Scudo Sports

Gaziosmanpaşa

Pazar Sabahi 8 Uygundur o zmn. Feshane Ana giris kapi lunapark in karsisi Eminonu istikametine dogru olan otobus duraginin oldugu noktadan sen gecis yaparken bende sana katilirim.sayg.

• Beğen
Tepkiler: Bilal Karaboğa
Scudo
Pazar günü bana da uyar saat 8 de feshanenin karşısındaki durakta olacağım.

Tamamdır, bir engel, sorun çıkmazsa pazar sabahı ben de geleceğim, Feshane önünde buluşuruz. Bu tanışmadan sonraki haftalarda da müsait şart ve zamanlarda düzenli turlar yaparız.

Değişiklik olmazsa, pazar sabahı saat 8'de Feshane önünde; ( katılmayı düşünenler isimlerini ekleyebilirler )

Bilal Karaboğa, Hasan Kahvecioğlu, A.Berkant Elagöz

• Beğen
Tepkiler: Bilal Karaboğa
Selam, sağ ayağımda, diz üstünde bir ağrı var ama bisiklete engel değil, sabaha geçer herhalde. Sabah ta çok ağrı olursa gelemem. Ama İnşallah
yarın geleceğim görünüşe göre en çok 3 kişi ihtimali var. Ben telefonumu yazayım, sabah çıkmadan da buraya bakalım. 0541 931 70 35

Günaydın arkadaşlar, benim ayağım daha da çok ağırmaya başladı bu sabah. Hazırlanmıştım ama ağrıdan dolayı gelemeyeceğim. Birdahakine artık. Size iyi pedallar.

Gecmis olsun akif Kardes.Biz bilal ile guzel bir tur yaptik, insallah bir dahaki sefere ucumuz beraber cikariz, saglik daha onemli.sayg.

Gaziosmanpaşa'dan Abdulkadir Enes KIRAL.
Kırtasiye işi ile uğraşıyorum. Hale hazırda bir bisikletim yok fakat yıllardır yakından ilgiliyimdir. Kaç zamandır niyetliyim bir bisiklet almaya fakat henüz nasip olmadı. Bir bisiklete talip oldum fakat daha tam karar veremedim. Bu günlerde inşallah durum netleşecek.
Hayırlı geceler dilerim.

• Beğen
Tepkiler: Milbert Hofen
Aleykume selam ve rahmetullahi ve berakatuhu.. Hoş geldiniz.. İnsallah aldiginizda mutlu olacaginiz bisikleti alirsiniz..

• Beğen
Tepkiler: aeneskral
hepinizden Allah razı olsun. Forum içinde oradan oraya geziniyorum. Çok beğendim. Keşke daha önce gelseymişim diye içimden geçirmedim değil.

• Beğen
Tepkiler: geloturikidakka
şimdiden hayırlı olsun. bisiklet kanına işlerse vaz geçemessin vaz geçmede zaten :)

@Namık incekara
bursa da bir ekip var bu sporu pro yapan. dayım ve grubu. bu sebepten bisikletim olmasa da bir şekilde kendi aramızda organizasyon yapabiliyoruz aslında. yazın müsait durum olduğunda bursa'ya atabilirsem kendimi mutlaka bir gezi düzenleriz. hatta bakayım foto bulabilirsem.
bisiklet farklı bir şey ya. bir kere en başta spor. zamanla benim hobi gibi kendine de bağlıyordur muhtemelen.

http://imageshack.com/a/img904/943/fUsSvJ.jpg
http://imageshack.com/a/img631/3622/1seLWr.jpg

Ve aleyküm selam.. Hosgeldiniz

tam zamanında geldiniz. sezon açılmak üzere ve çok kısa bir zaman sonra bisikletler hakkında kararsız kalan arkadaşların soruları ile şenlenir buraları ve bir çok şey öğrenebilirsiniz.

@Mehmet Levent
eyvallah. artık takipteyim.

Aleykum Selam :) Bursalı olupta Bursada profesyonel bır ekıbın oldugunu bilmemek cıdden uzucu oldu.Dayınızın oldugu ekıp hangısı acaba ? Yesıl Pedal ,Uludag Bisiklet Grubu, Yıldırım Bisiklet Grubu,Mudanya Bisiklet Grubu,Inegol Bisiklet Grubu ,Gemlık Bisiklet Grubu ... Yoksa arkadas grubuyla az sayıdsa cıkan bir grupmu? Bilgilendırırsenız sevınır , kendılerıyle tanısmayı ısterım :)

Aleyküm selam.

"Cümleten selamun aleyküm" başlığı zaman zaman bu forumda tatsızlığa neden olabiliyor. Mahsuru yoksa daha açıklayıcı bir başlık hoş olur.

• Beğen
Tepkiler: YüzSürKoş
@Ebubekir
yok profesyonel bir ekip varda ben istanbul'da yaşadığımdan mütevellit o ekibe nadir zamanlarda katılabiliyorum. aralarındaki en acemi olarak bana göre bir program hazırlanıyor ve genellikle kamp şeklinde kalmalı kısa mesafeli seyahat ediyoruz. örneğin bursa kurşunlu, bursa yalova gibi. onlar tempoda çok iyi, ayak uydurmakta ciddi zorlanıyorum. dayımın ismi fatih imrekoğlu. aktif olduğu grubun ismini tam olarak bilemiyorum, kendisini arar öğrenirim ama.

• Beğen
Tepkiler: YüzSürKoş
Geri