onun dışında, daha yeni cihazlar oldukları için Garmin yeni bir özellik getirirken bu cihazlara (ve tabii ki 1030 Plus'a) öncelik verecektir.
Çok mantıklı hocam özellikle güncelleme alması konusunda daha uzun süre devam edecektir 830. Yardımlarınız için teşekkür ederim

Dostlar selam,
Garmin nabız bandı kullanıyordum, sadece ant destekleyen. Sonra sürüş sırasında gidip gidip geliyordu , pilini değiştirdiğimde başta doğru ölçüm yapsa da sonra yine gidiyordu. Bozulduğunu düşündüm ve bluetooth yeni modelini aldım yurt dışından. Onu da kullanırken hem ant hem de bluetooth tarafında ilk bağlantıyı gerçekleştiremiyorum. Garmin cihazımda da bilgisayar da da hemen bağlanmıyor ara Ara deneyip zor bela bağlayabiliyorum. Onunda 0 olmasına rağmen pilini değiştirdim Ama hala hızlı bir şekilde bağlayamıyorum.
Bunun benim kaçırdığım bir kolay yolu yok mu ? pili çıkarmadan reset atma yada açma kapama yöntemi var mı bildiğiniz

• Beğen
Tepkiler: M.İhsan
Dostlar selam,
Garmin nabız bandı kullanıyordum, sadece ant destekleyen. Sonra sürüş sırasında gidip gidip geliyordu , pilini değiştirdiğimde başta doğru ölçüm yapsa da sonra yine gidiyordu. Bozulduğunu düşündüm ve bluetooth yeni modelini aldım yurt dışından. Onu da kullanırken hem ant hem de bluetooth tarafında ilk bağlantıyı gerçekleştiremiyorum. Garmin cihazımda da bilgisayar da da hemen bağlanmıyor ara Ara deneyip zor bela bağlayabiliyorum. Onunda 0 olmasına rağmen pilini değiştirdim Ama hala hızlı bir şekilde bağlayamıyorum.
Bunun benim kaçırdığım bir kolay yolu yok mu ? pili çıkarmadan reset atma yada açma kapama yöntemi var mı bildiğiniz
Pili ters takarak resetleyebilirsiniz diye biliyorum. Ters takmadan önce sarı contayı çıkarın, daha sonra tekrar normal bir şekilde pili takın ve deneyin. Umarım çözüm olur.

• Beğen
Tepkiler: BirLebowski
Dostlar selam,

Nabız bandını ne kadar sıklıkta yıkıyorsunuz? Aynı sorunu ben de yaşamıştım. 1 aylık sensörün pili mi biter diye söyenip pil değiştirdim. Bi kaç sürüş sonra yine gitti. Sonra sorup soruşturunca nabız bandından kaynaklı olduğunu öğrendim. Sensörün takıldığı çıtçıtlarda terden kaynaklı iletim sıkıntısı olabiliyor veya tene temas eden plastik yüzeyler yine aynı şekilde bi temassızlık olabiliyor. Bandın üstündeki etiketin bile katlanmaması gerekiyor diyor kullanım talimatında. Bir kapalı devre gibi düşünün bu saydıklarımdan birinde sıkıntı olduğunda sensör çalışmıyor.. O günden beri her antreman sonrası soğuk suyla yıkarım nabız bandını ve çok şükür problemsiz kullanıyorum

Son düzenleme:
  • Beğen
Arkadaşlar verdiğiniz değerli bilgiler için teşekkür ederim, seçimimi 830’dan yana kullandım. Henüz kar sebebi ile kullanma fırsatım olmadı ama sensörlere bağlanma hızı, rota planlama vb gibi özellikleri gerçekten keyifliymiş.

• Beğen
Tepkiler: Muhammet Ağrı
Nabız bandını ne kadar sıklıkta yıkıyorsunuz? Aynı sorunu ben de yaşamıştım. 1 aylık sensörün pili mi biter diye söyenip pil değiştirdim. Bi kaç sürüş sonra yine gitti. Sonra sorup soruşturunca nabız bandından kaynaklı olduğunu öğrendim. Sensörün takıldığı çıtçıtlarda terden kaynaklı iletim sıkıntısı olabiliyor veya tene temas eden plastik yüzeyler yine aynı şekilde bi temassızlık olabiliyor. Bandın üstündeki etiketin bile katlanmaması gerekiyor diyor kullanım talimatında. Bir kapalı devre gibi düşünün bu saydıklarımdan birinde sıkıntı olduğunda sensör çalışmıyor.. O günden beri her antreman sonrası soğuk suyla yıkarım nabız bandını ve çok şükür problemsiz kullanıyorum
Hiç yıkamamıştım bugüne kadar yeni almıştım zaten , bu gün iyice bi temizliyim teşekkürler

• Beğen
Merhaba,
Nabız bandı her kullanım sonrası musluk suyu ile 7 kullanımda bir sabunlu su ile yıkanması kullanım kılavuzunda belirtiliyordu.

@PianoMan aslında benim de nabız bandında sıkıntım var. İgpsport nabız bandı kullanıyorum. Ben de yıkayım artık 👍
Arkadaşlar verdiğiniz değerli bilgiler için teşekkür ederim, seçimimi 830’dan yana kullandım. Henüz kar sebebi ile kullanma fırsatım olmadı ama sensörlere bağlanma hızı, rota planlama vb gibi özellikleri gerçekten keyifliymiş.
Güle güle kullan 👍

@PianoMan aslında benim de nabız bandında sıkıntım var. İgpsport nabız bandı kullanıyorum. Ben de yıkayım artık 👍

Güle güle kullan 👍
Vala böyle temizlemiyoruz diye yazınca kendimden tiksindim :) pis pis kullanmışız. Ben bozulur diye düşündüm kolonya ile bi kabasını alıyordum arada .

Vala böyle temizlemiyoruz diye yazınca kendimden tiksindim :) pis pis kullanmışız. Ben bozulur diye düşündüm kolonya ile bi kabasını alıyordum arada .
Ben bandı 30 derecede çamaşır makinesinde yıkıyorum 3 senedir bir bozulma olmadı :)

Arkadaşlar az önce cihazın (530)pili tamamen bitti. Şarja takmama rağmen (20dk oldu) ne ekranda şarj olduğu gözüküyor ne de cihaz açılıyor...
Ne yapmalıyım? 😇

Arkadaşlar az önce cihazın (530)pili tamamen bitti. Şarja takmama rağmen (20dk oldu) ne ekranda şarj olduğu gözüküyor ne de cihaz açılıyor...
Ne yapmalıyım? 😇
Bütün tuşlara basıp oyunu kazan patronun kim olduğunu anlasın

• Beğen
  • Beğen
  • Hahaha
830 gerçekten 530'a göre 100 usd'lik extra keyif veriyor mu arkadaşlar?

• Beğen
830 gerçekten 530'a göre 100 usd'lik extra keyif veriyor mu arkadaşlar?

Ben ikinci el uzerinden uygun fiyata denk getirebildiğim için 830 aldım. Öncesinde 2 hafta 530 kullandım. Dokunmatik ekran ve direkt adrese navigasyon dışında hiçbir fark yok, sıfır fark. Direkt adrese navigasyon benim için güzel bir özellik, şehir içinde bir yerden bir yere giderken çok kullanıyorum.

Tabii ki insanları cezbeden asıl fark dokunmatik ekran. 100$lık ekstra keyif konusu, sizin 100$a verdiğiniz değere bağlı biraz. Iyi kazanan birisi için, 100$ daha fazla harcamak rahatsız etmeyecekse, ben değdiğini söyleyebilirim. Ama o 100$lık fark birinin bütçesini çok çok zorlayacaksa, asla değmez derim ve önermem. Lüks veya gereklilik gibi kavramlar, gelire ve bütçeye göre çok değişiyor.

Ben de bandi aldigimdan beri yaklasik 7 aydir haftada 4-6 gun kullaniyorum. Her antreman sonrasi suyla yikayip haftasonu da makinada 30-40 derece kisa programda yikiyorum. Su ana kadar calismama, baglanmama vs en ufak bir sikinti yasamadim. Ancak bandin on ve arka tarafinda iki noktada yakipkanli kisimlar ozelligini yitirip kalkma yapmaya basladi. Duzeltmenin bir yolunu denemedim henuz.

Check out my activity on Strava: (link)
Dünkü -13 derece Sürüşüm
Soğuktan galiba garmin 830 cihaz hızı kendi kendine artırdı.
Gerçekte olan ise aheste aheste takılmaktı.Screenshot_20210121_104125.jpgScreenshot_20210121_103456.jpgScreenshot_20210121_104509.jpg

Son düzenleme:
  • İnanılmaz
Tepkiler: Ekincan
Geri