batikanunver
Aktif Üye
- Tepki
- 255
- İsim
- Batıkan Ünver
- Başlangıç
- 2000—01
- Bisiklet
- Orbea
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
bir sorum olacak sevgili yurttaşlar, edge 530 bundle kullanıcısıyım. ev antrenmanı için de elite tuo interactive smart trainer kullanıyorum ama bazen HR bandını görmüyor veya bağlantı çok geç oluyor. aynı sıkıntıyı yaşayanlar eminim vardır. bikaç kez kapatıp açtıktan sonra veya çıkarıp taktıktan sonra ancak gördüğü zamanlar oluyo ama bazen de hemen anında bağlantı kuruyo. bu sorunu çözebilen veya çözüm yolunu bilip sıkıntıları azaltan var mıdır aramızda?
en son dün akşam ısrarla bağlanmadı sonunda bağlantı olmadan sürüşe başladım ve 2-3km yaptıktan sonra inip tekrar bağlantı denediğimde hemen bağlandı. nabız bandı sensörlerini hafif ıslatarak bağlantı yapmayı deneyin gibi bişey duymuştum ama dün onu da denememe rağmen sürüş yapmaya başlayıncaya kadar ne yaptıysam bağlanmadı cinnetin eşiğine geldim
en son dün akşam ısrarla bağlanmadı sonunda bağlantı olmadan sürüşe başladım ve 2-3km yaptıktan sonra inip tekrar bağlantı denediğimde hemen bağlandı. nabız bandı sensörlerini hafif ıslatarak bağlantı yapmayı deneyin gibi bişey duymuştum ama dün onu da denememe rağmen sürüş yapmaya başlayıncaya kadar ne yaptıysam bağlanmadı cinnetin eşiğine geldim