Xoss G kullanıyorum. Uzun zamandır kadans ve nabız ölçerli bir alete geçme niyetim vardı. Burada yazanları okuduktan sonra wiggle üzerinde 530 edge bundle alma gibi bir şey oluştu kafamda ama malum mebla yüksek alırken insan 10 kere düşünüyor. Araştırırken iki modele daha denk geldim bunlar;
CYCPLUS M1
283236 dosyayı görüntüle
Vergi dahil 1350 liraya geliyor. Kullananlar genel olarak memnun. Type c olması avantaj. Eksi olarak Navigasyon yok haliyle rota atayım, önümdeki yokuşları göreyim olayı yok. 40 saate yakın pili gidiyormuş.
IGS620 iGPSPORT
283237 dosyayı görüntüle
Hemen hemen garmin 530 ile aynı özellikleri sunuyor gibi, navigasyon rota atma, yükseklik takibi gibi konular. Vergi dahil 3000 TL gibi bir rakama geliyor. Ama kullanıcı yorumları pek fazla uzun vadede nasıl performans verir soru işareti hep.
Garmin Edge 530 Bundle
283238 dosyayı görüntüle
Bunun da resmini koyayım hem bir kayıt olur. Alet kayış gibi belli. İnceleme olarak 830 versuslarını izledim. Tek fark dokunmatik olmaması gibi. Dokunmatik bisiklet gps inde el izi filan kalır diye düşünüyorum. Gel gelelim vergi dahil 5400 TL ye denk geliyor.
Karar vermek güç,
Aklımda şöyle bir şey var. Covid yavaş yavaş bitiyor gibi. Yurtdışı görevleri ufukta gözükmeye başladı. Cycplus M1 den alsam. İleride yurtdışına gittiğimde de Garmin Edge 530 alsam (bundle değil) bu Cycplus ın sensörler garmine uyum sağlar mı? Ne dersiniz?