Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Garmin Edge Kullanıcıları Kulübü

Fenix 6 pro var bende de. Verilere bakma gereği olmadığı için işe gidip gelirken sürüşlerde kullanıyorum . Aslında edgelerden bir eksiği yok ama yaş ilerlediği için gözler ufak yazıları görmüyor artık, mecburen büyük ekrana geçtim ben, yoksa bana 530 bile yetiyordu yani :)

Gerçi 1040'ta bedava geldi gibi oldu. 530'u sattım üzerine 400 birim koyup 1030 plus aldım indirimden, sonra onuda kullanmadan satıp 200 birim üzerine koyarak 1040 aldım yine indirimden. :koptum:
Kasım ayın da güzel indirimler olur ama 40 serisini etkileyeceğini düşünmüyorum şimdilik ama diğer modeller için aynı şeyi söyleyemem ciddi güzel bir indirim olursa 1030 plus düşünebilirim sanırım.☺️

• Beğen
Tepkiler: Semih Cavdar
Scudo
selamlar arkadaşlar, daha önce hiç garmin kullanmadım, yurt dışı uygun bir fiyata edge 830 bundle set buldum sıfır. herşeyi var içerisinde. bu model nasıldır alınmaya değer mi acaba? sorun yaşar mıyım?. genellikle Ankarada sürüyorum , günlük turlar yapıyorum
bir de Türkiye haritası olmuyormuş sanırım . ücretli mi yükleniyor?

selamlar arkadaşlar, daha önce hiç garmin kullanmadım, yurt dışı uygun bir fiyata edge 830 bundle set buldum sıfır. herşeyi var içerisinde. bu model nasıldır alınmaya değer mi acaba? sorun yaşar mıyım?. genellikle Ankarada sürüyorum , günlük turlar yapıyorum
bir de Türkiye haritası olmuyormuş sanırım . ücretli mi yükleniyor?
Yeni serileri çıktı lakin eski serilerde iş görecektir. Türkiye haritasi ücretsiz yukleniyor. Uzun turcu degilseniz pek kullanmıyorsunuz zaten navigasyonu.

13bin tl ye almak mantıklı mı sizce peki? ilkdefa garmin satın alacağım fiyatlar çok yüksek geliyor kendimi kandırmaya çalışıyorum destek olun lütfen 😁😁

13bin tl ye almak mantıklı mı sizce peki? ilkdefa garmin satın alacağım fiyatlar çok yüksek geliyor kendimi kandırmaya çalışıyorum destek olun lütfen 😁😁
Garmin gerekli bir cihaz değildir. Buna senin karar vermen gerekiyor. Gerçekten ihtiyacın var mı yoksa yok mu?

• Beğen
Tepkiler: Awacs7n ve oguz169
İkinci elde daha temiz üst seviye Garmin cihazları aynı fiyata bulabilirsiniz, beklerseniz belki denk gelir. Bir de 11.11 indirimlerinde de iyi fırsatlar çıkabilir. Aceleniz yoksa benim tavsiyem budur. Sıfır almak niyetinde iseniz, yurtdışında Bike24, Decathlon gibi yerlerde iyi indirimler oluyor. Yolcu yanında gelirse vergisiz, kargosuz iyi bir fiyata mal edebilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: oguz169
İkinci elde daha temiz üst seviye Garmin cihazları aynı fiyata bulabilirsiniz, beklerseniz belki denk gelir. Bir de 11.11 indirimlerinde de iyi fırsatlar çıkabilir. Aceleniz yoksa benim tavsiyem budur. Sıfır almak niyetinde iseniz, yurtdışında Bike24, Decathlon gibi yerlerde iyi indirimler oluyor. Yolcu yanında gelirse vergisiz, kargosuz iyi bir fiyata mal edebilirsiniz.
Yurdisindan dediğiniz alternatifler dışında alma şansı yok zaten. Yolcu yanından başka gelirse 150 Euro sınırına takılır her türlü.

Kendinizi kandırmaya gerek yok, ilk önce ne amaç ile kullanacağınıza karar verin. Yarışlara katılıyor, interval antrenmanlar yaparak verileri takip ediyorsanız işinize yarayabilir. Yok ben sadece keyfi turlara çıkıyorum, bisikletin tadını çıkarıyorum diyorsanız hiçte gerekli birşey değil. illa kayıt tutacaksanız daha uygun bir cihazda alabilirsiniz.

bisikleti gerçekten seviyorsanız,
bisiklet geçici bir heves değilse,
almak için böbreklerinizi satmayacaksanız,
borç harç içinde değilseniz,

alın gitsin. bir kere geliyoruz bu hayata:)

ilkdefa garmin satın alacağım fiyatlar çok yüksek geliyor kendimi kandırmaya çalışıyorum destek olun lütfen 😁😁
performans odaklı kullanmıyorsanız çin menşeli bir cihaz bulup geçmenizi tavsiye ederim. hatta çin cihazlarında bazı performans odaklı yazılımlar da var.

yok harita lazım derseniz garmin diğer cihazlardan farklı. ben de sizinle benzer bir konumdayım, yeterli tasarrufa ulaşabilirsem 40 serisine kaymayı düşünüyorum.

son 2 senede elimden 7 - 8 tane uydu destekli bisiklet bilgisayarı geçti. tırmanış uygulaması ve haritaya ihtiyaç yoksa garmin e hiç bakmazdım bile. ihtiyaç meselesini iyi değerlendirin, israf etmeyin paranızı.

siz garmin e performans özellikleri için para veriyorsunuz, bu verileri takip etmeyecekseniz boşuna para vermiş olursunuz. yok ben performans odaklı.sürüyorum diyorsanız hangisini isterseniz onu sipariş verin, özellikle harita kısmında garmin cihazlar oldukça başarılıdır.

• Beğen
selamlar dostlar, garmin edge 1040 aldım.
henüz kullanmadım. harita güncellemeleri ile uğraşıyorum fakat garmin express üzerinden güncelleyince sadece Türkiye haritası değil diğerlerini de yüklüyor ve yer kaplıyor. sadece Türkiye yükleyemiyormuyuz?
IMG_20231110_145934.jpgIMG_20231110_145913.jpgIMG_20231110_145858.jpg

selamlar dostlar, garmin edge 1040 aldım.
henüz kullanmadım. harita güncellemeleri ile uğraşıyorum fakat garmin express üzerinden güncelleyince sadece Türkiye haritası değil diğerlerini de yüklüyor ve yer kaplıyor. sadece Türkiye yükleyemiyormuyuz?
311381 dosyayı görüntüle311382 dosyayı görüntüle311383 dosyayı görüntüle
Türkiye avrupa nın içinde olması gerekli, diğer haritaların yanından işareti kaldır güncelleme yapmadan fazlalık olarak indirmesin.

• Beğen
edge 1040 için sadece Türkiye haritası yüklemeye çalışıyorum bu adresten

(link)

indirdim cihaza attım ama görmedi. uyumlu mu değil acaba.
garmin express den indirilebiliyor ama diğer ülkeleri de indiriyor mecbur böyle yapıcam sanırım

Diğer ülkeleri de indirsin ziyanı yok, evet biraz yer kaplıyor; ancak cihazda zaten çok yer var, sorun yaşamazsınız.

• Beğen
selamlar. segmentleri görebilmek için üyelik mi satın almam gerekiyor? cihaz edge 1040

Dosyalar

• Screenshot_20231113-124223.jpg
    Screenshot_20231113-124223.jpg
    39,6 KB · Okunma: 18
Evet abonelik almalısınız ve hangi segmentlerin sürüş esnasında görmek istiyorsanız o segmenti yıldızlamanız gerekiyor.
selamlar. segmentleri görebilmek için üyelik mi satın almam gerekiyor? cihaz edge 1040

• Beğen
selamlar, edge 1040 cihaz kullanıyorum. en son dün trainerde kullanırken bir problem yoktu fakat bugün trainer üzerinde sensörlerin bağlantısı sürekli koptu. sırasıyla; pilleri değiştirdim, sensörleri kaldırıp tekrar eleştirdim, son çare cihazı sıfırladım fakat hiçbiri işe yaramadı. sorun ne olabilir sizce?

Son düzenleme:
cihazı başka sensörler ile, sensörleri başka cihaz ile eşleyerek deneme yapmanızı önereceğim. Böylece cihazdan mı sensörlerden mi tespit edilir diye düşünüyorum. Ama tüm sensörler ise, sanki cihaz ile ilgili bir sorun olabileceği akla geliyor. ilk olarak cihaza başka sensörler bağlayıp deneyin derim.

• Beğen
(link)
bu forumda birkaç kişi daha aynı sorunu yaşamış, connect ıq uygulamalarından dolayı olduğunu söyleyenler var, bende denemek için kurduğum birkaç uygulamayı kaldırdım ve düzeldi şuanda

• Beğen
Tepkiler: lrfan
Geri