Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Garmin Fenix Kullanıcıları Kulübü

Ben de yaklaşık iki yıldır Fenix'e çok benzeyen Epix modelini kullanıyorum ve şarj soketi konusunda hiç sıkıntı yaşamadım, etrafımda benzer cihazları kullananlardan da hiç duymadım. Ki haftanın üç dört gunu havuzdayız, yani cihaz sürekli su ve terle haşır neşir. Havuz veya duştan çıkar çıkmaz, cihaz henüz ıslakken şarja takmamak yeterli olacaktır diye düşünüyorum.

Yine de isterseniz Almanya Amazon'undan bakın, ailemle Ekim ayının sonunda İstanbul'a gönderip bir şekilde teslimini hallederiz.
Çok teşekkür ediyorum. Saati de az önce teslim aldım Almanya'daki tanıdık vasıtasıyla aldım cihazı ama aksesuarları bekleyecek vakit yoktu. Eğer dediğiniz gibiyse çok kafaya takmamak lazım. Bu arada ilk foto gelsin, kavuşma anından! 🙃

Dosyalar

• IMG_3299.jpeg
    IMG_3299.jpeg
    81,3 KB · Okunma: 15
Scudo
Çok teşekkür ediyorum. Saati de az önce teslim aldım Almanya'daki tanıdık vasıtasıyla aldım cihazı ama aksesuarları bekleyecek vakit yoktu. Eğer dediğiniz gibiyse çok kafaya takmamak lazım. Bu arada ilk foto gelsin, kavuşma anından! 🙃
Ben Temu dan sipariş ettim 10 adet gelecek 1 ini size hediye edebilirim. Güle güle kullanın.
1729077081237.png1729077106852.png
Bir de bu sarj cihazını aldım anahtarlığa takıp aaa saatin sarjını unutup tatile gittim derdine son vermek için.

Ben Temu dan sipariş ettim 10 adet gelecek 1 ini size hediye edebilirim. Güle güle kullanın.
322325 dosyayı görüntüle322326 dosyayı görüntüle
Bir de bu sarj cihazını aldım anahtarlığa takıp aaa saatin sarjını unutup tatile gittim derdine son vermek için.
Çok teşekkür ederim, İstanbul' dayım bende haberleşiriz o zaman. Diğer üründen de memnun kalırsanız bende sipariş edeyim güzelmiş.
Olmazsa olmaz uygulamalarınız ve saat arayüz tavsiyelerinizi alabilirim?
Olmazsa olmaz Fenix cihazlarda kullandığınız uygulama ve saat arayüzü için tavsiyelerinizi alabilir miyim?

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: trainspotting35
En sevdiğim Easy Round

Dosyalar

• IMG_7311.jpeg
    IMG_7311.jpeg
    66 KB · Okunma: 31
  • IMG_7310.jpeg
    IMG_7310.jpeg
    70,7 KB · Okunma: 28
  • IMG_7475.png
    IMG_7475.png
    73,7 KB · Okunma: 26
  • IMG_7473.png
    IMG_7473.png
    134 KB · Okunma: 21
  • IMG_7474.png
    IMG_7474.png
    117,7 KB · Okunma: 29
IQ Connect programında yükle dediğim uygulamalar için yükleme sıraya alındı diyor neden olabilir? Saati henüz WiFi ayarını yapmadım ondan mı acaba?

Yok yavaş yavaş yükler birden beklemeyin.

Şarj soketi problemi Fenix5'te vardı. Ben garantiden değiştirmiştim zamanında. Şu anda Fenix6 Pro kullanıyorum. 6'dan itibaren bu problemi hiç duymadım. Bu koruyuculardan ben de dilim yandığı için zamanında almıştım ama kesinlikle bunu kullanmayı önermiyorlar. Ben de 6'da hiç kullanmadım ve 3 yıldır saat benle sorunsuz kullanmaya devam ediyorum.

• Beğen
Tepkiler: Murat YAZICI
IQ Connect programında yükle dediğim uygulamalar için yükleme sıraya alındı diyor neden olabilir? Saati henüz WiFi ayarını yapmadım ondan mı acaba?

Yükleme sırasına alındı yazdığında bu kez connect uygulamasından senkronizasyonu başlatırsanız yükler.

• Beğen
Farkında olmadan pil tasarruf modunu açmışım! Her şeyi kapattığı için öyle olmuş. Destek için teşekkür ederim, alışana kadar biraz yoracağım sizleri. 😉👍🏼

Farkında olmadan pil tasarruf modunu açmışım! Her şeyi kapattığı için öyle olmuş. Destek için teşekkür ederim, alışana kadar biraz yoracağım sizleri. 😉👍🏼
O modu gece çalışacak şekilde ayarlayın, uyku saatlerinizi ayarladığınızda otomatik olarak o saat aralığında cihaz belirleyeceğiniz özellikleri kapatır. Ben HRV takibi için nabız sensorunu açık tutuyorum, geriye kalan herşey 23:00-07:00 arasında kapanıyor. Puls Oksimetreyi açık tutmuyorum, bataryayı çok hızlı bitiriyor.

• Beğen
Saat düşündüğüm kadar kaba değil ve bileğim yeterince kalın. Protrek saatime göre tek sorun yükseklik ona biraz alışmam gerekecek.
Garmin Connect uygulaması İphone sağlık uygulaması ile verilerini paylaşmıyor mu acaba? Ayarlardan kontrol ettim Yapı Kredi bile sağlık uygulaması ile veri paylaşıyor ama Garmin yok? 🤔

Dosyalar

• IMG_3301.jpeg
    IMG_3301.jpeg
    74,3 KB · Okunma: 21
Son düzenleme:
Saat düşündüğüm kadar kaba değil ve bileğim yeterince kalın. Protrek saatime göre tek sorun yükseklik ona biraz alışmam gerekecek.
Garmin Connect uygulaması İphone sağlık uygulaması ile verilerini paylaşmıyor mu acaba? Ayarlardan kontrol ettim Yapı Kredi bile sağlık uygulaması ile veri paylaşıyor ama Garmin yok? 🤔
Bende de 7X Pro var, bundan önce 6 Pro vardı ve biraz daha küçüktü.. 7'yi ilk koluma taktığımda ohaa demiştim. Ama şimdi gözüme büyük gelmiyor hatta kolumda olduüunu bile unutuyorum arasıra. :)

Bende de 7X Pro var, bundan önce 6 Pro vardı ve biraz daha küçüktü.. 7'yi ilk koluma taktığımda ohaa demiştim. Ama şimdi gözüme büyük gelmiyor hatta kolumda olduüunu bile unutuyorum arasıra. :)
8in boyutu çok hoşuma gitti aslında. FR965 gibi 47mm’ye 1.4 inch ekran koymuşlar. Bir önceki modelden geçince aradaki 0.1 inch ilginç bir şekilde fark ediliyor.

Garmin Connect uygulaması İphone sağlık uygulaması ile verilerini paylaşmıyor mu acaba? Ayarlardan kontrol ettim Yapı Kredi bile sağlık uygulaması ile veri paylaşıyor ama Garmin yok? 🤔 Ya da ben bulamadım. ☹️

Garmin Connect uygulaması İphone sağlık uygulaması ile verilerini paylaşmıyor mu acaba? Ayarlardan kontrol ettim Yapı Kredi bile sağlık uygulaması ile veri paylaşıyor ama Garmin yok? 🤔 Ya da ben bulamadım. ☹️
Veri erişimi ve aygıtlar bölümünden.

Dosyalar

• IMG_7510.png
    IMG_7510.png
    85,8 KB · Okunma: 6
  • IMG_7511.png
    IMG_7511.png
    101,9 KB · Okunma: 6
  • Beğen
Tam da dediğiniz yere baktım ama Garmin Connect görünmüyor oradaki izinlerde? 🤔
Connect ana sayfayada ayarlara tıklayın orada bağlı uygulamalar yerinde Apple Health i göreceksiniz muhtemelen ama altta olması lazım yani kullanılabilir uygulamalarda oradan tıklayıp açın.

Dosyalar

• IMG_7512.png
    IMG_7512.png
    72,4 KB · Okunma: 5
  • IMG_7513.png
    IMG_7513.png
    89,7 KB · Okunma: 5
  • Beğen
Connect ana sayfayada ayarlara tıklayın orada bağlı uygulamalar yerinde Apple Health i göreceksiniz muhtemelen ama altta olması lazım yani kullanılabilir uygulamalarda oradan tıklayıp açın.
Bunu da çözdünüz, teşekkür ediyorum. :) İzlediğim videolarda Başarsoft haritasından bahsediliyordu, sizler saatin üzerinde gelen haritayı mı kullanıyorsunuz yoksa 3. taraf harita dosyalarını yüklemeyi denediniz mi?

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
Bunu da çözdünüz, teşekkür ediyorum. :) İzlediğim videolarda Başarsoft haritasından bahsediliyordu, sizler saatin üzerinde gelen haritayı mı kullanıyorsunuz yoksa 3. taraf harita dosyalarını yüklemeyi denediniz mi?
Başarsoft haritaları bildiğim kadarıyla Garmin navigasyon cihazları için geçerli saatle gelen haritalar yeterince detaylı ne ararsanız var ama saatte eğer koşarken kullanacaksanız ve bilmediğiniz biryerdeyseniz başlangıç yerine geri dön demeniz yeterli akıllı telefon teknolojisinde navigasyon için saati kullanırmıyız bilemedim.
(link) hep aklımdan geçmiştir kollarında bu tarz bir saat olsaydı belki de şimdi hayattalardı. Bu tarz ekstrem işlere kalkışmadan önce mutlaka bu tarz ekipmanları edinmek gerekli. Şehirin göbeğinde ne kadar kullanıyoruz elbette saçma geliyor ama bu tarz cihaz bir sefer lazım olur onda da hayat kurtarır.

Geri