Göğüs ve kol bandı olmak üzere iki adet reflektörlü bant
Arkada bir iki adet reflektör( pilli, ucuz işlerden )
Önümü görmek ve görünmek için bir adet 3 işlevli kafa feneri.
Yaşadığım bölge sakin yerler olduğu için yetiyor. Zira kaç defa jandarma ile karşılaştım ama bir şey demediler
Önde 3 tane fenix fener var. Fenix BC30 ile arada selektör yapıyorum zaten 360 derece bi ışık parlaması olup millet yıldırım düştü filan sanıyor
BC20 ile orta güçte yakıyorum. 4 saat full yanıyor. BT10 u tam güç yakıyorum. 2 saatten fazla yanıyor. Arkada Testis şeklinde stop var. bir de yanıp sönen normal ışıklardan. paçalara da reflektörlü band takıyorum.
Bir gece çekilmiş resim atında gözümüz 1200 lümen görsün ekren bey.
@ilkercom
Resimlerde 1800 lümen olanı yakmamışsınız heralde. Onu da görmek isterdik. Resimler içinde 500 lümen olan daha geniş alana yayıldığı için daha fazla görünürlük elde edilmiş. Tabi ki bu merceklerle ilgili bir olay. Oyum 500 lümene
1800 lumen sürekli yanmıyor. burst mod olarak geçiyor. 1800 ile sürekli yansa başka yere bakamazsın. her yeri karanlık görürsün. max 1200 yanıyor. ama o da fazla. 500 de filan yakıyorum. gerektiğinde selektör yapar gibi burst açıyorum.
Bu fenerlerde asıl mesele lümen gücü değil. Gerçekçi bir 400 lumen çok çok iyi bir ışık. Asıl dikkat edilecek yer ışığın yayılımı ve rengi. çok mora kaçan ışık iyi aydınlatma yapmaz.
Bir sürü amele yeleginden sonra bunu aldım, çok kaliteli. Rüzgar kesiyor olması iyi... MERLİN de benzerleri çok pahalı ydi
(link)
Altına sarı ruzgarlik vs giyeceğim
Kesinlikle fosforlu yelek giyilmeli ve sarı renkli şeyler sürücülerin dikkatini çekmeyi başarıyor.
Genelde formalarımı açık renk seçerim. Gidon da 2000lümen bir ışığım var arka tarafta da noname nir kırmızı çakar mevcut. Uzun tur şeklinde ise extradan 3d fosforlu bant dan görünebilecrk yere sabitliyorım o şekilde yetiyor.
@ÇaNakkaLeRuHu şimdi üretici 2k diyor ama gerçekte olan nedir bilemiyoruz 2 adet cree t6 var sanırım üzerinde. Çin malı solarstorm x2 olması lazım fr den bir satıcıdan 45tl ye almıştım. Şu konuda resimler var genel olarak memnunum fenerden ancak yoğun yağmurda su aldı çalışmasında bir sıkıntı yok. Gizli Bataryali Ön Far Yapımı
Arkadaslar cok dikkat edin
Gecen yil arabamla ilceler arasi cift yonlu yolda giderken gece 2 bisikletliye az daha carpiyordum
Cunku reflektor isik hic bir sey yoktu ve virajda denk geldiler son anda serit degistirdim
Aman dikkat