Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Gececiler Kulübü

@Taner James yanlız ilk geldiği zaman ekran böyle olmuştu. Yani zamanla ısınmayla olmadı ilk başta da olmuştu. Termal macunla toz konusunda not aldım.

Scudo
@Ghost o zaman ekran kartı chip tamir işlemi tam olmamış, tekrardan sökülüp tekrardan aynı işlemin yapılması lazım.

• Beğen
Tepkiler: Ghost
@Ghost Bilgisayar olayını sormuştum aslında. Laptop mı yandı ne oldu?

bu pazar da anneler günüydü ne yapalım bir pazarda binemedim bisiklete :D

@Samet Arslan haa pardon. Bilgisayarı açınca ekran karıncalanıyor ve kapatana kadar düzelmiyor ben de kapatıp bi daha açıyom

Merhaba sevgili gececiler. Yurtdışı kargo işlerinden anlayan var mı?

Gececiler, dün gece de kalmışlar.
dilek.jpg

Aynen öyle ben de birazdan yatacağım için yazmıyorum

s.aleyküm gececiler sbahınız hayrola :D

• Beğen
A.selam hacı gece yazmıyon Gündüz yazıyon bu nasıl iş :D
Fırsat buldukça yazarım

gece eve geç geldim ön aydınlatmam yok bisikletle çıkamıyom derbeder oldum kendimi sokaklara vurdum :D

• Beğen
@Alperen Haner İyi geceler, finaller çok fena geliyor çok:D. Çalışmaya devam. Sen nöörüyon?

Bu arada bisiklette spacerları yukarı alıp boğazı ters çevirdim, gidiş çok iyi de benim boyun iptal:D:D

@acatlikan nörüyüm ya aynı durumdayız senle :D finallere kasıyom :(

bende bugün tekerdir şudur budur hepsini söktüm ayrı ayrı temizledim akşam. parladı bisiklet :D yol bisikletiyle çamurda oynaşmayacakmışsın anladım :D

@Alperen Haner Girme hacı öyle yerlere:D Ben de test ettim onu:) Temizlik neyse de, çivi gibi çakılıyorsun çamura. Yürümüyor bisiklet:D

@acatlikan yavaş yavaş gittim dayoğlu ben çamaşır makinası arızalı zaten taytı formayı nerde yıkayacaz :D sıçratmadan, yormadan denedik baya kirli oluyomuş o iş :D

@Alperen Haner Makine bozuksa sıkıntı o zaman. Ben su geçirmez kıyafetleri makineye atmıyorum bozulmasınlar diye. Direk babaneye postalıyorum:D:D O hallediyor benimkileri:D Babane candır:D.

Geri