Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Garmin Edge Kullanıcıları Kulübü

Scudo
Hic bugün ki kadar rahat antrenman yapmadım 😊 her kuruşuna kadar hakediyor bence
Arkayı çok sık dönerek veya aynadan kontrol etmediğiniz için mi?

Bir videoda, " yogun trafikte degil de, az araç trafiginde kullanmak daha verimli" gibi birşey geçmişti.

Aynaya bakmadan olmaz gibi geliyor bana . Arabada da cruise sensörüne guvenemiyor, frene basıyorum illa. Ufacık sensör diyorum ya bozulursa...

1800 TL + 80 TL kargo vergiler dahil. Hanımı kandırırsam alacağım. 3 taksit olayıda güzelmiş.
Bu rakama vergi hariç ama

Bir videoda, " yogun trafikte degil de, az araç trafiginde kullanmak daha verimli" gibi birşey geçmişti.

Aynaya bakmadan olmaz gibi geliyor bana . Arabada da cruise sensörüne guvenemiyor, frene basıyorum illa. Ufacık sensör diyorum ya bozulursa...
Ben teknolojiyi dibine kadar kullananlardanım 😁 yoğun trafikte evet arkaya bakma ihtiyacı oluyor yol bilgisayarı hiç susmuyor 😁

Ben teknolojiyi dibine kadar kullananlardanım 😁 yoğun trafikte evet arkaya bakma ihtiyacı oluyor yol bilgisayarı hiç susmuyor 😁

Baktım da depozito ücreti filan da var,2250tl ye geliyor hocam.
Aynen benim aldığım zaman orda 1600 kusur biaey yazıyordu vergi kargo vs 2070 i 3 e böldü bankadan da artı 3 taksit daha yaptım komisyonla 2250 ₺ yi 6 ya bölmüş oldum

Hadi arkadaşlar stoklar tükeniyor 😃,9adet vardı,8'e indi biraz önce🤗, parası olan kaçırmasın,bu fiyata bir daha bulamazsınız, almayanların gözü yaşlı😭

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
Ben de bir dönem niyetlenmiştim, özellikle kazadan sonra almak üzereydim. Sonra kullanan arkadaşlarla konuşunca vazgeçtim. Uzun zamandır kullanan iki arkadaşımın geri bildirimini ileteyim. "Tek faydası köy yolları vs inişlerde arkamızı kontrol etmek zorunda kalmıyoruz. Yoksa arkadan gelen arabayı gösterse bile o hızla gelen bir araçtan önlem olarak kimse kendini yolun dışına atamaz"
Işığı konusundaki gözlemim ise genel olarak başarılı ve şarj süresinin de çok iyi olduğu.

Ben de bir dönem niyetlenmiştim, özellikle kazadan sonra almak üzereydim. Sonra kullanan arkadaşlarla konuşunca vazgeçtim. Uzun zamandır kullanan iki arkadaşımın geri bildirimini ileteyim. "Tek faydası köy yolları vs inişlerde arkamızı kontrol etmek zorunda kalmıyoruz. Yoksa arkadan gelen arabayı gösterse bile o hızla gelen bir araçtan önlem olarak kimse kendini yolun dışına atamaz"
Işığı konusundaki gözlemim ise genel olarak başarılı ve şarj süresinin de çok iyi olduğu.
Zaten kimse yoğun trafikte antrenman yapmıyordur diye düşünüyorum ben güvenlik için faydalı bir ekipman olduğunu düşünüyorum ayrıca görünürlüğü çok iyi

Zaten kimse yoğun trafikte antrenman yapmıyordur diye düşünüyorum ben güvenlik için faydalı bir ekipman olduğunu düşünüyorum ayrıca görünürlüğü çok iyi
Benim en büyük sıkıntım yol ayrımlarında arkaya bakıp aynı zamanda bisiklet ile seyir halinde olmak. O işler için tam biçilmiş kaftan ama ona güvenilip çatallı yolun soluna lap diye dalınır mı orası muamma.

Benim en büyük sıkıntım yol ayrımlarında arkaya bakıp aynı zamanda bisiklet ile seyir halinde olmak. O işler için tam biçilmiş kaftan ama ona güvenilip çatallı yolun soluna lap diye dalınır mı orası muamma.
Hiç bir motorlu taşıtı sektirmiyor 👌

Net çözer o problemi , kusursuz çalışıyor . Hatta vereyim bi hafta deneyin öyle karar verin

Arkadaşlar son 7 adet😃🔥,batan geminin malları bunlar,alan pişman olmaz🤗,bu fiyata da bir daha bulunmaz🤭

6 adet kaldı :)
Türkiye fiyatları malum. Bende ne zamandır istiyordum bu fiyatı görünce dayanamadım aldım.

RTL 515 modeli ile 516 modeli arasındaki fark nedir?

• Beğen
Tepkiler: sahrana
Bu fırsatı gösteren arkadaşınıza ortak olup bir tane hediye alın bari. :) :) :)
RTL 515 modeli ile 516 modeli arasındaki fark nedir?
(link)
Birazcık fark var Almanya kullanımı onaylı ve sarj süresi daha iyi sanki.

Geri