Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Garmin Fenix Kullanıcıları Kulübü

Yabancı bir yerde koşarken çok işe yarıyor. Koşmayı bırakıp, durup telefona bakıp tekrar koşmak, bunu her kavşakta tekrar yapmak yerine saat yolu tarif ediyor.

• Beğen
Tepkiler: Murat YAZICI
Scudo
Bu arada saatine ekran koruyucu almak isteyen ya da yeni saat aldığında uyumlu ekran koruyucu arayacak olanlar için HB sitesindeki ECR mobile firmasının ürünü saate kusursuz uyum sağladı. İlk bakışta ekranda bir koruyucu olduğu belli dahi olmuyor. Bir de ürünün ambalajı üzerindeki karekod ile uygulama videosuna erişebiliyorsunuz. Kesinlikle tavsiye ediyorum, reklam değil tavsiyedir yanlış anlaşılmasın! :harika:

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
Bu arada saatine ekran koruyucu almak isteyen ya da yeni saat aldığında uyumlu ekran koruyucu arayacak olanlar için HB sitesindeki ECR mobile firmasının ürünü saate kusursuz uyum sağladı. İlk bakışta ekranda bir koruyucu olduğu belli dahi olmuyor. Bir de ürünün ambalajı üzerindeki karekod ile uygulama videosuna erişebiliyorsunuz. Kesinlikle tavsiye ediyorum, reklam değil tavsiyedir yanlış anlaşılmasın! :harika:
Benim saat Sappiherre olduğu için cam ile alakalı sıkıntım yok ama titanyum kasa çok çizildi bende belli bir süreden sonra takmamaya başladım. Siyah kasalarda bu görüntü daha göze batacak şekilde olduğu için siyah kasası olanlar biraz daha dikkatli kullansınlar.

• Beğen
Benim saat Sappiherre olduğu için cam ile alakalı sıkıntım yok ama titanyum kasa çok çizildi bende belli bir süreden sonra takmamaya başladım. Siyah kasalarda bu görüntü daha göze batacak şekilde olduğu için siyah kasası olanlar biraz daha dikkatli kullansınlar.
Siyah renk her zaman çizik göstermeye meyillidir. Çelik kasalarda boyasız gri olan çerçevede güzel aslında ama o kadar çok model üretmişler ki, her istediğimizi bir araya getiremiyoruz çoğu zamanda maddi nedenlerle. Ancak ben 47 mm olan modeli tercih ettiğim için mutluyum daha fazlası yorucu olurmuş en azından benim için.

Livetrack özelliğine örnek olması açısından öğlen yürüyüşümü anlık olarak paylaşıyorum sizlerle. 😎

(link)

Son düzenleme:
Saat ara yüzlerinden Gearmin yüklemiştim baya da severek kullanıyordum ama ücretliymiş sanırım. Ne kadar olduğunu da göremedim IQ Connect üzerinden. Benzer ve ücretsiz bir arayüz tavsiyesi olan var mıdır?

Saat ara yüzlerinden Gearmin yüklemiştim baya da severek kullanıyordum ama ücretliymiş sanırım. Ne kadar olduğunu da göremedim IQ Connect üzerinden. Benzer ve ücretsiz bir arayüz tavsiyesi olan var mıdır?
Glance watch face. Renkler fontlar vs birçok şeyi değiştirebilirsiniz. Bir süre sonra çok karmaşık saat yüzlerinden sıkılıyor insan.

Pace hedefleriyle koşuyorsanız Peter's (Race) Pacer veri alanını da öneririm. Toplamda hedefin kaç dakika önünde gerisindesiniz gibi verileri de görmenizi sağlıyor.

Glance watch face. Renkler fontlar vs birçok şeyi değiştirebilirsiniz. Bir süre sonra çok karmaşık saat yüzlerinden sıkılıyor insan.

Pace hedefleriyle koşuyorsanız Peter's (Race) Pacer veri alanını da öneririm. Toplamda hedefin kaç dakika önünde gerisindesiniz gibi verileri de görmenizi sağlıyor.
Peter' ın arayüz nedense çalışmadı. İki defa denedim ama kurulum tamamlandı görünüyor saatte görünmüyor. 🤔

Peter' ın arayüz nedense çalışmadı. İki defa denedim ama kurulum tamamlandı görünüyor saatte görünmüyor. 🤔
O saat yüzü değil veri alanı, koşu veri alanlarına eklediğinüzde, etkinlik sırasında son sayfaya gelir. Kurulum talimatlarını okuyun, tek bölmeli bir ekran oluşturup atıyorsunuz.

Sevdiğiniz bir fotoğrafı da watch face yapabiliyorsunuz. Ben bu aralar öyle kullanıyorum, güzel oluyor. İstediğiniz verileri ekleyip, renklerini, fontlarını, konumlarını değiştirebiliyorsunuz.

• Beğen
Eger Crono dizayni seviyorsaniz bu ekran görüntüsünü tavsiye ederim. Kendinize özel görüntü ve ayar verebilirsiniz.
IMG_8379.JPG

Bu gerçekten çok güzelmiş, teşekkürler.
Rica ederim ne demek. Gercekte görüntüsü pürüzsüz ve cok güzel görünüyor. Ben renkleri sade tutuyorum ama karisik da kullanila biliyor. Eski satim amoled degildi yine de iyi görünüyordu ama bu saatim amoled ve cok canli renkleri var görüntü dedigim gibi harika.

• Beğen
Tepkiler: gurkan
Rica ederim ne demek. Gercekte görüntüsü pürüzsüz ve cok güzel görünüyor. Ben renkleri sade tutuyorum ama karisik da kullanila biliyor. Eski satim amoled degildi yine de iyi görünüyordu ama bu saatim amoled ve cok canli renkleri var görüntü dedigim gibi harika.
Zahmet olmazsa bağlantı adresini alabilir miyim? Birkaç arama yaptım ama bulamadım .

Zahmet olmazsa bağlantı adresini alabilir miyim? Birkaç arama yaptım ama bulamadım .

No Fly Time yazdığına göre saat Descent (Dalış saati). Bu watch face muhtemelen Fenix uyumlu değil. Belki Epix Pro 51mm uyumludur. Onun dışında Marq ve Tactix uyumludur.

Şu onu andırıyor ama sanki:
Check out this app from the Garmin Connect IQ Store
(link)

Tabiki veririm. Ayrica bu ekran görüntüsü Fenix6 ve 7 de calisiyor, yanlis bilgilere kulak asmayin.

1. ConnectIQ Shopa giriyorsun
IMG_8382.PNG

2. Ekrandaki bölüme bul. (Türkcesini bilmiyorum) ve hepsini görüntüle.
IMG_8380.PNG

3. Dosyada icin de GMT4 Monzayi bul ve indir. Sonra ayarlardan istedigin gibi ayarlaya bilirsin. Ayrica bu dosyada yeni update den sonra harika ekran görüntüleri gelmis.
IMG_8381.PNG
No Fly Time yazdığına göre saat Descent (Dalış saati). Bu watch face muhtemelen Fenix uyumlu değil. Belki Epix Pro 51mm uyumludur. Onun dışında Marq ve Tactix uyumludur.

Şu onu andırıyor ama sanki:
Check out this app from the Garmin Connect IQ Store
(link)
Dalis saati olmasinin diger Garmin saatlerden baska oldugu anlamina gelmiyor, fonksiyonlar ayni sadece bu saatte ayrica dalis fonksiyonu dahil, diger fonksiyonlar ayni. Fenix 6 ve 7 uyumlu ve hic sorunsuz calisiyor, bilginize.

Tabiki veririm. Ayrica bu ekran görüntüsü Fenix6 ve 7 de calisiyor, yanlis bilgilere kulak asmayin.

1. ConnectIQ Shopa giriyorsun
322380 dosyayı görüntüle

2. Ekrandaki bölüme bul. (Türkcesini bilmiyorum) ve hepsini görüntüle.
322382 dosyayı görüntüle

3. Dosyada icin de GMT4 Monzayi bul ve indir. Sonra ayarlardan istedigin gibi ayarlaya bilirsin. Ayrica bu dosyada yeni update den sonra harika ekran görüntüleri gelmis.
322384 dosyayı görüntüle

Dalis saati olmasinin diger Garmin saatlerden baska oldugu anlamina gelmiyor, fonksiyonlar ayni sadece bu saatte ayrica dalis fonksiyonu dahil, diger fonksiyonlar ayni. Fenix 6 ve 7 uyumlu ve hic sorunsuz calisiyor, bilginize.
Tekrar teşekkürler, link yeterliydi ama nasıl yapılacağını bilmeyenler için harika bir rehber olmuş , mutlaka faydalananlar olacaktır, elinize sağlık.

Benim de bir faydam olsun, Monza saat yüzünün kısayolu;

Garmin Connect IQ Store'dan bu uygulamaya göz atın (link)

* Fenix 6x Pro 'ya uygulanabiliyor.

• Beğen
Tepkiler: Murat Cömez
İki gündür mütemadiyen saati kurcalıyorum ve hala bir sürü yeni özellik görüyorum ve bir çoğunu henüz kullanma şansı bulamadım. Bu nasıl bir saatir arkadaş şaşkınlık içerisindeyim. :ssrtcbya: Aramızda Youtube içerikleri üreten birileri var mıdır acaba, saate dair kısa bilgilendirici videolar olsa keşke. Ya da saat menüleri ve kullanım detaylarına ilişkin bu şekilde içerikleri olan yabancı bir Youtube kanalı tavsiye edebilir misiniz?

İki gündür mütemadiyen saati kurcalıyorum ve hala bir sürü yeni özellik görüyorum ve bir çoğunu henüz kullanma şansı bulamadım. Bu nasıl bir saatir arkadaş şaşkınlık içerisindeyim. :ssrtcbya: Aramızda Youtube içerikleri üreten birileri var mıdır acaba, saate dair kısa bilgilendirici videolar olsa keşke. Ya da saat menüleri ve kullanım detaylarına ilişkin bu şekilde içerikleri olan yabancı bir Youtube kanalı tavsiye edebilir misiniz?
En etkili yöntem bızıklamak (kurcalamak)

Fenix 7 için çok detaylı bie video:

7 Pro'yla gelen değişiklikler için video:

En etkili yöntem bızıklamak (kurcalamak)
Fenix 7 için çok detaylı bie video:

7 Pro'yla gelen değişiklikler için video:

İkinize de teşekkür ederim destek için. Bızıklamak fikrine kesinlikle katılıyorum ama sistemli bir şekilde saati verimli kullanmayı öğrenmek istiyorum. Çok zor olmasa gerek biraz daha zamana ihtiyacım var sanıyorum. Videolar faydalı olacaktır eminim dikkatle izleyeceğim. Yalnız saati almaya karar verme aşamasında çok git geller yaşadım ama bu teknoloji bu parayı hak ediyor. Keşke daha ulaşılabilir fiyatlarda olsa ama özellikle profesyonel anlamda spor yapanların kesinlikle tercih etmesi gereken bir ürün olduğunu düşünüyorum. Umarım uzun yıllar servis vermeye devam eder bana! :)

Geri