Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Garmin Edge Kullanıcıları Kulübü

Belki de sizin gibi yapmak lazım; ama bandın üzerindeki simgelerden tamamının yıkanabileceğini anladım ben.

Aslında bizim para birimimize göre ucuz ürünler olsaydı , her seferinde "at makinaya dönsün bozulursa yenisini alırız" diyebilmemiz lazımdı.

Hayaller ve gerçekler..

Senede bir defa yıkadım geçen makineye atıp formaları yıkarken; en kısa ve en düşük sıkma devir programında. Sonra çıktığında demir kısımlarını hemen kuruladım paslanma vb olmasın diyerek.

• Beğen
Tepkiler: Bir vatandaş
Scudo
Merhaba, Garmin göğüs bandında fotoğraftaki gibi bir durum oluştu. Yapıştırıcı kullanarak mı yapıştırsam, yoksa dış tarafından elektrik bandı mı yapsam tavsiyeniz ne olur?
Elektrik bandı terle temas edince zamanla gevşer, yapıştırıcı da nabız bandını suda yıkayınca kendini bırakır, kararsız294220 dosyayı görüntüle294220 dosyayı görüntüle294220 dosyayı görüntüle294220 dosyayı görüntüle kaldım.
Aynı fotoğrafı nasıl 4 kere yükledi bilmiyorum, yanlışlık oldu.
Bence Henkel Pattex'in ayakkabı, deri, vs. yani esnek yüzeyleri yapıştırmak için ürettiği (yani japon yapıştırıcısı muadili olmayan) yapıştırıcı ile denemelisiniz. Bu şekilde kullanırsanız daha da ayrılarak temas yüzeyi kalmayacak ve kopup düşecek ve iş görmeyecektir. Yapıştırarak ömrünü uzatacağınızı düşünüyorum. Her iki yüzeye de incecik sürüp 5 dk bekleyip baskı uygulayarak yapıştırın hatta üzerine ciltli bir sözlük ve onun üzerine dumbbell (küçük egzersiz ağırlığı) falan koyarak bir gün öyle bırakın. Ya da şu çevrilerek sıkıştırılan iç lastik yama press'iniz varsa o daha iyi. Umarım çözülür. 👍

• Beğen
Biraz araştırdım yabancı forumları, çoğu insanın başına gelmiş, yaklaşık 1 yılda bendekiyle aynı şeyler olmuş. Önce Garmin’e mail atayım, büyük ihtimalle sonuç çıkmaz; ama şansımı deneyeyim. Sonrasına artık duruma göre bakayım. Böyle kullansam dediğiniz gibi tamamen kopup gidecek, yapıştırsam da Adil Bey’in dediği gibi iletkenlik bozulabilir, biraz daha araştırayım. Arada kaldım.

Biraz araştırdım yabancı forumları, çoğu insanın başına gelmiş, yaklaşık 1 yılda bendekiyle aynı şeyler olmuş. Önce Garmin’e mail atayım, büyük ihtimalle sonuç çıkmaz; ama şansımı deneyeyim. Sonrasına artık duruma göre bakayım. Böyle kullansam dediğiniz gibi tamamen kopup gidecek, yapıştırsam da Adil Bey’in dediği gibi iletkenlik bozulabilir, biraz daha araştırayım. Arada kaldım.
Valla benim nabız bandı dekatlon. İsmail Türüt gibi terlediğim için içine ter kaçıyor ve kafayı yiyor sonra. Herkeste var bir problem nabız bandında. Em sağlamı power metre.

• Beğen
Aynı sorun bede de oldu. İçindeki havayı boşaltıp kenar kısımlardan japon tipi bir yapıştırıcı ile yapıştırdım. Sorunsuz kullanıyorum.
Yapıştırma işlemini dıştan içine kaçmayacak şekilde yaptım.

Belki de sizin gibi yapmak lazım; ama bandın üzerindeki simgelerden tamamının yıkanabileceğini anladım ben.

Her sürüşten sonra yıkıyorum nabız bandını çamaşır makinesında. Yıkamadıklarım bir sene de bozuldu, yıkadıklarımın birisi 3 diğeri 4. senesinde.

• Beğen
Benim bir sorum olacak,

Edge 530 kullanicisiyim. Gecen aktif bir surus esnasinda stravadan rota aktarmak istedim cihaza. Stravadan favoriledigim rota direk telefonumdaki edge connect uygulamasina dustu. Fakat rotayi ne yaptim ettim bir turlu cihaza aktaramadim. Aktarabilmek icin surusu sonlandirip kaydetmek zorunda kaldim. Surus kaydedilip yuklendikten hemen sonra ancak rotayi cihazda gorup baslatabildim. Bu durum normal mi? Yani aktif surus esnasindayken cihaza rota gonderilemiyor mu?

• Beğen
Tepkiler: Erhan911
Her sürüşten sonra yıkıyorum nabız bandını çamaşır makinesında. Yıkamadıklarım bir sene de bozuldu, yıkadıklarımın birisi 3 diğeri 4. senesinde.
Ben de bir yerde 3-4 senedir kullanıyorum yazmıştım... 1 hafta sonra bozulmuştu 😉😬😁
Benim bir sorum olacak,

Edge 530 kullanicisiyim. Gecen aktif bir surus esnasinda stravadan rota aktarmak istedim cihaza. Stravadan favoriledigim rota direk telefonumdaki edge connect uygulamasina dustu. Fakat rotayi ne yaptim ettim bir turlu cihaza aktaramadim. Aktarabilmek icin surusu sonlandirip kaydetmek zorunda kaldim. Surus kaydedilip yuklendikten hemen sonra ancak rotayi cihazda gorup baslatabildim. Bu durum normal mi? Yani aktif surus esnasindayken cihaza rota gonderilemiyor mu?
Strava segmentler sürüş başlatıldığında yüklenmiyor. Muhtemelen Strava rortalarda da durum benzerdir...

Son düzenleme:
Benim bir sorum olacak,

Artık garmin connect tüm stravadaki kayıtlı rotalar otomatik görülüyor ben de yeni gördüm güzel olmuş

Ekran görüntüsü attım rotalarda

Dosyalar

• 48CEF84B-DAAF-407D-B507-90737E80AF66.png
    48CEF84B-DAAF-407D-B507-90737E80AF66.png
    52,8 KB · Okunma: 58
  • AC8E9199-3B6A-4A69-BAD1-BCF10C2C3DA4.png
    AC8E9199-3B6A-4A69-BAD1-BCF10C2C3DA4.png
    18,5 KB · Okunma: 57
Abi sen onu çamaşır suyuna falan da yatır. 😬 🤭

• Hahaha
Tepkiler: burcinhan
40'lı seri bizim YouTube starları tarafından eşantiyon karşılığı incelenmeye, ballandırılmaya başladığında oluşacak ikinci el piyasası önemli.

Bende her sürüşten sonra yıkıyorum. Bazen makina ile bazen duş alırken elde. 2. Senede biraz yıprandı ama daha gider gibi.

• Beğen
Merhaba, Garmin göğüs bandında fotoğraftaki gibi bir durum oluştu. Yapıştırıcı kullanarak mı yapıştırsam, yoksa dış tarafından elektrik bandı mı yapsam tavsiyeniz ne olur?
Elektrik bandı terle temas edince zamanla gevşer, yapıştırıcı da nabız bandını suda yıkayınca kendini bırakır, kararsız294220 dosyayı görüntüle294220 dosyayı görüntüle294220 dosyayı görüntüle294220 dosyayı görüntüle kaldım.
Aynı fotoğrafı nasıl 4 kere yükledi bilmiyorum, yanlışlık oldu.

Bally, derbi tarzı bir yapıştırıcı ile yapıştırıyorum. 3 - 4 ay dayanıyor sonra tekrar açılıyor. Temizleyip tekrar yapıştırıyorum.

• Beğen
Benim bir sorum olacak,

Aynı sorun ile bende karşılaştım.Çözümü şöyle buldum; önce aktiviteyi duraklat (pause) tuşuna basıp telefondan bluetooth bağlı iken aynı zamanda wifi ile hotspot olarak bağlamalısınız.Garmin hem bluetooth hem wifi olarak bağlı olacak, bu vaziyette garmin connect uygulamasından gönderdiğiniz rotayı senkronize edebilirsiniz.Bende bu şekilde çalıştı.

merhaab arkadaşlar garmin 520 kullanıcısıyım ve birkaç seferdir cihaz ile telefonumda eşleştirme sorunu yaşıyorum. bloutouth üzerinden bir türlü bağlanamıyorum. aynı sorunu yaşayan arkadaşların yardımını bekliyorum.

• Beğen
Tepkiler: Ekincan
geçen hafta ben de aynı problemi yaşadım. edge 530 için aynı sorun oluştu son güncellemeden sonra. çözümü aygıtı kaldırıp yeniden bağlantı kurarak buldum şuan sorunsuz bağlantı kuruyo bakalım. cihazı unut deyip yeniden tanımlamayı deneyin

merhaab arkadaşlar garmin 520 kullanıcısıyım ve birkaç seferdir cihaz ile telefonumda eşleştirme sorunu yaşıyorum. bloutouth üzerinden bir türlü bağlanamıyorum. aynı sorunu yaşayan arkadaşların yardımını bekliyorum.

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
Geri