Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Gaziantep

Scudo
hos geldin foruma bende adıyaman gölbaşından yakınız yani 100 km kadar fark var :D

Slm

Ben Yaz Tatilde Antepe gelcegim!!

Acaba Anetepin neresinde Trail filan var??

@Tony Montana

ben sadece genellıkle bmx kullanıcılarının oldugu bır pıst bılıyorum belkı baska da vardır ama ben bılmıyorum:)
bu da carsı yakınlarında, koprunun o tarafta tam adresı bılmıyorum :eek:

• Beğen
Tepkiler: Tony Montana
kenan abi senden bikaç parça ricam olacak mesaj kutun doluymuş sen benim msn eklede bi görüşelim kusura bakma

bıldıgım kadarıyla duzenlenıyor da sanırım arkadas arasında falan yanı ben bızı kabul edecek bı grup arıyorum :)

• Beğen
Tepkiler: Ertan27
selam arkadaşlar öncelikle sorularınızı daha önce yanıtladım ve şimdi tekrar yanıtlıyorum sizinle bu konu hakkında defalarca konuşuldu tuninger_ha lütfen benım size özelden atıcagım adresle benıim iş yerime gel ve oradaki grub ile tanış biz sadece kendi aramızda degil bütün gazianteplileri bekliyoruz bu sene ki ürgüp yarışı hazırlıgı içerisindeyiz bize katılmak isteyen olursa her zaman beklerim....
saygılar kenan YAVUZ
adres: sarigüllük pancarlı mah 10 nolu cadde no:2/c şahinbey /gaziantep
not:özel sanko okulları sırasında------ve fidanlık karakolunu geçtikden sonra ikinci ışıklarda sarıgüllük e dogru çıkarken

EWT ARKADASIM BENDE GAZİANTEPDE YİM VE ARKADAS LARIM LA DÜZENLİ OLARK TURLAR DÜZENLİYORUZ VE COK YERE GİTTİK AMA ARAMIZA KATILA BİLMEN İÇİN TEMPOMUZA YETİŞMEN GEREK AYRICA SON HAFTALARDA ÜNİVERSİTE TAKIMI İLE BERABER ANTEREMANA ÇIKIYORUZ HOCALARIMIZN SENİ KABUL ETMESİ GEREK ilker831@hotmail.com bu benim adresim beni ekle sana yardımcı olmaya calısırım (bianchi biciyle; ilker düver)

@@ESRA17@

merhaba esra bende gaziantepliyim bisikletci arkadaşlarla tanışmak isterim

@@ESRA17@

MERHABALAR HOŞGELDİN FORUMA UMARIM UMDUĞUNDAN DAHA FAZLASINI BULURSUN FORUMDA BENDE MALATYADAYIM DOĞU VE G.DOĞU ANADOLUDA FAZLA ARKADAŞ YOK MÜSAİT OLDUĞUMUZ BİR ZAMAN TOPLAŞALIM PEDALLAYALIM

Bütün bisiklet sevdalılarına merhaa.Arkadaşlar bu h.sonu bir arkadaşımın düğünü sebebiyle G.Antebe geleceğim.(tabii bisikletimi de berberimde getireceğim bir terslik olmazsa) Bana bisikletle gidlecek yerler konusunda yardımcı olabilecek ve benimle pedallamayı isteyen misafirperver antepli arkadaşlar arıyorum. yardımcı olursanız sevinirim.

• Beğen
Tepkiler: bmxserdar
kardeş biz burdayız her zaman yardım ederiz elimizden geldigince yeterki gönülller bir olsun özelden mesaj ataraktan haber verebilirsin

• Beğen
Tepkiler: bmxserdar
Geri