Scudo Sports

Gaziosmanpaşa

Aleykum selam Hoşgeldiniz

Yakın çevremde bisikletli sayısı gittikçe artıyor. Kırtasiyeniz nerde tam olarak? Amcama ihanet edip alışverişi sizden yapayım, tanışmış oluruz. :)

Scudo
@Ugur Basdag
gaziosmanpaşa küçükköy deyim. merkezde cadde üzerindeyim. küçük bir dükkanım var buyurun her zaman beklerim.

Merhabalar. Ben de Zübeyde Hanım Mahallesi'nde oturuyorum. Hava durumuna ve ruh halime göre zaman zaman Gaziosmanpaşa'daki işe bisiklet ile gidip geliyorum. Adliye ek binanın önünde bir tane şehir bisikleti görürseniz 2. Aile Mahkemesi'nde çay içmeye beklerim. :)

(link)

Biraz uzak kaçıyor ama Levent taraflarına uğrayacak olursanız planlı olarak yada Beşiktaştan Sarıyer vs yapacağınız zaman bende eşlik etmek isterim :harika:

Yakında Gaziosmanpaşa'daki arkadaşlardan oluşan bir ekip kuracağız . Bende hergün GOP'tan Unkapanı'na sürüyordum. En kısa zamanda güzel bir grup kurulur inşallah. Ben arada bir kaç yol bisikletçisi ve mtb kullananlar gördüm gopta.

Arkadaşlar selam
Bende gop dayım
Şuan havalar soğuk pek çıkamıyorum ama havalar müsait olduğunda haftada 2 gün gop/sarıyer yapıyorum
Yol bisikleti kullanıyorum
(Sarı lastikli mavi kadro salcano xrs 030) bisiklet farkwdiliyor görünce hemen tanırsınız
Organizasyon yapılacaksa müsait olduğum günler kesin katılırım

Ben de gaziosmanpaşa 500 evler'de, ali fuat başgil istasyonunun yakınında oturuyorum. Eski edirne asfaltı üzerinden üniversiteye gidiyorum. Boş zamanlarımda ise eminönü'ne bazen de eminönü üzerinden yedikule'ye ya da rumelihisarına gidip geliyorum. Şu an havalar soğuk ama havalar açtığı zaman size katılabilirim. Bisikletim salcano ng450 dağ bisikleti. Sizin yol bisikletlerinin yanında biraz hantal kalabilir ama hızlı tempoda sürmezseniz sizlere uyum sağlayabilirim :)

• Beğen
Tepkiler: Deniz A
Selamlar arkadaşlar bende gaziosmanpaşa bağlarbaşında oturuyorum bisikletim boyalı geldiği için üzerindeki parçaların hiçbiri hakkında en ufak bir fikrim bile yok ama umursamıyorum :) buralardan başlayıp yapılan kısa turlar varsa katılmak isterim :)
Bu arada yaşım 15 problem oluşturuyorsa baştan öğreneyim.

• Beğen
Tepkiler: Volkan Aykul
Merhaba dostlar :)

Bende Ramide oturuyorum Fatih - Eminönü arası gidip geliyorum. Turlar oldukça katılabilirim :)

• Beğen
Tepkiler: Kubilay Koparan
Merhabalar,

Sultangazi'deyim. Kimse yok bu tarafta, arkadaş arıyorum :) Hatta bu gece iftardan sonra çıkmak istiyorum ama arkadaş yok yine tabii :) Yaşım 21, ramazanda gece turlarına katılabilirim. İsteyen varsa tur yapabiliriz...

Goptakiler bir buluşsak mı Whatsapp tan falan ayarlayalım katılırım diyen +1 desin duruma göre watsaptan grup kuralım.

O zaman ben grubu kurayım katılmak isteyen olursa özelden dönüş yapabilir.

Grup kurulmuştur arkadaşlar kapımız herkese açık.

Grup aktiftir 4 kişiyiz bekleriz ;)

Yarın sabah 6-7 arası 500 Evler'den çıkıp Bakırköy, Yeşilköy civarı turlamak istiyorum. Katılmak isteyen olursa Bereç benzincisinde buluşabiliriz.

Merhaba arkadaşlar grubunuz devam ediyor mu katılmak isterim

çarşamba sabahı bi aksilik olmaz ise Eyüp feshane onunden Sarıyer istikametine gitmeyi planlıyorum. salı akşamı tekrardan bu konuyu hortlatırım. eşlik etmek isteyen varsa özelden ulaşabilir.

Geri