Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Gece bisiklet sürenler görünürlük için neler yapıyorsunuz?

Scudo
sigma hangi ülke bilmemde trelock alman ürünüdür, trelock markayı hafife almayın derim ayrıca, tabiki tercih sizindir. ben kullanıyorum çok fazlasıyla memnunum, aynı fiyatlara sigmada vardı bisikletçide denedim memnun kalmadım.

• Beğen
Tepkiler: Whirlwind
ben yeleğe led çekmeyi bile düşünmüştüm bi ara şu arkadaş gibi

Ne kadar fazla isik o kadar iyi genclik , ondeki cakar sayesinde millet yol veriyor surekli. Kimseyi kazaya falanda yonlendirmiyoruz . yanimizdan gecenler saatlerce yanip sonen isiklara maruz kalmiyor sonuc olarak , kisa sureli gordukleri icin yanip sonsede kazaya neden olmuyor. Kaza ancak söforun isiklari merak edip ne guzel gorunuyor diye aval aval bakmasiyla olabilir .

@furkan.zaman

Yukardaki bölümde de söylediğim gibi, aracın farı sana vurduğu an zaten sendeki farların bir önemi kalmıyor. Aracın farları ile bisikletin farlarını burada mukayese edecek biri yoktur heralde. Yani araç seni uzaktan iyi görsün diye zaten tüm bunlar.

Eğer kalabalık grup ile sürüceksem, 4-3 veya üstü bi grupla mesela, forma rengine dikkat etmem sadece arka çakar lamba alırım. Eğer tek başımaysam ya açık renkli formalarımdan giyerim yada fosforlu yelek giyerim ve bunların yanında yine çakar lamba. Her iki koşuldada hiç görülmüyomuş gibi dikkayli olurum zira iki tekere saygı yok her an beni yok saycan bir şöför çıkabilir..

Şu tip reflektörlü paça bantları var bunlardan sipariş ettim ben aliexpress'ten hem kollara hem bacaklara takılabilir..
http://www.bisikletfirsati.com/paca-bandi-reflektorlu-jy-1006-895-10-B.jpg

Önde çakar, Arkada 2 adet çakar, Kaskta kendinden çakar.
Bunlar bana istanbul trafiğinde yetiyor ama son zamanlarda keşfettiğim düdük olayı hepsinden de önemli olduğunu anladım.
Jandarmalıktan kalan düdük ile trafikte sorunsuz ve hız kesmeden keyifle dolaşıyorum.

Düdük kesinlikle tavsiye ederim. Özellikle hakem düdükleri muhteşem iş çıkartıyor.

Geri