ben garmin 510 almayı düşünüyorum, fazlasıyla işimi görür diye tahmin ediyorum. 810 yapıp da, 510 unun yapamadığı şeyler tam olark nelerdir ki? bir harita falan yüklenmiyor. 510 harita yok mu, alırsam ilerde hata mı yaparım?..
510'da hariya yok, ancak rota yüklenebiliyor. Yani haritada nerede olduğunuzu nereye gittiğinizi göremiyorsunuz, fakat size "sağa dön" "sola dön" gibi talimatlar veriyor. Onun dışında kaydadeğer farkları yok diye biliyorum.
Harita dışında pek bir farkları yok Murat'ın dediği gibi.
Ama 500-510 arasında kalırsanız kesinlikle 510 derim. GLONASS desteği 510 seçmek için yeter de artar bir sebep .
ürün ilk çıktığı zaman global cycling network tanıtım videosunu izlemiştim. o kadar çok ve gereksiz özellik var dı ki, sıkılıp videoyu kapatmıştım. halbu ki bu tarz şeyleri çok seven ve elektronik aletlerin bütün özelliklerini sonuna kadar kullanan biriyim. telefona bağlayacaksın, ordan garmin connecte sonra garmin connectteki arkadaşın seni canlı görecek sonra sana katılacak vs. vs. bana biraz ütopik geldi
Peletonda bile 510-520 kullanan takımlar hatta koşu saatini gidona takan takımlar dahi varken bana 800 ve üstü biraz fazla geliyor . Fırsatım olsum Sigma Rox 10 bulmayı düşünüyorum
510 candır. Harita istiyorsanız 810 ideal. 1000 herseyi fazla. 520 hala turkiyede yok. Ama 510un uydu çekim gücü en iyisi diye hatırlıyorum hatta videosunu linke koyayım. Daha iyi çekim için 510 harita için 810 diyor. Kalan özellikler birebir aynı. 510un çekim gücünü şöyle anlatayım. Apartmana girdiğimde bağlantı kesilmesen 3. Kata çıkabiliyorum hatta antremanı yüklemek için salona geçtiğimde gökyüzünü görmediği halde bağlantı kuruyor.
@Erdal YILMAZ 510'a harita özelliği gelmeyecek. O özellik 520'de var.
510'a, yazılım güncellemesi ile strava live segment ve bazı özellikler eklenecek.
@ioalici En ucuzu white basic modeli 139 Euro, sanırım yeni seri olanlar ise 189 Euro bakalım belki yurtışından birileri gelirde daha uyguna alırız, yoksa Garmin e bir jant seti parası veriyoruz. Tabi hak ediyor etmiyor konusuna girmiyorum.