Scudo Sports

Gececiler Kulübü

@BF Okuru azim ile çalışsam uci de yapardım da zamanım olmuyo :D
ben şimdi pedal arayışına geçeyim. belki ikinci el de bulurum iyi fiyata :krsn:

edit: @BF Okuru usta bu pedallarda spd nin sade hali ile kenarlarında plastik olan hali arasında kullanım olarak bi farkı var mı. yoksa o plastik güzel gözüksün diye mi

Scudo
@BF Okuru abi onu bunu bilmem bak tura da cikiyorum bursadan balikesir filan talan edip gelcem. Yoresel tadlarini denemek icin çıkıyorum zaten yedigimi de eritecem :D

@chnkrmz dayoglu istanbula gelirsem beni al la bi arabayla simdi yemiyo yenikapidan yada pendikten ümraniye:D

@Samet Arslan ktu bitti mi :O vay anasini adamlar mezun oluyo ya laaa diyecem simdi de neyse is bul islatmaya geliriz ayipsin :D

@chnkrmz

Valla Cihan, alıntı yaptığım kısmı hiç anlamadım:kptmya: Neresesinden bahsediyorsun. :D

dünkü mevzu oldu galiba :D bidakka :D :D

m785 de plastik çerçeve var m780 de plastik çerçeve yok ya. o plastik çerçeve bi işe yarıyormu normalde :D

Dosyalar

• plastik.jpg
    plastik.jpg
    36,9 KB · Okunma: 7
@chnkrmz
Cihan oraların plastik olduğunuda nerden çıkardın yaw :D tamamiyle metal aksam.

ne biliyim hiç öyle pedalım olmadı ki :D yani orada olmasının bi sebebi var mı :D

@chnkrmz
O pedal Trial pedaldır, ayakkabının tababının tam olarak oturmasını saplar. Trial'i biraz araştır.

@BF Okuru trial olmasada olur ben normal alayım o vakit. bidaki aylığımla 130 liraya ediniyorum m780 :hhhhhh:

hayırlı geceler ve sahurlar.
bimde satılan "meşhur karadeniz pidesi" adı altında satılan meşhur karadeniz pidesini sakın almayın. hiç meşhur değil. tadıda berbat. çöpe attım :booo:
tadımın damağının düzelmesi için gerçek karadeniz pidesi yemem lazım. @Alperen Haner ısmarlar şimdi bana :D
@gamzece @BF Okuru @Samet Arslan @Ghost sizede hayırlı geceler bu arada :D

• Beğen
Tepkiler: coffeeguy
@chnkrmz Sanada hayırlı geceler, hayırlı iftarlar Cihan. Ben çalışıyorum yoğunum Sabah 9:30'dan beridir.:D siz devam edin :D

@BF Okuru usta hala mı çalışıyon :ssrtcbya: kolay gelsin hayırlı işler hayırlı geceler hayırlı sahurlar/iftarlar. kolay gelsin :D

Arkadaşlar iyi geceler.Hayırlı sahurlar.Bir şey soracaktım,Arka jantın veya lastiğin yamukluğundan tekerleğin yalpalaması,hızı düşürür mü?Giderken öyle hissediyorum çünkü :)

@chnkrmz Eyvallah Cihan, önemli işler bunlar :D

@devilmycarlos
Sizede :D Tabi ki yalpalayan her cismin hızı bir miktar düşer.

@BF Okuru

Teşekkür ederim.Bu problemi çözmem lazım ozaman canımı çok sıkıyor.rüzgarda bile uğultusunu duyuyorum.Bisikletciye götürdüm akort ayarı yaptı,jant yanlamasına yamulmuş dedi.Düzelttim dedi çeviriyorum yine yamuk,Lastiğin çizgileri yamuk göz yamulması oluyor dedi :) Lastik mi yamuk,jant mı yamuk anlasam değiştireceğim ama çözemedim bir türlü.

@devilmycarlos
Şu plastik klipsler var ya, onlardan kadroya tak ucunuda janta tam dayama ve tekeri çevir, bak bakalım jant'ta klipsin ucuna doğru gidip geliyormu. Eğer öyleyse jant akort, eğer değilse lastiğin havasını indirip lastiğin kenarlarını bulaşık detarjanını sür şişir teker tam oturacaktır.

Herkese iyi geceler arkadaş bisikletini geçen yazdan beri kullanmıyordu bu yaza hazırlık için evden indirdik lastiklere biraz hava bastık arka lastiği patlamıştı 2 hafta kadar önce (belki de 1 hafta olmuştur) tamirciye götürdük iç lastik o kadar eskimiş ki dikişleri arasından hava kaçırıyordu. Yenisini taktırdık devam ettik bu akşam bir dolaşalım dedik arka lastik yine patlakdı.
Sizce neden böyle oluyor? Jant zemininde veya lastikte kıymık vs. bir şey var da biz mi fark etmiyoruz?

Geri