Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Garmin Fenix Kullanıcıları Kulübü

Move IQ çok şarj tükettiği için kapatmamı tavsiye etmiştiniz ve kapattım. Ancak ne işe yaradığını da merak ettim şimdi bir video izlerken aklıma geldi. Sanırım yaptığımız etkinliği fark edip kayda alan bir özellik. Aranızda kullanan var mıdır ve açık olması yoğun aktivite dönemlerinde fayda sağlar mı? Sonuçta yarışımız en temelde kendimizle ve ne kadar çok veri o kadar çok motivasyon diye düşünüyorum. :)

Move IQ: Move IQ® etkinliklerini açmanızı ve kapatmanızı sağlar. Hareketleriniz benzer egzersiz düzenleriyle eşleştiği zaman Move IQ özelliği, etkinliği otomatik olarak algılar ve zaman çizelgenizde görüntüler. Move IQ etkinlikleri, etkinlik türünü ve süresini görüntüler ancak bunlar etkinlik listenizde veya haber akışınızda görüntülenmez. Daha fazla ayrıntı ve doğruluk için cihazınızda süreli bir etkinlik kaydedebilirsiniz.
Bende Move IQ sürekli açık. Şarj süresini olumsuz etkilediğini düşünmüyorum. Model: Epix Gen 2.

• Beğen
Tepkiler: Murat YAZICI
Scudo
Sarı sitede bir ilanda gördüm, ilan sahibine de sordum ama bilmiyor. Bu hangi saat arayüzü acaba?

Dosyalar

• 07-11-2024 14-07-33.jpg
    07-11-2024 14-07-33.jpg
    35 KB · Okunma: 23
Dün gece saati kurcalarken Maps4garmin menüsünü inceliyordum. Sonra kapattım ve yattım şarjım %40 üzeriydi, sabah saatin ışığını yakmaya çalıştım yanmadı basılı tutunca saat açıldı ve şarjın %0 olduğunu gördüm. Arka planda açık kaldı sanıyorum haritalarla ilgili bir şeyler ve şarjı sıfırladı, arka plan uygulamalarını telefonlardaki gibi kapatmak mümkün oluyor mu acaba? Bu istemsiz şarj bitmesi olayını tekrar yaşamak istemiyorum, özellikle de evden uzaktayken!

Geri