Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Garmin Edge Kullanıcıları Kulübü

Bir gün bendeki Garmin ile eşleştirmeye çalışalım İsmail Ağabey. O zaman anlarız; eğer eşleşirse sizin Garmin'e bir factory reset gerekebilir.
Sağolasın Serhatcığım.Samsuna geleyim de deneriz İnşaallah.Sağlıcakla sevgiler...

Güle güle kullanın. Gidon üstünde fotoğraf alabilir miyiz? Yeni çıkan 130 Plus değil, değil mi?
231871 dosyayı görüntüle

130 Plus'un wiggle fiyatı gayet uygun görünüyor ve Türkiye'ye ücretsiz kargosu var şuan: (link)

Scudo
@scottrek Kadans özelinde değil de sensörlerin genelinde eğer bu tarz bir sorun varsa pilin önce bir tersinin ardından tekrar doğru tarafının takılmasıyla kısmi bir deşarj yöntemi ile düzeldiği çokça gözlenmiş, dilerseniz bir de böyle deneyin. Sensörlerin bozulduğuna çok şahit olmadım su vs girişi olmadığı sürece.
Denedim ama olmadı.Su girişi de görünmüyor tertemiz cihaz.Fakat ışığı yanmıyor.Neyse artık hayırlısı.

Bir gün bendeki Garmin ile eşleştirmeye çalışalım İsmail Ağabey. O zaman anlarız; eğer eşleşirse sizin Garmin'e bir factory reset gerekebilir.

Güle güle kullanın. Gidon üstünde fotoğraf alabilir miyiz? Yeni çıkan 130 Plus değil, değil mi?
231871 dosyayı görüntüle

130 Plus'un wiggle fiyatı gayet uygun görünüyor ve Türkiye'ye ücretsiz kargosu var şuan: (link)
peki vergi ne kadar çıkıyor acaba?

• Beğen
Tepkiler: sccetin
Arkadaşlar 14 sayfalık konuyu okudum. Ben 2004 yılından beri lisanslı olarak bisiklet sporu ile ilgileniyorum. 2010 yılından beri Garmin Edge ve saatlerini kullanıyorum. Cihazlarla aram iyidir. İş gereği Garmin Türkiye (Baytekin) bağlıyım. Cihaz özellikleri, teknik arızalarla ilgili konularınız varsa. Forum üzerinden yazarsanız severek cevaplarım. Aynı problemle karşılaşan bisiklet kullanıcılarına destek olmuş oluruz.

@burcinhan
@burcinhan

Telefon üzerinden Garmin connect uygulamasına izin veriyormusunuz? Bildirimleri Edge üzerinde gösterilmesi için telefonda güvenilir cihaz eklemeniz ve bildirimlere izin veri seçmeniz gerekiyor.
Ñ

Merhaba,
Garmin edge 520 kullanıyorum. Nabzı gerçek değerin çok üzerinde ölçüyor. Hr sensörünü silip tekrar tanımladım. Pili değiştirdin ama fayda etmedi sorun devam ediyor. Ne yapmam gerektiği konusunda destek olabilecek var mıdır.
Şimdiden teşekkürler..

Merhaba,

Garmin 830 kullanıyorum kadans sensörünü cihaza bağlamak istediğimde speed .. şeklinde bir isimle bağlanıyor ve kadans saymıyor, bu sorunu başka yaşayan oldumu acaba. Sensörün içeriğine girdiğimde resimde ki gibi görünüyor.

Dosyalar

• WhatsApp Image 2020-07-18 at 19.15.41.jpeg
    WhatsApp Image 2020-07-18 at 19.15.41.jpeg
    185,5 KB · Okunma: 54
@sLck sensor ne marka acaba.

Merhaba,

Garmin 830 kullanıyorum kadans sensörünü cihaza bağlamak istediğimde speed .. şeklinde bir isimle bağlanıyor ve kadans saymıyor, bu sorunu başka yaşayan oldumu acaba. Sensörün içeriğine girdiğimde resimde ki gibi görünüyor.

Speed hız sensoru :)) yanlış sensoru bağlıyor olmayasınız ..

Dosyalar

• WhatsApp Image 2020-07-18 at 20.05.47.jpeg
    WhatsApp Image 2020-07-18 at 20.05.47.jpeg
    47 KB · Okunma: 31
Garmin marka ürünün içinde gelen orjinal sensör

SPD ile başlayan kadans sensörü normalinde karışacak kadar bi benzerliği de yok zaten :)
Ben orda iki hız sensoru goruyorum kadans sensorunde krank kolu resmi olması lazın cadance yazısı çıkması gerekir.

Garmin Edge 130 alan varmı Türkiye fiyatı 1900-2000 arası, yurtdışından alan oldumu ne kadar fark ediyor vergi ile beraber?

Korktuğum başıma geldi ve bende tırnağı kırılmış 1030lular kervanına katıldım. Baytekine gönderdim cihazı ama Baytekin ve garmin servisi hakkında o kadar çok şikayet var ki uğraşacağa benziyorum. 10 iş gününde tamir etmezlerse geçici cihaz 20 iş gününde tamir etmezlerse yeni cihaz vermeleri gerekiyor. 830 ile 1030 arasında çok kararsız kalmıştım. Aslında bu kırılma olayı yüzünden 830 u gündemime almıştım ama Garmin gibi bir marka bu kadar sıkıntılıysa satışına devam etmez deyip 1030 almıştım. Bu cihaza bu kadar para verip bu durumla karşılaşmak hiç hoş değil, altına uydurma bir parça takıp da kullanmak istemiyorum. Üstelik tam da aktif sezonda. O nedenle elimden ne geliyorsa uğraşacağım. 10. iş günü muadil cihaz göndermezlerse, 20. iş günü tamir olmazsa doğru tüketici haklarına. Ama işlerini doğru zamanında yaparlarsa da burada yazarım. O kadar şikayet var ki ister istemez ön yargılı yaklaşıyorum.

Korktuğum başıma geldi ve bende tırnağı kırılmış 1030lular kervanına katıldım. Baytekine gönderdim cihazı ama Baytekin ve garmin servisi hakkında o kadar çok şikayet var ki uğraşacağa benziyorum. 10 iş gününde tamir etmezlerse geçici cihaz 20 iş gününde tamir etmezlerse yeni cihaz vermeleri gerekiyor. 830 ile 1030 arasında çok kararsız kalmıştım. Aslında bu kırılma olayı yüzünden 830 u gündemime almıştım ama Garmin gibi bir marka bu kadar sıkıntılıysa satışına devam etmez deyip 1030 almıştım. Bu cihaza bu kadar para verip bu durumla karşılaşmak hiç hoş değil, altına uydurma bir parça takıp da kullanmak istemiyorum. Üstelik tam da aktif sezonda. O nedenle elimden ne geliyorsa uğraşacağım. 10. iş günü muadil cihaz göndermezlerse, 20. iş günü tamir olmazsa doğru tüketici haklarına. Ama işlerini doğru zamanında yaparlarsa da burada yazarım. O kadar şikayet var ki ister istemez ön yargılı yaklaşıyorum.
Geçen gün eşimin FR245M saatinin ekranında ölü pikseller oluşuverdi birdenbire. Baytekin'e götürdüm tamir için, sizin gibi "çok uğraşacağız" diye düşünerek. Daha oradayken, "beyefendi bir daha gitgel yapmasın" diyerek, kutusundan çıkarıp sıfır bir saat ile değiştirdiler. Enseyi çok da karartmamak lazım :).

@Edip Dinçer umarım öyle olur. Aynı durum başına gelen arkadaşımın cihazına 3 kuruşluk 3d yazıcıdan çıkma parça yapıştırıp gönderdiler. İlk sürüşte bir daha kırıldı, tekrar gönderdi tekrar kırıldı sonra yapabileceğimiz bir şey yok dediler. 5000 tl cihaz çöp oldu. Aynı durum başıma gelince sordum soruşturdum, tutum aynı. Garmin'in forumunda okuduklarımda cihaz değişikliği yapmış Garmin. Öyle olunca da Türkiye servisi daha çok gözüme battı. İnternetteki şikayetleride okuyunca gözüm korktu.

• İnanılmaz
Tepkiler: Ahmet TOPAL
Garmin Connect ne zaman düzelecek

Böyle bir söylenti dolaşıyor; ne kadar sitelerde bakım var deseler de aslında durumun tüm sistemlerin hacklenmesinden ibaret olduğu ve en erken 2 gün kadar sistemlere erişimin olmayacağını belirtmişler.
"Garmin’s entire network got hacked and ransomwared by Evil Corp gang hacking group last night. None of their systems are online, currently no calls, emails, connectivity of products, etc. They are claiming on Twitter that it’s due to server maintenance, one of the international Garmin sites tweeted that they will be down for at least 2 days."

• İnanılmaz
Tepkiler: ag249 ve Murat B.
Böyle bir söylenti dolaşıyor; ne kadar sitelerde bakım var deseler de aslında durumun tüm sistemlerin hacklenmesinden ibaret olduğu ve en erken 2 gün kadar sistemlere erişimin olmayacağını belirtmişler.
"Garmin’s entire network got hacked and ransomwared by Evil Corp gang hacking group last night. None of their systems are online, currently no calls, emails, connectivity of products, etc. They are claiming on Twitter that it’s due to server maintenance, one of the international Garmin sites tweeted that they will be down for at least 2 days."

Almanya'da uluslararası bir şirkette yazılımcı olarak çalışıyorum. Server maintenance olmadığından emin olabilirsiniz. Hiçbir büyük teknoloji şirketi bu kadar uzun sürecek bir maintenance'a girişip servislerini durdurmaz. Ama hacklenme olayı da doğru olmayabilir.

Genelde hacklenme durumlarını çözmek kolaydır. Zaten Garmin gibi bir firmayı hackleyecek büyüklükteki bir hacker grubu, servisleri alaşağı etmek değil de, milyonlarca kullanıcının bilgilerini çalmak hedefli bir hack yapardı. Örneğin geçen günlerde Twitter'da olduğu gibi. Twitter'ın servislerine saldırmak yerine, ünlü insanların hesaplarından kripto para kazanma yoluna gidildi. Twitter'ı veya Garmin'i çökertmek hiçbir hackerın işine yaramaz.

Ben bunun, içinden çıkılamayan bir yazılım hatası olduğunu düşünüyorum. Yazdığınız bir satır yanlış kod, tüm sistemlerinizi çökertebilir. Eğer karmaşık bir yapınız varsa ara ki bulasın o satırı. Yok eğer cidden 2 gün sürecek bir maintenance yapıyorlarsa ki hiç ihtimal vermiyorum, gülerler Garmin'e. Tüm altyapıyı değiştirecek olsan bile bunu hazırlayıp maksimum 1 saat hatta dakikalar içind eski altyapıyla değiştirirsin.

Geri