Merhaba 5x almayı düşünüyorum Apple Watch kullanıyorum.
zaten garmin edge sensörleri ile kullanmaktayım ilave faydası ne olur. Mesela artık hr bandını takmaya gerek kalmaz mı saat ile edge birbirine uyumlu mu nabız için
Eyvallah hocamMerhaba, ilave faydası ne olur pek bilmiyorum ama nabız bandı takmana gerek kalmayacak.. muhtemelen de uyumlu olacak edge ile
Merhabalar fenix 6 Pro aldım hali hazırda 820 edge i sensörleri ile kullanıyordum, denemek için evde trainer ile kullandım fakat edge ayrı saat ayrı oldu senkronize edemedim , sadece saat ekranını 820 aktar var oda yol bilgisayrından kumanda edilmiyor veri gösteriyor . İstedeğim sadece saatin nabız ve diğer oksijen ölçerleri bisiklet bilgisayarıma aktarsın tüm antrenmanımı bilgisayardan kumanda edeyim. Hem bilgisayarı hem saati birlikte verimli kullanabileceğim önerisi olan var mı
Hocam çok teşekkür ederim, oldu . Keşke ama antrenman başlattğımda otomatik olsa820'de sensör ekleme yerine gelip nabız sensörünü seçip kol saatinizi tanıtın.
Daha sonra 820 ile aktivite kaydedeceğiniz zaman kol saatinizde nabız ekranına gelin. Üst (up/menu) tuşuna basılı tutun. Heart Rate Options'a girin. Broadcast Heart Rate diyin.
Nabzınızı 820'de göreceksiniz
Bir de bunu saat arka plana atmıyor saat modundan çıkıyor hr yayınlıyor bu işi arka planda yaptığı bi ayarı var mı820'de sensör ekleme yerine gelip nabız sensörünü seçip kol saatinizi tanıtın.
Daha sonra 820 ile aktivite kaydedeceğiniz zaman kol saatinizde nabız ekranına gelin. Üst (up/menu) tuşuna basılı tutun. Heart Rate Options'a girin. Broadcast Heart Rate diyin.
Nabzınızı 820'de göreceksiniz
6 pro aldım çizik derdin olmaz gorilla cam var görünüş olarak Safir daha iyi ama . Siyah kadran safirde siyah gorillada hafif füme gibi. Güneş ışığında da gorilla yansıma yapmıyor başarılı. İki saati de alıp denedim baytekin de güneşte karanlıkta sonunda safir olmayan pro aldım ama bence gözünle gör tabiSelamlar 6 serisini almayı düşünüyorum. Biraz bilgiye ihtiyacım var. 6 pro alacağım Sapphire almamak sorun teşkil eder mi? Tabi ki hepimiz spor yapıyoruz doğal olarak kazalar geçirebiliyoruz safir olduğu için üstüne ekstra fiyat farkını ödemek istemiyorum açıkçası, ama uzun yıllarda kullanmak istiyoruz safir almayıp üstüne jelatin almak mantiklimi en azından safir kadar koruyabilir mi? Ciziklere karşı şimdiden teşekkürler.
Yok düşünmüyorum da zaten gorilla bu konuda performanslı kolay çizilecek bi cam değil tabi çizilmez de değil. Yine uyarıyım ışık yandığında ekranın Safir daha iyi güneşte gorilla tabi bana göre .Evet safirin yansıma yapmasi bir dezavantaj hem maddi hemde bu sebeple 6 pro düşünüyorum peki ekran için kullandığın bir koruma var mı? Varsa paylaşırsanız sevinirim.
bende 6x pro almayı düşünüyorum.çok araştırdım....bence safire o kadar para vermeye değmez.safirin özelliği çizilmelere karşı koruyor.ama kırılmaya karşı korumuyorSelamlar 6 serisini almayı düşünüyorum. Biraz bilgiye ihtiyacım var. 6 pro alacağım Sapphire almamak sorun teşkil eder mi? Tabi ki hepimiz spor yapıyoruz doğal olarak kazalar geçirebiliyoruz safir olduğu için üstüne ekstra fiyat farkını ödemek istemiyorum açıkçası, ama uzun yıllarda kullanmak istiyoruz safir almayıp üstüne jelatin almak mantiklimi en azından safir kadar koruyabilir mi? Ciziklere karşı şimdiden teşekkürler.
6 pro aldım çizik derdin olmaz gorilla cam var görünüş olarak Safir daha iyi ama . Siyah kadran safirde siyah gorillada hafif füme gibi. Güneş ışığında da gorilla yansıma yapmıyor başarılı. İki saati de alıp denedim baytekin de güneşte karanlıkta sonunda safir olmayan pro aldım ama bence gözünle gör tabi
Hocam peki garmin connect e doğru aktarmış mı?arkadaşlar merhaba ,
birkaç gün boyunca garmin feniz 3 ile kayıt alıyorum. ilk gün HR ve PM sensörlerini tanıttım. Yolda giderken hızımı kadansımı gücümü her şeyi görebiliyordum ama kaydı stravaya atıgıımda hız 0 olarak verdi , indoor cyling olarak gözüküyordu.
ikinci gün yani bugun elimdeki hız sensörünü de tanıttım. Bu sefer hızı da göstermiş ama gene indoor cylin olarak kaydetmiş.
(link)
saat üzerinde indoor cyling - bike trainer ve bike diye alanlar var. ben tabiki bike ksımını seçiyorum.
GPS açık gözüküyor ama ayarlarda bir sıkıntı var sanırım.
Yardımlarınızı rica ediyorum.
Hocam peki garmin connect e doğru aktarmış mı?