2000tl altı bulursam bilgi veririm hocam size👍😃Yaşasın, artık alma şansım yok.
2000tl altı bulursam bilgi veririm hocam size👍😃Yaşasın, artık alma şansım yok.
Terbiyesiz Amazon
Ben ömrümde amazon kadar iyi servis görmedim.Terbiyesiz Amazon
Sizin yine geç kalmış biraz,ben onay koduna basınca, ürünü getiren kargo görevliside kapı ziline basmıştı.😃Geçen bende 830 aldım wc ye gidip gelene kadar geldi o kadar yani
Attığım resim nasıl bir zincirleme kelebek etkisi yaptı 🙈Garmin sevdiğim doğrudur 😊
278283 dosyayı görüntüle
Hocam benim ilan da bi wahoo element bold um var düşünürseniz cihaz çok çok yeni toplamda 78 sürüş yaptım sitenin ikinci el ilanlarında ilanım mevcutBundle olarak max 2600 TL-Tek cihaz olarak ise max 1800 TL bandında garmin 520 veya 820 arıyorum.Kullanım süresinin 2 yılın altında olması ve temiz olması tercihimdir.Fiyatlarda duruma göre esneklik yapabilirim.Satacak veya satmayı düşünen arkadaşlara duyurulur
Az ve temiz kullanılmış hemde o fiyata. Ükede ekonomi bu durumda iken çok zor bence.. Ama yinede bol şanslar bulursun belkiBundle olarak max 2600 TL-Tek cihaz olarak ise max 1800 TL bandında garmin 520 veya 820 arıyorum.Kullanım süresinin 2 yılın altında olması ve temiz olması tercihimdir.Fiyatlarda duruma göre esneklik yapabilirim.Satacak veya satmayı düşünen arkadaşlara duyurulur
Fiyatta oynama yapabileceğimi belirttim.İnşallah satmaya niyeti olan diğer üyeler bunu dikkate alır 😁.Ve dediğim fiyatlara bir sürü ürün satıldı sahibinden de (çok değil yaklaşık 10 gün önce) ama o vakit garmin alma gibi niyetim yoktu.Şimdi kafamı taşlara vuruyorum orası ayrı…Az ve temiz kullanılmış hemde o fiyata. Ükede ekonomi bu durumda iken çok zor bence.. Ama yinede bol şanslar bulursun belki
İlanınızı değerlendireceğim.Fakat element bold’larda renkli ekran olmayışı garmini burada bir tık öne geçiriyor benim nezlimde.Hocam benim ilan da bi wahoo element bold um var düşünürseniz cihaz çok çok yeni toplamda 78 sürüş yaptım sitenin ikinci el ilanlarında ilanım mevcut
Tercihinize saygı duyarım fakat eski model bir garmine tercih ederim ayrıca yeni bir 530 kullanıcısı olarak şunu çok net söyleyebilirim wahoo'nun arayüzü çok daha kullanıcı dostu ekranını app üzerinden çok kolay bir şekilde konfigüre edebiliyorsunuz wahoo yu bir tık daha öne çıkaran özellik yine benim gözlemlerimde malzeme kalitesi garmin den tek eksik yanı diyebileceğim tek özelliği climb pro zaten oda baktığınız modellerde yer almıyor ayrıca GPS i de daha kuvvetli 😊Fiyatta oynama yapabileceğimi belirttim.İnşallah satmaya niyeti olan diğer üyeler bunu dikkate alır 😁.Ve dediğim fiyatlara bir sürü ürün satıldı sahibinden de (çok değil yaklaşık 10 gün önce) ama o vakit garmin alma gibi niyetim yoktu.Şimdi kafamı taşlara vuruyorum orası ayrı…
İlanınızı değerlendireceğim.Fakat element bold’larda renkli ekran olmayışı garmini burada bir tık öne geçiriyor benim nezlimde.
Güzel reklam yaptın valla Harun hocam ama gerçekten haklısın. Bilinmez bir garmin 520 size tüm özellikler açıkken büyük ihtimalle 4-5 saatlik bir sürüş zamanı tanıyacaktır. Wahoo da yeni olmasından kaynaklı bu süreyi daha uzun tutacaksınız. Bence al aşağı ver yukarı anlaşın derim.Tercihinize saygı duyarım fakat eski model bir garmine tercih ederim ayrıca yeni bir 530 kullanıcısı olarak şunu çok net söyleyebilirim wahoo'nun arayüzü çok daha kullanıcı dostu ekranını app üzerinden çok kolay bir şekilde konfigüre edebiliyorsunuz wahoo yu bir tık daha öne çıkaran özellik yine benim gözlemlerimde malzeme kalitesi garmin den tek eksik yanı diyebileceğim tek özelliği climb pro zaten oda baktığınız modellerde yer almıyor ayrıca GPS i de daha kuvvetli 😊
Reklam değil kişisel gözlenim diyelim Garmin e geçmemdeki tek sebep climb proGüzel reklam yaptın valla Harun hocam ama gerçekten haklısın. Bilinmez bir garmin 520 size tüm özellikler açıkken büyük ihtimalle 4-5 saatlik bir sürüş zamanı tanıyacaktır. Wahoo da yeni olmasından kaynaklı bu süreyi daha uzun tutacaksınız. Bence al aşağı ver yukarı anlaşın derim.
Ama Garmin in de enteresan bir ikinci eli var benim eski 520 ilana bile koymadan arkadaşa gitti. Ben 530 dan çok memnunum 830 a aklım kaymıştı ama gerçekten gerek yokmuş onu anladım. Hatta 530 da gerek yokmuş ama iyi ki almışım artık almak benim için çok büyük bir hayal olacaktı. 520 ile 530 arasında bariz farklar climb pro ve batarya süresi.
Sayin @Ali Eren , 520 yerine, wahoo doğru bir tercih olacaktır. Climb pro, navigasyon ve ekran hariç wahoo element, 530'dan eksik degil, 520'den fazladır.Tercihinize saygı duyarım fakat eski model bir garmine tercih ederim ayrıca yeni bir 530 kullanıcısı olarak şunu çok net söyleyebilirim wahoo'nun arayüzü çok daha kullanıcı dostu ekranını app üzerinden çok kolay bir şekilde konfigüre edebiliyorsunuz wahoo yu bir tık daha öne çıkaran özellik yine benim gözlemlerimde malzeme kalitesi garmin den tek eksik yanı diyebileceğim tek özelliği climb pro zaten oda baktığınız modellerde yer almıyor ayrıca GPS i de daha kuvvetli 😊
Pahalı bı oyuncak 😊 trafikte radar olarak pek efektif kullanılmıyor ama görünürlüğü çok iyi ancak antrenmanlarımı köy yollarında yaptığım için güvende hissettiriyor aracın sesi dahi gelmeden radarın ekrana düşüp arkadan gelen araç hakkında bilgi vermesi güzel bişey ha bugüne kadar radar mı vardı derseniz de çok haklısınız kapitalist düzenin bir oyunu bu 😊Peki varia inceleme ne zaman kimden geliyor biz hala arkasına bakan dünyalılara😀