Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Gece bisiklet sürenler görünürlük için neler yapıyorsunuz?

Tabir yerindeyse ayaklı pavyon gibi geziyorum önde ledli far, arkada lazerli ledli far, kafada çakarlı lamba, reflektörlü tayt, reflektörlü mont.

Scudo
@MertAG

Yavaş git :)

@vitalx

Niye şaka yapalım gayet ciddi bir konu paylaşılıyor burada. Burda yazanlar gecede bisiklet kullananlar. Genelde işe bisikletle giden arkadaşlar var. Karanlığa kalıyorlar. Ayrıca bende gece kafam estimi dolaşmayı seviyorum ve bisiklet disco gibi oluyor benim :)

@Orhan57
biraz da olsa haklılık payı yokmu sizce ?
ben 2li krmızı led lamba kullanıyorum, sürekli yanan modda kullanıyorum ki, hem sürücüyü yormasın, hem de ne noktada olduğuma dair net bi fikri olsun, yere yakın alman araçları ve şahinler o zaman "close call" yapıyor NFSden. yanıp söndüğü zaman biraz daha mesafeli geçiyorlar ama kesinlikle o yanıp sönen objenin dibinden geçmekde çekici birşey var, bazıları için oyun alanında ki grafikler gibiyiz. sorun çoğu zaman farketmemek değil, önemsememek

• Beğen
Tepkiler: Whirlwind
@ÇaNakkaLeRuHu

hayır öteki kısmını kastediyorum

Karanlığın ardına saklanıyorum. ben zaten herkesi görüyorum, trafikte üzerim pavyon tabelası gibi ışıl ışıl reflektör olsa bile yine de önemsemiyorlar, saklanarak en azından kasten zarar vermek isteyen araçlardan kaçıyorum.

sırf bu yüzden neon bisiklete binilmez bu ülkede mesela, avrupada hiç böyle değil
https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/57/c1/a9/57c1a95d7164af30447b734098dcd439.jpg

Maalesef hepsi boşa uğraş. Ben 2 ön aydınlatma, 2 arka aydınlatma (çakar + sabit), kask arkasında çakar, reflektör yelek, reflektör pedal, reflektör şeritli şort ile emniyet şeridinde sürerken arkadan minibüs çarptı [emoji32][emoji32][emoji32]

Benim çözümüm arkaya çok uzaklardam görünen kırmızı ışık, öne solarstorm. Gece sürersem ekipmanım budur. Yelek, kask lambasıymış, kol bandıymış bence çok gereksiz. Önün arkanın ışıkları güçlü olsun yeter. Arabalara baksanıza, plakadan başka bir yerinde reflektör yok, sadece arka ışıkla gidiyorlar.

800px-Wielermuseum_Roeselare_001.JPG

Eskiden bu işler daha zormuş. Bisiklette gaz lambası ile görünürlük. Tam bir inovasyon ürünü :)

Tabi şöyle de olabilirdi;

800px-Lighted_bicycle_jacket.jpg

Ben önde 2 tane gidon uzatma aparatı ile bağladığım ''görünmek'' için kullandığım lamba ve arkada sağlı sollu iki tane stop ile idare ediyorum. Ayaklığım reflektör bant sarılı. Fazla paça bandının birini de kadroya sarmış durumdayım. Olay sadece aydınlatma da değil açıkcası. Farkedilmek için yansıtıcı bir şeylerin olması da gerekli. Durumumuzu arabalar ile kıyaslamak yanlış olur. Onlarda da en basiti plakada kafeslerinde reflektör var. Varsa çanatalarda ve bisikletin görünür yerlerine yansıtıcı taşımak uzun gece sürüşlerinde akıllıca olur kanaatindeyim.

On ve arka fenerlere power bank alip tesisat ceksek olurmu..AAA pil al al yetisilmez.
Pawer banklar 5v cikisli, on fenerler 3 veya 4 kalem pilli 4,5 5v oldugu icin voltajda sikinti olmazda arka stop lambasinda 2 pil var 3 volt yapiyor,,5 volt fazla gelecegi icin direnc olarak ne kullanayim..bilgisi olan veya boyle projesi olan varsa yardimci olabilirmi.

• Beğen
Tepkiler: Whirlwind
Dirsek kol arasına fosforlu yansıtıcı şerit, sol paça arkaya, sağ paça öne bakan fosforlu yansıtıcı şerit. 10000lumen üzeri harici bataryalı ön aydınlatma, usb şarjlı decathlon ürünü kırmızı flaşör, sele altı kadronun iki tarafına decathlondan mavi usb şarjlı flaşörler. Sarı renkli yağmurluk veya yansıtıcılı mont...

HayatatribündenbakanlaR

Gece sürüşlerinde kullanıyorum

Karrimor Xlite Windproof Jacket

Ali expressden alığım 1200 Lümen XM-L T6 LED Bisiklet Işık lamba aslında aldığımda aklımda soru işareti vardı. Beklentimin çok üstünde oldukça güçlü bir ışığı var.

Hot-Selling-1200-Lumen-XM-L-T6-LED-font-b-Bicycle-b-font-Light-font-b.jpg s-l1600.jpg

Geri