Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Gececiler Kulübü

@ismail.yüksel

Bende geçen pazar mazot ve zincir temizleyici aparat ile temizledim daha sonra balata temizleyici spray ile tekrar temizledim, benim bisiklet disk frenli balataların aralarında balatayı temizleyiciyi sıktım ama temizledikten sonra frene basınca korna gibi ötmeye başladı :) bisikletçiye sordum zamanla geçer dedi ama henüz geçmedi ötmesinin yanında frende tam tutmuyor.

Scudo
@Taner James
İlk yapisimda benim de basima geldi. Benim bisiklette disk fren. Diske pas sokucu degince korna gibi ses cikartiyor. Frenler de tutmuyor fazla. Ama birkac gune geciyor.

@BF Okuru Şu son 1-2 gündür SPD-SL daha ağır basıyor. Elimdeki parayı dışardayken unutmayıp karta yatırabilirsem sipariş geçerim birkaç güne :D

@Samet Arslan 200 TL bütçe ile pedal + ayakkabı mı alıyorsun?

@Samet Arslan düzgün ayakkabılar 200-300 TL'den başlıyor, ondan merak ettim.

Bende SPD ayakkabımı değiştirmeyi düşünüyorum da.

ben geldim hoş geldim hayırlı geceler inşallah :D

• Beğen
Tepkiler: Ghost
@Taner James Hocam 160 TL'ya şöyle bir paket satın alabiliyorsun Merlincycles'tan ama ayakkabı Rexton. :

(link)

Ama Shimano R540 SPD-SL pedal (26 €) + Shimano R065 SPD-SL ayakkabı (55 €) şeklinde alırsan da 240 TL falan oluyor. Alacaksan yurtdışından al bence ayakkabını fiyat çok oynuyor...

@chnkrmz Hoş geldin :)

• Beğen
Tepkiler: chnkrmz
@Samet Arslan şimdi anladım, yurt dışı, bende Türkiye'de çok yere bakmıştım ondan şaşırdım.

(link)

Burasıda var ama güvenemedim, sorun olmuyorsa bende öyle yaparım. Satın aldığın yerden olmadı bende alırım, dediğin gibi Türkiye'deki fiyatlar ile çok farkları var.

@Taner James Yani kargo hariç 75 €'ya kadar gümrük sorunu olmuyor diye biliyorum. Böyle olunca da yurtdışından almak daha mantıklı. 75 €'ya sağlam ayakkabılar vardır diye tahmin ediyorum...

@Taner James teşekkür ederim bilgilendirme için. :harika::harika: Ama üşeniyorum uğraşmaya her zaman olmuyor olduğunda da kapatıp açıyom. :)

@chnkrmz Hoşgeldin
Hacı benim pisiklete laf attın:naslyany: daha yazmadın konuya :p:D

@Ghost o şimdi bisiket sektöründe yeni ya ondan öyle dedim yoksa bisiklet iyi yani :D

• Beğen
@Ghost Chip tamiri yapılmışsa genelde 1-2 ay garanti veriyorlar yapılan işleme, yakın zamanda tamir ettirmişsen bence müsait bir zamanda tekrar baksınlar, chip tamiri yapılmışsa zaten 2-3 denemeden sonra ayar pek tutmuyor, birde bilgisayarı çok ısındırmamaya çalış, yoksa aynı arıza tekrardan meydana gelir.

@Taner James yaptıralı baya oldu. Bana sadece şunu dediler ekran Kartı ( yanlış hatırlamıyorsam) yükseltildi dediler 275 lira tutmuş başka bi şey bilmiyorum. Tanıdık yapmıştı yani garanti diye bi Seçenek yok. Isınmaya gelince bazen bataryayı elime alamıyorum

@Samet Arslan sorma ya @chnkrmz yerin dibine soktu bisikleti :D bu işin esprisi. Haklı bi eleştiri yaptı başka bi konuda.

@Alperen Haner hacı biraz dur hemen gidiyon ya

@Ghost yeni ekran kartı taktıysalar doğrudur, çünkü genelde chip tamiri işleminde mevcut ekran kartı chip'ini yerinden söküp lehimlerini vs. yenileyip tekrardan yerine takıyorlar ama belli zaman sonra aynı sorun ısınma vb. sorunlardan dolayı tekrar meydana gelebiliyor, zaten ekran kartının arıza yapmasının asıl nedeni ısınmadan dolayı.

Notebook'a fan bakımı yaptırabilirsin, notebook'un altına koyulan soğutucular pek abartı çare olmuyor, notebook fanı pislikten düzgün dönemiyorsa, fan çıkış ızgaraları pislikten tıkanmışsa ve dışarıya sıcak havayı atamıyorsa alttan istediğin kadar hava ver, ilave olarak fan soğutucusunun altındaki termal macunlar 1-2 senede yenilenmesi gerekir.

Kısaca elektronik hangi cihaz aşırı ısınıyorsa içindeki elemanların ömrü ona göre azalır veya arızalanır.

• Beğen
Geri