Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Garmin Fenix Kullanıcıları Kulübü

Çok teşekkürler hocam bu bilgiyi ürünü satın olacak olan kişiye ileteceğim.🙏
Ek olarak, getirecek kişi yurtdışında ikamet ediyorsa vergi iadesi alamaz. Türkiyede ikamet ediyor ve herhangi bir sebepten yurtdışında ise gelirken vergi iadesini alabilir.

Scudo
Ek olarak, getirecek kişi yurtdışında ikamet ediyorsa vergi iadesi alamaz. Türkiyede ikamet ediyor ve herhangi bir sebepten yurtdışında ise gelirken vergi iadesini alabilir.
Çok teşekkürler bu bilgiyi de öğrendiğim iyi oldu bakalım fenix ürünlerin de bu prosüdürden faydalanabilecek miyiz.🙏

Fenix kullanan arkadaşlar aman diyeyim V9.33 güncellemesini yapmayın sakın. Sürümde bir problem var, pilin gün içinde hızla deşarj olmasına sebep oluyor. Hala etkili bir son sürüm yayınlanmadı. Şu an işe yarayan geçici çözüm cihazdaki 20k üzeri segmentleri silmek ve connect'i strava segmentleri yerine garmin segmentlerine ayarlamak.

O zaman farklı bir soru sorayım. Türkiyede yaşayan ancak farklı yurt dışına bir AB pasaportu ile giriş çıkış yapan bir kişinin tax free alma imkanı var mıdır? Çifte vatandaşlıktan dolayı bulgar pasaportumla seyahat ediyorum ancak Türkiyede ikamet ediyorum. Seyahatte kullanmasam da ayrıca türk pasaportum da mevcut.

• Beğen
Tepkiler: Sametali
O zaman farklı bir soru sorayım. Türkiyede yaşayan ancak farklı yurt dışına bir AB pasaportu ile giriş çıkış yapan bir kişinin tax free alma imkanı var mıdır? Çifte vatandaşlıktan dolayı bulgar pasaportumla seyahat ediyorum ancak Türkiyede ikamet ediyorum. Seyahatte kullanmasam da ayrıca türk pasaportum da mevcut.
Önemli olan nerenin vatandaşı olduğunuz değil, nerede ikamet ettiğiniz. Dolayısıyla Türkiyede ikamet ettiğiniz sürece vatandaşlığa bakılmaksızın Türkiye dışında gittiğiniz ülkelerden geri dönüşte vergi iadesi alabilirsiniz.

merhabalar
fenix 6 dan fenix 7 ye geçenlere bir sorum olacak
bildiğiniz gibi fenix 7 de yeni gps sistemi var
6 ile 7 arasında mesafe farkı varmı varsa ne kadar
test eden arkadaşların yardımcı olmasını rica ediyorum.

amerikadan gelen olsa fenix 6 alsam. :) okkalı indirim var. @Bıyıkov

Merhaba İnan şimdi eve girebildim ilk işim PC açıp gözüme kestirdiğim saat bulmaktı .B187CAB3-4BF0-48B5-8784-63CB62AC29B7.jpegB187CAB3-4BF0-48B5-8784-63CB62AC29B7.jpeg
Şimdiden yardımların için çok teşekkür ederim.Umarım çok zahmet vermem sana .

Fenix 7x Solar DLC titanyum. Tavsiye ederim çok iyi. En güzel yanı sabah kalktığınızda size bilgiler
vermesi. Gününüzün nasıl geçeceğini size bildiriyor. Duruma göre size nefes egzersizi yaptırıyor.
Her gün bir başka veri ile uyanıyorum. Çok kapsamlı güzel bir saat.

IMG_4045.JPGIMG_4046.JPG

Vo2max seviyeniz bayağı düşük sanırım pek interval yapmıyorsunuz bu aralar 🙂
Vo2 max için saate veri girişi yapmadım. Dışarıda koşmamı istedi :D
Birde yaş 46 oldu çok fazla bir değer yükselişi olmaz bizde artık.
Birde şöyle bir tablo buldum ,bu tabloya göre gayet iyi sayılır .Gerçi henüz ölçüm yapmadım ama.
Şu sıralarda antrenman işlerine biraz ara verdik. Yakında başlarız.
111.png

Vo2 max için saate veri girişi yapmadım. Dışarıda koşmamı istedi :D
Birde yaş 46 oldu çok fazla bir değer yükselişi olmaz bizde artık.
Birde şöyle bir tablo buldum ,bu tabloya göre gayet iyi sayılır .Gerçi henüz ölçüm yapmadım ama.
Şu sıralarda antrenman işlerine biraz ara verdik. Yakında başlarız.
297693 dosyayı görüntüle
Yaşa pek takılmayın bence, elbette veriler biraz kişiseldir ama düzenli interval yaparsanız yükselir vo2max. Benim yaşım 43 ve hazirandan beri doğru düzgün antrenman yapmadığım halde vo2max değerim şuan 57. Tam form tuttuğum zamanlarda 65 falan oluyor. Vo2max yükseldikçe laktak asit eşiğinde de artma oluyor.

Yaşa pek takılmayın bence, elbette veriler biraz kişiseldir ama düzenli interval yaparsanız yükselir vo2max. Benim yaşım 43 ve hazirandan beri doğru düzgün antrenman yapmadığım halde vo2max değerim şuan 57. Tam form tuttuğum zamanlarda 65 falan oluyor. Vo2max yükseldikçe laktak asit eşiğinde de artma oluyor.
yok ya takıldığım felan yok.Antrenmanlar düzenli hale gelince yükseleceğine eminim.Teşekkürler...

• Beğen
Tepkiler: Semih Cavdar
Merhabalar, garmin fenix 5 serisinden ikinci el ürün almayı planlıyorum fakat kararsızım model konusunda ve satan varsa bana ulaşabilirmi?(instagramdan yazarsa mutlu olurum mehdi.alcay hesabım)

Hala arıyorum şuan tercihim 5s modeli, satanlar lütfen bana ulaşsın (instagram mehdi.alcay)

Herkese merhaba
6x pro kullanıyorum ayarları sıfırladım fakat telefona eşleştirme yapamıyorum saatin Bluetooth’unu açamadım yardımcı olursanız sevinirim.
Çözdüm teşekkür ederim.
Çözdüm teşekkür ederim.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Bıyıkov
Geri