Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Garmin Edge Kullanıcıları Kulübü

Scudo
Bir süre sonra sepetiniz için uyarı mesajı alacaksınız @Efe ÇEPEL ...

Ben de zamanında wiggle dan almıştım 830 u. Daha sonra dediğiniz gibi uzun bir süre garminin bir çok ürününün Türkiye ye gönderimi yoktu. Ama tekrar açılmış.

Wiglede den al geç,vergisi içinde toplam maaliyet 6400tl bungle set.

Soları nasıl kullanabiliriz acaba🧐🙄😃
Hesabınız yanlış bundle set vergi dahil 5450 TL civarına geliyor.
290 € Bundle Set + % 20 Vergi = 348 € x 15.7 dersek = 5450 TL yapıyor yaklaşık Türkiye gönderim ücretsiz.

Anlaşılan o ki nur topu gibi bir "530" um oldu...Dövizdeki dalgalanma, paramızın değer kaybı ve yoksullaşmamız nedeniyle bir süredir yurt dışı sitelerden bir şey almıyordum.O arada Wiggle da Garmin ürünlerini ülkemize yollamaya başlamış...
Olsun, kötü komşu, insanı ev sahibi yaparmış @trainspotting35 ....

Anlaşılan o ki nur topu gibi bir "530" um oldu...Dövizdeki dalgalanma, paramızın değer kaybı ve yoksullaşmamız nedeniyle bir süredir yurt dışı sitelerden bir şey almıyordum.O arada Wiggle da Garmin ürünlerini ülkemize yollamaya başlamış...
Olsun, kötü komşu, insanı ev sahibi yaparmış @trainspotting35 ....
Hayırlı olsun özelden adres bilgisi gönderirsiniz. :)

• Beğen
  • Hahaha
Tepkiler: necmeddin ve cazci
Garmin 530 edge cihazı mevcut coospo ant+ sensörleriyle çalışıyor mu ? Deneyen var mı aranızda ?

Özellikleriyle hiç de fena değil , wiggle 'da bundle almaya gerek kalmazsa 251$ fiyatı var ve kargo dahil. Gümrük vs eklense 4bin TL gibi bir rakama gelecek.

• Beğen
Tepkiler: Samet M.
Garmin 530 edge cihazı mevcut coospo ant+ sensörleriyle çalışıyor mu ? Deneyen var mı aranızda ?

Özellikleriyle hiç de fena değil , wiggle 'da bundle almaya gerek kalmazsa 251$ fiyatı var ve kargo dahil. Gümrük vs eklense 4bin TL gibi bir rakama gelecek.
Bahsettiğiniz sensörü bilmiyorum ama Ant+ özelliği varsa garmin 530 ile eşleşmemesi küçük bir ihtimal.

• Beğen
Tepkiler: TatanQa_tr
Bahsettiğiniz sensörü bilmiyorum ama Ant+ özelliği varsa garmin 530 ile eşleşmemesi küçük bir ihtimal.

Evet Ant+ özellikli sensörler .. Edge 530 gözüme kestirdim gibi ... :)

• Beğen
Tepkiler: sahrana
hocam cevap için teşekkür ederim ama arada en az 2500 lira fark var. 130 plus 3300’e geliyor vergisi dahil. 530 5800 lira. bütçe meselesi de bilemedim ya değer mi dersin?

Fiyatlar ne kadar artmış böyle? Kasımda bile 2500-3000 TLleri konuşuyorduk 🙄

Hala öyle mi bilmiyorum ancak ben alırken 100 serisiyle 500 serisi arasındaki en önemli fark kadans sensörüydü. Başlarda kadans sensörüne ve verilerine çok bakarken artık o kadar da umursamadığımı fark ettim. Sanırım hangi kadansta çevirdiğimi artık biraz hissedebiliyorum ve bu da yetiyor. Sevgili @hamlet2006 deyimiyle tatsubi (tatlı su bisikletçisi) olduğum için şu anda 100 serisi bile işimi görür. Ama baştan 100 alsaydım bu kadans olayı içimde kalırdı herhalde. Aradaki fark o zamanki bütçem açısından önemli olmadığı için iyi ki almışım diyorum. Yoksa şu an yenilesem 100’e dönerim.

Dolayısıyla ihtiyaçların kişisel olarak farklı olmasının yanında zamanla da değişebileceğini dikkate almakta fayda var.

Fiyatlar ne kadar artmış böyle? Kasımda bile 2500-3000 TLleri konuşuyorduk 🙄

Hala öyle mi bilmiyorum ancak ben alırken 100 serisiyle 500 serisi arasındaki en önemli fark kadans sensörüydü. Başlarda kadans sensörüne ve verilerine çok bakarken artık o kadar da umursamadığımı fark ettim. Sanırım hangi kadansta çevirdiğimi artık biraz hissedebiliyorum ve bu da yetiyor. Sevgili @hamlet2006 deyimiyle tatsubi (tatlı su bisikletçisi) olduğum için şu anda 100 serisi bile işimi görür. Ama baştan 100 alsaydım bu kadans olayı içimde kalırdı herhalde. Aradaki fark o zamanki bütçem açısından önemli olmadığı için iyi ki almışım diyorum. Yoksa şu an yenilesem 100’e dönerim.

Dolayısıyla ihtiyaçların kişisel olarak farklı olmasının yanında zamanla da değişebileceğini dikkate almakta fayda var.
Bende de her konuda bir niceliksel veri takıntısı vardı. Mesela bana "Bugün hava sıcak" dendiğinde bende çok bir karşılığı olmuyordu. Sıcak demek yerine "Bugün hava 32,4 celcius derece " demeye daha çok önem veriyordum. Hız,eğim vbyi ölmeyi de bundan önemsiyordum. Şimdi o kadar da takmadığımı farkettim, yeterince hızlıysam hızlıyım, eğim sertse serttir o kadar.Sonuçta bisiklet üzerinde mutlumuyum mutluyum.

Aslında bisiklet üzerindeyken seratonin, endorfin, dopamin değerlerini ölçebilecek bir alet varsa ondan mı alsam :ssrtcbya:. Bu yokuştan füze gibi indim, seratonin seviyemi alet 82,3 ppm ölçüyor. 50 üzeri mutluymuşum, 80 üzeri ağızlar kulaklara varma seviyesi imiş gibi.Galiba bende sayısal veri takıntısı var. :krktm:

Wiggle dan ülkemize Garmin gönderilmiyor @Efe ÇEPEL ...
Wiggle Türkiye'ye göndermediği ürünleri bize göstermiyor zaten. Eğer biz bir ürünü wiggle'da görebiliyorsak o ürün gönderiliyor demektir. Arkadaşım daha yeni garmin getirtti.

bende forumda ki arkadaşların motive etmesi ile 530 almaya karar verdim, bugün dokümanları inceledim var gibi görünüyor ama emin olmak isterim. Dilediğimiz verileri aynı ekranda görebiliyoruz değil mi? Ben anlık hız, anlık tırmanış açısı, rakım ve sürüş esnasında ki toplam çıkılan yüksekliği aynı ekranda görmek istiyorum. :)

bende forumda ki arkadaşların motive etmesi ile 530 almaya karar verdim, bugün dokümanları inceledim var gibi görünüyor ama emin olmak isterim. Dilediğimiz verileri aynı ekranda görebiliyoruz değil mi? Ben anlık hız, anlık tırmanış açısı, rakım ve sürüş esnasında ki toplam çıkılan yüksekliği aynı ekranda görmek istiyorum. :)
Dilediğiniz şekilde özelleştirilebildiği gibi yeni ekranlar da yüklenebiliyor.

Bende 520 var, ekranda hangi verileri görmek istediğinizi seçebildiğiniz gibi, arka araya bir kaç ekran da yapabiliyorsunuz. Ama anlık tırmanış açısı verisini pek iyi ölçmüyor.

Tek ekranda 10 farklı veriyi aynı anda görmek mümkün.

• Beğen
Tepkiler: yusuf72
Mesajları okuyunca az kalsın bir tane 530 da ben alıyordum. :) mevcut kullandığımız telefonlar bu garminden donanım olarak çok daha güçlü, varmı bildiğiniz güzel bir android programı telefonu garmin gibi kullanamıyormuyuz ? bu konuda ugraşan tecrübesi olan varmı acaba?

O değilde şeytan hala gıdıklıyor al bitane nolacak sanki diye, nefis mücadelesi veriyorum şuan :)

• Beğen
Tepkiler: Sametali
Geri