Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Garmin Edge Kullanıcıları Kulübü

2023 yılında 530 gider mi arkadaşlar?

35 saat pil ömründen dolayı igs630 u düşünüyordum fakat amazon fiyatı tekrardan uçurdu. Bir de bugün eski de de olsa garmin cihazların ikinci elinin çok iyi olduğunu gördüm. Daha önce elimden birçok çinli firmanın bisiklet cihazı geçti ve fiyat ne kadar yüksekse o kadar zarar ettiğimi gördüm satarken.

Forumda 530 kullanan insanların sayısı az değil bildiğim kadarıyla, tırmanış uygulaması ve pil ile ilgili bilgi verirseniz sevinirim. Bir de elle adres girip giremeyeceğimizi merak ediyorum.

Dağ bisikleti için kullanmayı düşünüyorum, eskisi gibi gündelik 80 - 100 kilometre gitmediğim için adres girilebilen bir harita olmasına gerek yok fakat yine de olursa daha iyi olur.

En azından rotamı görebileyim, garmin için yapacak bir şey yok. Benim edge explore sorunlu olsa da cihazın bir benzeri yok, wahoo cihazları pek sevemedim.

Bütçem dahilindeki tek model 530, explore 2 ye girmek istemiyorum. Tavsiye eder misiniz? Var mıdır bir bilinen sorunu? Batarya önemli, 200 kilometrede bitmemeli.

2019 Kasım ayından, 2022 Aralık ayına kadar dolu dolu 3 sene ve 30.000 km üzerinde kullandım. Pili ile tek bir gün bile problem yaşamadım. Haftada en az 4-5 antrenman yaptığım halde, haftanın sonunda %30-40 civarı şarjı kalıyordu cihazın. Son zamanlara doğru bu değer %20-30 aralığına inmişti ama problem yaratmıyordu zira haftada bir şarja takmam benim için yeterli süreydi.

Navigasyon ve haritalar kısmı için pek aynı şeyi söyleyemeyeceğim. Turn by turn navigasyon özelliği var. Haritası yeterince detaylı fakat, çizilen rotayı takip etmekte hep sıkıntı yaşadım. Devamlı beni yolun 10-20 metre dışına taşıyor, rotadan çıkıldı uyarı veriyor ve tekrar hesaplamaya çalışıyordu. Bu sebeple bolca yol ayrımı kaçırdığımı, telefondan Google maps ile yol bulmaya çalıştığımı hatırlıyorum. Bolca ayar, sıfırlama, harita güncelleme veya yeni harita ekleme gibi şeyler denemiş olsam da, problemin 530’un çok da güçlü olmayan gps çipi olduğuna karar vermiştim.

Eğer pil ömrü ilk öncelik ise 530dan yana problem yaşamadım ama navigasyon ve haritalar ilk öncelik ise, multi gps band özellikli x40 serisi modellere yönelmekte fayda var. Minimum 540 alınması gerektiğini düşünüyorum. 530da kendimi bolca yolun dışında sürerken görürken, multi gps band özelliğine sahip epix gen2 saatte ya da edge 1040’da yolun hangi şeridinde olduğumu bile görebiliyorum haritaya yeterli zoomu yaptığımda.

Ekleme: Navigasyonda yaşadığım bu problemler, rota içindeki climb pro özelliğini çok etkilemezdi. Climb pro hep güzel çalıştı.

Scudo
Faydalı olabilecek bir klip. Zwift Olmadan Trainer Antrenmanı Nasıl Yapılır? Garmin Üzerinde Antrenman Nasıl Oluşturulur?

Son düzenleme:
Faydalı olabilecek bir klip. Zwift Olmadan Trainer Antrenmanı Nasıl Yapılır? Garmin Üzerinde Antrenman Nasıl Oluşturulur?

Videoda bahsedilenler Wahoo, Elite ya da diğer marka ANT+ destekli interaktif trainerlar'da da çalışır.

2019 Kasım ayından, 2022 Aralık ayına kadar dolu dolu 3 sene ve 30.000 km üzerinde kullandım. Pili ile tek bir gün bile problem yaşamadım. Haftada en az 4-5 antrenman yaptığım halde, haftanın sonunda %30-40 civarı şarjı kalıyordu cihazın. Son zamanlara doğru bu değer %20-30 aralığına inmişti ama problem zira haftada bir şarja takmam benim için yeterli süreydi.

Navigasyon ve haritalar kısmı için pek aynı şeyi söyleyemeyeceğim. Turn by turn navigasyon özelliği var. Haritası yeterince detaylı fakat, çizilen rotayı takip etmekte hep sıkıntı yaşadım. Devamlı beni yolun 10-20 metre dışına taşıyor, rotadan çıkıldı uyarı veriyor ve tekrar hesaplamaya çalışıyordu. Bu sebeple bolca yol ayrımı kaçırdığımı, telefondan Google maps ile yol bulmaya çalıştığımı hatırlıyorum. Bolca ayar, sıfırlama, harita güncelleme veya yeni harita ekleme gibi şeyler denemiş olsam da, problemin 530’un çok da güçlü olmayan gps çipi olduğuna karar vermiştim.

Eğer pil ömrü ilk öncelik ise 530dan yana problem yaşamadım ama navigasyon ve haritalar ilk öncelik ise, multi gps band özellikli x40 serisi modellere yönelmekte fayda var. Minimum 540 alınması gerektiğini düşünüyorum. 530da kendimi bolca yolun dışında sürerken görürken, multi gps band özelliğine sahip epix gen2 saatte ya da edge 1040’da yolun hangi şeridinde olduğumu bile görebiliyorum haritaya yeterli zoomu yaptığımda.

Ekleme: Navigasyonda yaşadığım bu problemler, rota içindeki climb pro özelliğini çok etkilemezdi. Climb pro hep güzel çalıştı.
Yani sadece rota takibi var cihazda fakat klasik cihazlardan ayrı olarak yan yolları da gösterebiliyor. Daha önce haritasız rota takibi olan cihazlarla da meşgul oldum, sorun yaklaşık 10 metrelik sapmalar ve yeterince hızlı olmayan rota takibi idi. Tek çizgide gittiğimden şehir içinde haritasız rota takibi hiçbir işe yaramıyordu.

Pil konusunda iyi imiş fakat harita konusunda kafam karıştı, bunu söylediğiniz gerçekten iyi oldu. Klasik cihazlardan garmin geçmek istemememin sadece iki sebebi var. Birisi tırmanış ki bazı daha ucuz cihazlarda da var, ikincisi de harita. Anlattıklarınıza göre ikinci özellik benim için yetersiz çünkü bilmediğim rotada kolaylıkla kaybolabiliyorum.

Rotayı telefondan düzeltmek zorunda olduğum zamanlar oluyorsa bu pek iyi değil. Bu arada otomatik yönlendirme özelliği hangi rota kısa ise ona mı yönlendiriyor yoldan çıkınca?

30.000 kilometre ciddi tecrübe. Evet, benim cihazdan beklentim haritanın kullanılabilirliği. Yoksa çoğu vasat model yeterli, 540 ta da adres girme gibi şeyler yok gibi sanki. Bütçe artırmam gerekecek gibi duruyor, 830 540 dan daha ucuz gibi duruyor. Siz olsanız hangisini tercih etmek isterdiniz? 1030 olsa keşke ama o bütçelere çıkmam mümkün değil, ikinci ele de girmek istemiyorum.

Aradaki nesil farkını nasıl buldunuz? Sizce bir sonraki nesil cihazlar için fiyat farkını vermeye değer mi?

İlk defa bir garmin cihaz alacaktım ve bende sizin gibi önce fiyatından dolayı 530 a yöneldim, ancak 2019 da çıkan bir cihazdı, en az 3 sene kullandığımı varsayarak satarken 7 senelik cihaz olacaktı. x40 serisinin yeni çıkmış olması, type c girişi olması, pil süresinin 6 saat daha uzun olması, telefon uygulamasından müdaheleye izin vermesi, çift band GPS olması, arayüzünün yeni olması, en çok da climbpro freeride özelliği olması beni 540 almak için aradaki 115 Euro fiyat farkı ödemeye ikna etti. Ancak bu işin sonu yoktu bu seferde acaba dokunmatik ekran mı olsaydı, poi noktalarını ekran üzerinden de girebilsem iyi mi olurdu diyerek 110 Euro daha verip 840 mı alsam diye düşünmedim değil, ancak kendimi 540 da durdurdum, çünkü 840 almaya niyetlenseydim 70 Euro farkla 1040 sipariş verirken bulabilirdim kendimi. Yukarda saydığım farklar sizin için önem teşkil etmiyorsa 530 alın geçin, Almanya'dan getirtme şansınız da varsa benim bulduğum en ucuz fiyat Decathlon Almanya fiyatı 205 Euro idi bilginize.

İlk defa bir garmin cihaz alacaktım ve bende sizin gibi önce fiyatından dolayı 530 a yöneldim, ancak 2019 da çıkan bir cihazdı, en az 3 sene kullandığımı varsayarak satarken 7 senelik cihaz olacaktı. x40 serisinin yeni çıkmış olması, type c girişi olması, pil süresinin 6 saat daha uzun olması, telefon uygulamasından müdaheleye izin vermesi, çift band GPS olması, arayüzünün yeni olması, en çok da climbpro freeride özelliği olması beni 540 almak için aradaki 115 Euro fiyat farkı ödemeye ikna etti. Ancak bu işin sonu yoktu bu seferde acaba dokunmatik ekran mı olsaydı, poi noktalarını ekran üzerinden de girebilsem iyi mi olurdu diyerek 110 Euro daha verip 840 mı alsam diye düşünmedim değil, ancak kendimi 540 da durdurdum, çünkü 840 almaya niyetlenseydim 70 Euro farkla 1040 sipariş verirken bulabilirdim kendimi. Yukarda saydığım farklar sizin için önem teşkil etmiyorsa 530 alın geçin, getirtme şansınız da varsa benim bulduğum en ucuz fiyat Decathlon fiyatı 205 Euro idi bilginize.
Ben cihazı aynı zamanda harita odaklı da kullanıyorum, bisiklet ile birlikte telefon kullanmayı sevmediğim için ikisi bir arada oldukça iyi oluyor.

İşin garibi 830 bazı yerlerde 540 tan daha ucuz, bir de 540 ın bir tık üzerine kocaman ekranlı 1030 serisine de girilebiliyor. Fiyat farkları az, ondan ona derken bütçenin üzerine çıkıyor insan. 540 iyi gibi dursa de haritayı rahat rahat kullanamadıktan sonra bir anlamı yok ki fiyatı da ucuz değil. Aynı şekilde 530 da, 530 u ciddi düşünüyordum fakat yukarıdaki forumdaşın tecrübeleri beni vazgeçirdi ki çok sağolsun.

Bilmiyorum, 830 ya da 1030 var o fiyat bandında. Bu arada haritayı yeterli verimlilikte kullanamadıktan sonra yarı fiyatından daha ucuz cihazlar da aynı işi yapıyor benim için. Tahmini olarak 1030 bütçelerine çıkamam, geriye 830 ve 540 var gibi duruyor. 840 ciddi para, neredeyse 1030 un bataryası büyük olan modelinden daha yüksek fiyata satılıyor.

Bilmiyorum, 40 serisini çok merak ediyorum fakat çevremde yok. Aslında 840 a bile çıkılabilir de yanımdan geçen öküzler için arkaya bir tane radar düşünüyorum. Güvenlik sonuçta, 72 lik gidonla yol kenarından gitmek sıkıntı.

2023 yılında 530 gider mi arkadaşlar?

35 saat pil ömründen dolayı igs630 u düşünüyordum fakat amazon fiyatı tekrardan uçurdu. Bir de bugün eski de de olsa garmin cihazların ikinci elinin çok iyi olduğunu gördüm. Daha önce elimden birçok çinli firmanın bisiklet cihazı geçti ve fiyat ne kadar yüksekse o kadar zarar ettiğimi gördüm satarken.

Forumda 530 kullanan insanların sayısı az değil bildiğim kadarıyla, tırmanış uygulaması ve pil ile ilgili bilgi verirseniz sevinirim. Bir de elle adres girip giremeyeceğimizi merak ediyorum.

Dağ bisikleti için kullanmayı düşünüyorum, eskisi gibi gündelik 80 - 100 kilometre gitmediğim için adres girilebilen bir harita olmasına gerek yok fakat yine de olursa daha iyi olur.

En azından rotamı görebileyim, garmin için yapacak bir şey yok. Benim edge explore sorunlu olsa da cihazın bir benzeri yok, wahoo cihazları pek sevemedim.

Bütçem dahilindeki tek model 530, explore 2 ye girmek istemiyorum. Tavsiye eder misiniz? Var mıdır bir bilinen sorunu? Batarya önemli, 200 kilometrede bitmemeli.

1 senedir 530 Edge kullanıyorum ve hayatımda en verimli harcadığım paralardan birisi. Tırmanışlardan önce tırmanış hakkında sana bilgi vermesi, segmentleri öncesinde göstermesi, rota oluşturunca kullanımı vs bayağı güzel ve çok memnunum. Bataryası 15 saat civarında gidiyor. Eğer bütçeniz yetiyorsa almanızı kesinlikle tavsiye ederim.

• Beğen
Tepkiler: Oğuzhan Yazman
Yani sadece rota takibi var cihazda fakat klasik cihazlardan ayrı olarak yan yolları da gösterebiliyor. Daha önce haritasız rota takibi olan cihazlarla da meşgul oldum, sorun yaklaşık 10 metrelik sapmalar ve yeterince hızlı olmayan rota takibi idi. Tek çizgide gittiğimden şehir içinde haritasız rota takibi hiçbir işe yaramıyordu.

Pil konusunda iyi imiş fakat harita konusunda kafam karıştı, bunu söylediğiniz gerçekten iyi oldu. Klasik cihazlardan garmin geçmek istemememin sadece iki sebebi var. Birisi tırmanış ki bazı daha ucuz cihazlarda da var, ikincisi de harita. Anlattıklarınıza göre ikinci özellik benim için yetersiz çünkü bilmediğim rotada kolaylıkla kaybolabiliyorum.

Rotayı telefondan düzeltmek zorunda olduğum zamanlar oluyorsa bu pek iyi değil. Bu arada otomatik yönlendirme özelliği hangi rota kısa ise ona mı yönlendiriyor yoldan çıkınca?

30.000 kilometre ciddi tecrübe. Evet, benim cihazdan beklentim haritanın kullanılabilirliği. Yoksa çoğu vasat model yeterli, 540 ta da adres girme gibi şeyler yok gibi sanki. Bütçe artırmam gerekecek gibi duruyor, 830 540 dan daha ucuz gibi duruyor. Siz olsanız hangisini tercih etmek isterdiniz? 1030 olsa keşke ama o bütçelere çıkmam mümkün değil, ikinci ele de girmek istemiyorum.

Aradaki nesil farkını nasıl buldunuz? Sizce bir sonraki nesil cihazlar için fiyat farkını vermeye değer mi?
Aceleniz yoksa biriktirin paranızı önümüzdeki yazın getireyim size yurtdışından istediğiniz bir sıfır cihaz

1 senedir 530 Edge kullanıyorum ve hayatımda en verimli harcadığım paralardan birisi. Tırmanışlardan önce tırmanış hakkında sana bilgi vermesi, segmentleri öncesinde göstermesi, rota oluşturunca kullanımı vs bayağı güzel ve çok memnunum. Bataryası 15 saat civarında gidiyor. Eğer bütçeniz yetiyorsa almanızı kesinlikle tavsiye ederim.

Bunun için rotayı önceden yüklüyorsunuz değil mi ? Önünüzde ki parkurun yolun eğimini göstermiyor.

Bunun için rotayı önceden yüklüyorsunuz değil mi ? Önünüzde ki parkurun yolun eğimini göstermiyor.
Bir güncelleme olmadi ise evet 530 için rota yüklemek şart, 40 serilerinde rota yüklemeye gerek yok

Haritadan dolayı vazgeçtim, harita kullanımı gibi bir özellik neredeyse yokmuş. Evet, bu tarz cihazlar ayrı bir enerji katıyor insana. Ben de bu tarz cihazları kullanmayı çok seviyorum.

Haritadan dolayı vazgeçtim, harita kullanımı gibi bir özellik neredeyse yokmuş. Evet, bu tarz cihazlar ayrı bir enerji katıyor insana. Ben de bu tarz cihazları kullanmayı çok seviyorum.
5 serilerinde dokunmatik olmamasından dolayı haritayı hareket ettirmek ve büyütüp küçültmek çok zahmetli.
Şarj konusunda 530'umdan memnunum. 300 km'lik faaliyete bile dayanıyor. Kısa sürüşler yapıyorsanız haftalarca şarj etmeden kullanmanız mümkün. 🧿

• Beğen
Tepkiler: Mithat T.
Aceleniz yoksa biriktirin paranızı önümüzdeki yazın getireyim size yurtdışından istediğiniz bir sıfır cihaz
çok sağolun, yurt dışındaki cihazlara erişim imkanım var. Bir önceki garmin i de yurtdışından edinmiştim. Tekrar teşekkür ederim cömertliğiniz için. acelem yok, biraz daha biriktirebilirim. Tavsiye edebileceğiniz bir cihaz var mı? Fiyat farkına değecekse 40 serisi için birkaç ay daha bekleyebilirim çünkü elimde birden fazla haritasız cihaz var. radar ve edge için gerekli sensörleri ve tutacakları bile sipariş verdim, geriye sadece edge ve radar bekliyor.

IMG_20231002_124314.jpg

Kadans, hız ve nabız sensörünü de magene tercih ettim. Çok fark ediyorsa garmin hız ve kadans sensörü bikeinn de 48 euro, magene lerin kutuları açmadan satıp garmin ile değiştirebilirim tabi nabız sensörü hariç. daha önce de magene kullanmıştım, nabız sensörü oldukça iyi.
5 serilerinde dokunmatik olmamasından dolayı haritayı hareket ettirmek ve büyütüp küçültmek çok zahmetli.
Şarj konusunda 530'umdan memnunum. 300 km'lik faaliyete bile dayanıyor. Kısa sürüşler yapıyorsanız haftalarca şarj etmeden kullanmanız mümkün. 🧿
Eskisi gibi ortalama kovalamadığım için sürüşlerim uzun sürüyor. 17 - 18 ortalama ile uzun saatler sürüyorum. Günde 2 - 4 saat arası sürüyorum eğer çıkabilirsem, vasat bir çin cihazı 40 saate yakın dayanıyor. Bir süredir çin menşeli cihazlar da kullandığım için uzun batarya süreleri artık bir gereksinim oldu benim için, çünkü o beklentiye girdim bir defa. Yoksa 15- 20 saat bile iyi sürelerdi birkaç sene önce.

1.5 yıldır 530 kullanıyorum. çadır konaklamalı bikepacking turları da dahil olmak üzere sıkıntı yaşadığım herhangi bir durum olmadı.(gece çadırdayken ertesin günkü rotamı telefonla strava'da çizdiğim zaman cihaza otomatik olarak aktarıyor)

sadece iki konuda bu da olsaydı dediğim şey var;

rota üzerinde mola verilecek benzinlik market vb yerleri bulabilmek için telefon kullanmak gerekiyor. 530'da tuşlarla harita kullanımı çok zahmetli. 40 serisi bu konuda nasıl bilmiyorum ama google haritaların zenginliği göz önüne alındığında büyük ihtimal onda da telefon kullanmak gerekecektir.

diğeri de type C girişinin olmaması fakat çok dert değil, cihaz 2-3 saat içerisinde tam şarj oluyor ve en az 15 saat götürüyor.

• Beğen
Tepkiler: Özcan
@Awacs7n Ben x30 serisi cihazların tümünü kullandım. x40 cihazlaei henüz deneme fırsatım olmadı ancak boyuttan dolayı olsa gerek, 1000li cihazlar batarya konusunda çok daha başarılı. Yani 1030 Plus, 830a göre batarya konusunda çok çok daha başarılı. Muhtemelen benzer bir durum 1040 ve 840 arasında da vardır.

Şunu demek istiyorum ki, batarya gerçekten çok önemli bir faktörse, atıyorum 840 yerine 1030 Plus almak daha mantıklı oluyor olabilir bütçe de işin içine girince. Tabii ki yeni seri cihazları almak her zaman daha avantajlı ancak x40 serisi indirime girecek kadar eskimedi henüz. 1030 Plus ise 300€'ya kadar inebiliyor indirim dönemlerinde.

Anladığım kadarıyla önceden rota planı yapmadan sürüyorsunuz yada sürüş esnasında rota değiştirme durumunuz oluyor. Bu ihtimaller dışında 530da harita kullanımı tuşlardan dolayı biraz zahmetli olsa da navigasyon konusunda ben 3 yıldır bir sorun yaşamadım. Daha önce gitmediğim bir yere gidiyorsam sadece strava yada garminde rota oluşturup cihazı senkronize ediyorum ve işimi fazlasıyla görüyor.

• Beğen
Tepkiler: gandalut

Öncesinde de belirtiğim gibi, bu cihazla birlikte çok uzun kilometreler sonucu, eğer harita ve navigasyon önceliğiniz de varsa x40 serisi cihazlar mutlaka. Hatta haritada dolaşırım, etrafta ne var bakarım, dokunmaktik klavyeden yazıp konum bulurum diyorsanız da, minimum edge 840 olmalı. Daha altı, 1-2 sonrasında keşke dedirtir.

çok sağolun, yurt dışındaki cihazlara erişim imkanım var. Bir önceki garmin i de yurtdışından edinmiştim. Tekrar teşekkür ederim cömertliğiniz için. acelem yok, biraz daha biriktirebilirim. Tavsiye edebileceğiniz bir cihaz var mı? Fiyat farkına değecekse 40 serisi için birkaç ay daha bekleyebilirim çünkü elimde birden fazla haritasız cihaz var. radar ve edge için gerekli sensörleri ve tutacakları bile sipariş verdim, geriye sadece edge ve radar bekliyor.

310028 dosyayı görüntüle

Kadans, hız ve nabız sensörünü de magene tercih ettim. Çok fark ediyorsa garmin hız ve kadans sensörü bikeinn de 48 euro, magene lerin kutuları açmadan satıp garmin ile değiştirebilirim tabi nabız sensörü hariç. daha önce de magene kullanmıştım, nabız sensörü oldukça iyi.

Eskisi gibi ortalama kovalamadığım için sürüşlerim uzun sürüyor. 17 - 18 ortalama ile uzun saatler sürüyorum. Günde 2 - 4 saat arası sürüyorum eğer çıkabilirsem, vasat bir çin cihazı 40 saate yakın dayanıyor. Bir süredir çin menşeli cihazlar da kullandığım için uzun batarya süreleri artık bir gereksinim oldu benim için, çünkü o beklentiye girdim bir defa. Yoksa 15- 20 saat bile iyi sürelerdi birkaç sene önce.
Yurtdışından getirtme imkanı varsa biraz bekleyin yakında kara cuma indirimleri başlayacak belki ozaman daha ucuza denk getirebilirsiniz. Ben 1040 kullanıyorum ve gayet memnunum. Bütçeniz elverişli ise 40 serisi öneririm, 40 serilerinde Türkçe dil seçeneği yüklemek mümkün.

Sensör konusunda ise pek bir fark olacağını sanmıyorum. Gerçi magene kullanmadım ama kullananlardan da bir kötü yoruma denk gelmedim

Bir güncelleme olmadi ise evet 530 için rota yüklemek şart, 40 serilerinde rota yüklemeye gerek yok
Vahşi kapitalizm mi desek buna ne desek bilemiyorum ama 30 serilerine küçük bir güncelleme sonrası 40 serilerine ekledikleri türkçe dil desteği ve otomatik climb pro seçeneği getirilebilirdi.

Fakat bunları yapsa 40 serisini kim alacak ki 😁
Benim yol bilgisayarı tecerübem yok,geçen yıl fenix 6xpro aldım almanya’dan bir tanıdığım vasıtasıyla şimdilik memnunum,bir yol bilgisayarı değil elbette fakat climpro bile var saatte.

Tek eksiği dokunatik ekran olmaması diyebilirim bu sebebten harita da gezinmek tuşlardan biraz can sıkıcı olabilir tabi.

Uzun lafın kısası dokunmatik ekranlı bir cihaz neden olmasın şartlar ve imkanlar dahilinde tabi.

Vahşi kapitalizm mi desek buna ne desek bilemiyorum ama 30 serilerine küçük bir güncelleme sonrası 40 serilerine ekledikleri türkçe dil desteği ve otomatik climb pro seçeneği getirilebilirdi.

Fakat bunları yapsa 40 serisini kim alacak ki 😁
Benim yol bilgisayarı tecerübem yok,geçen yıl fenix 6xpro aldım almanya’dan bir tanıdığım vasıtasıyla şimdilik memnunum,bir yol bilgisayarı değil elbette fakat climpro bile var saatte.

Tek eksiği dokunatik ekran olmaması diyebilirim bu sebebten harita da gezinmek tuşlardan biraz can sıkıcı olabilir tabi.

Uzun lafın kısası dokunmatik ekranlı bir cihaz neden olmasın şartlar ve imkanlar dahilinde tabi.
Fenix 6 pro var bende de. Verilere bakma gereği olmadığı için işe gidip gelirken sürüşlerde kullanıyorum . Aslında edgelerden bir eksiği yok ama yaş ilerlediği için gözler ufak yazıları görmüyor artık, mecburen büyük ekrana geçtim ben, yoksa bana 530 bile yetiyordu yani :)

Gerçi 1040'ta bedava geldi gibi oldu. 530'u sattım üzerine 400 birim koyup 1030 plus aldım indirimden, sonra onuda kullanmadan satıp 200 birim üzerine koyarak 1040 aldım yine indirimden. :koptum:

Geri