Scudo Sports

Garmin Fenix Kullanıcıları Kulübü

GPS verisini almakta sorun yaşamış olabilir, dediğiniz gibi resetten sonra da devam ederse GPS i tam doğrulayıp ondan sonra etkinliğe başlamak belki yardımcı olur. Bu sıralar etkinlik başlangıçlarında gps i bulması normale göre uzun sürüyor.

sürüş başlamadan bekledim ve gps ready demişti. zaten dün hız sensörü takılı değilken anlık olarak hızı gösteriyordu. GPS olmadan bunu yapması mümkün değil sanırım. (sürüş sonundaki kayıtta hız verisi yoktu)

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
Scudo
Swith'i kapatın ve açın Fenix 3'ümü 1 dakikadan daha kısa sürede çözdü forumda böyle yazmışlar ama saatim olmadığından ne dendiğini anlamadım.
Yazılımdan sıfırlama işlemi sorunu çözdü (ışık düğmesini basılı tutun> Kapat)

connecte yükseklik kazancı gözüküyor ama rota cizmemiş. cihaza reset attım , düzeleceğini umuyorum.

Gps ayarlarında ne seçili? Sadece gps seçili ise kopukluk yaşanabilir. Gps + Glonass yada Galileo secmek lazim.

@srdrmrs Bahsettiğiniz sorunu edge 830 ile yaşadım cihazda kapalı alan seçiliymiş Road olarak değiştirdim sorun çözüldü

Default Ride Type
Road yapıcaz

Dosyalar

• IMG_20201015_151140.jpg
    IMG_20201015_151140.jpg
    618,9 KB · Okunma: 9
@srdrmrs Bahsettiğiniz sorunu edge 830 ile yaşadım cihazda kapalı alan seçiliymiş Road olarak değiştirdim sorun çözüldü

Default Ride Type
Road yapıcaz

hocam saat ile edge serisi işleyişleri biraz farklı bildiğim kadarı ile. saatte bunun için indoor cyling modu var. şimdi tektardan baktım ama böyle bir ayar yok.

@srdrmrs yaşadığın şeyin aynısını yaşadım bir kaç sürüş.
şimdi tekrar bakıp ayara giden yolu yazıcam belki işine yarar.
saatle edge aynı olmayabilir haklısın ama sorun aynı sorun

IMG_20201015_161953.jpgIMG_20201015_161959.jpgIMG_20201015_162124.jpgIMG_20201015_162135.jpgIMG_20201015_162151.jpg

Dosyalar

• IMG_20201015_162156.jpg
    IMG_20201015_162156.jpg
    634,7 KB · Okunma: 15
Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: srdrmrs
Ben de uzun zamandır garmin ürünlerini araştırıyorum. 945 ile fenix6'lar arasında kalmıştım. Fenix 6pro'ya kadar indirdim seçeneklerimi ama bu sefer de 3 adet boyut seçeneği var. 6s pro-6 pro-6x pro.
Baytekin'i aradığımda 6s pro'nun feminen bir kol saati olduğunu söyledi satış danışmanı. 6pro ve 6x pro ise fotoğraflarda gözüme biraz hantal ve büyük görünüyor. (ağırlıkları da epeyce gibi)

Pandemiden dolayı da mağazalarına gidemiyorum, istanbul dışındayım.

Bu ürünleri görenler, kullananlar var mı? Ne önerirsiniz acaba?

Şimdiden çok teşekkür ederim.

Ben de uzun zamandır garmin ürünlerini araştırıyorum. 945 ile fenix6'lar arasında kalmıştım. Fenix 6pro'ya kadar indirdim seçeneklerimi ama bu sefer de 3 adet boyut seçeneği var. 6s pro-6 pro-6x pro.
Baytekin'i aradığımda 6s pro'nun feminen bir kol saati olduğunu söyledi satış danışmanı. 6pro ve 6x pro ise fotoğraflarda gözüme biraz hantal ve büyük görünüyor. (ağırlıkları da epeyce gibi)

Benim bilekler ince 6 pro kullanıyorum geçmiş mesajlara bakarsan foto da paylaştım 6s hiç görmedim

• Beğen
Tepkiler: RoninRider

Bu saatlerin çapları 42, 47 ve 51 mm. Gözünüzde canlandıramıyorsanız, büyükçe bir kol saati, çok büyük kol saati ve kordon takılmış duvar saati gibi düşünebilirsiniz. Karşılaştırma için söyleyeyim, Rolex Submariner küçük bir saat sayılmaz ve 40mm çapındadır (bu sene yenilerinin 41mm olacağı duyuruldu).

6 ve 6x kadınlar için fazla büyük olduğu için 6s'e yöneliyorlar, ama bu yüzden saate feminen demek doğru değil bence. Renklerinin bazıları biraz feminen olabilir ama bu da zevk meselesi.

6s'in pil ömrünün az, ekranının küçük olması gibi dezavantajları var. O yüzden daha büyükleri "taşıyabilecek" olanlar pek tercih etmiyor. Bilekleriniz çok kalın değilse ve saati gömlek/ceket ile de giymeyi planlıyorsanız bence 6s pro doğru seçenek olacaktır.

Garmin 6x pro siparişi verdim. Bulunduğum yerde deneme şansı olmadığı için tereddüt içerisindeyim. Büyüklük açısından günlük kullanıma uygun mu? Cirkin duruyor mu? Yorumlarınızı rica ederim.

Garmin 6x pro siparişi verdim. Bulunduğum yerde deneme şansı olmadığı için tereddüt içerisindeyim. Büyüklük açısından günlük kullanıma uygun mu? Cirkin duruyor mu? Yorumlarınızı rica ederim.
Çok göreceli sorunuz , hatta anlık kullanıma göre bile göreceli
ben 6 kullanıyorum o bile takım elbise ile kullandığım da büyük spor kullandığımda normal
Zevkinize göre değişir yukardan benim fotolar var ayrıca sizden önceki yorumda da detaylı bilgi vermişler

Çok göreceli sorunuz , hatta anlık kullanıma göre bile göreceli
ben 6 kullanıyorum o bile takım elbise ile kullandığım da büyük spor kullandığımda normal
Zevkinize göre değişir yukardan benim fotolar var ayrıca sizden önceki yorumda da detaylı bilgi vermişler
Bu basligi iki kez okudum. Evet sizin fotografinizi inceledim o yuzden 6 pro almak cazip geldi ancak uzun kamplarda pil ömrü de cok isime yarayacagi ve x pronun prodan daha ucuz bir fiyatını yakaladigim icin x pro aldim. Ben kullananların gözünden merak ettiğim için sordum.

• Beğen
Tepkiler: BirLebowski
Bu basligi iki kez okudum. Evet sizin fotografinizi inceledim o yuzden 6 pro almak cazip geldi ancak uzun kamplarda pil ömrü de cok isime yarayacagi ve x pronun prodan daha ucuz bir fiyatını yakaladigim icin x pro aldim. Ben kullananların gözünden merak ettiğim için sordum.

Saat elime ulaştı. Görüntüsündenson derece memnun kaldım. Tahmin ettiğim gibi büyük durmadı ve rahatsız eden bir ağırlığı yok. Saatin özelliklerini yeni keşfediyorum. Merak ettiğim konu move iq ile ilgili. Hergün bisiklet kullandığım ve uzun yürüyüş yaptığım icin otomatik etkinlik izlemeve move iq ozelligini actim. 10 dakikayi asan surusler yaptigim halde garmin connectte bu etkinlikleri goremiyorum. Sadece stres ve nabiz cizelgesine baktigimda grafikte bisiklet simgesi gorunuyor hepsi bu. Atladığım bir ayar ya da menü mü var?

• Beğen
Tepkiler: BirLebowski
Saat elime ulaştı. Görüntüsündenson derece memnun kaldım. Tahmin ettiğim gibi büyük durmadı ve rahatsız eden bir ağırlığı yok. Saatin özelliklerini yeni keşfediyorum. Merak ettiğim konu move iq ile ilgili. Hergün bisiklet kullandığım ve uzun yürüyüş yaptığım icin otomatik etkinlik izlemeve move iq ozelligini actim. 10 dakikayi asan surusler yaptigim halde garmin connectte bu etkinlikleri goremiyorum. Sadece stres ve nabiz cizelgesine baktigimda grafikte bisiklet simgesi gorunuyor hepsi bu. Atladığım bir ayar ya da menü mü var?

Move IQ'nun kaydettikleri, aktivite geçmişinde veya Garmin Connect haber akışında gösterilmiyor. Aktivite olarak kaydedilmesini istiyorsanız manuel olarak aktivite başlatmalısınız.

Merhaba. Başlattığım tüm etkinlikler 1 saat erken olarak konumlandiriliyor. Her seferinde etkinlik saatini 1 saat ileriye cekmek zorunda kaliyorum. Bunu duzeltmek icin gereken ayar kismini bir turlu bulamadim. Bilen var mı? Çok tesekkurler.

Merhabalar. Fenix olmasa da yine bir Garmin ürünüyle ilgili sıkıntı yaşıyorum . Garmin Forerunner 735 XT saatini güncelleyeyi başaramadım. Şu anda saat 15 .45 ama kol saati 00.12 'yi gösteriyor.
GARMİN CONNECT'i telefona indirdim ve bluetooth'dan iki cihazı eşleştirdim ama bir sonuç alamadım. Yardımlarınızı bekliyorum.BBF18281-3FFD-420C-B7E0-18C5CEAF073B.jpeg

Merhabalar. Fenix olmasa da yine bir Garmin ürünüyle ilgili sıkıntı yaşıyorum . Garmin Forerunner 735 XT saatini güncelleyeyi başaramadım. Şu anda saat 15 .45 ama kol saati 00.12 'yi gösteriyor.
GARMİN CONNECT'i telefona indirdim ve bluetooth'dan iki cihazı eşleştirdim ama bir sonuç alamadım. Yardımlarınızı bekliyorum.249545 dosyayı görüntüle
Hiç başıma gelmedi ama reset atın sanki kendini başka bi saat diliminde görüyor saat dilimi ayarlarına baktınız mı ?

Geri