Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Gececiler Kulübü

@Berkec. iç lastiği çıkartıp dış lastiğin iiçni iyici kontrol edin. bide jant da band var mı. teller de iç lastiği delebilir

Scudo
Günaydın @chnkrmz akşam bakmadım foruma senin de yazacağın tutmuş :D Demekki neymiş? Her meşhur denen şeyi yememek lazımmış, geçmiş olsun :D @Alperen Haner bize meşhur karadeniz pidesi ısmarlasa da yisek...

@Samet Arslan ne bilim yav. genelde bim de dondurulmuş bazı ürünleri denedim güzellerdi. bu bildiğin ot çıktı. karadenizin adını lekelediler :D
hamuru bekar evinde erkeklere yaptırmışlar gibi. tatsız tuzsuz. kaşardabildiğin kaşar yani rendeleyip üzerine koymuşlar.

@chnkrmz
Ben de tellerden şüpheleniyorum jant zemini yoktu galiba

@chnkrmz sanada hayırlı geceler abi. Internet yok Wi-Fi arıyorum
:hihi:

gececiler selamlar, yaşayan var mı?

Arkadaşlar burada bisiklet ile ilgili sorular sormayınız. Lütfen anasayfa'nın sağ üst köşesinde arama bölümü var. Oradan istediğiniz bilgilere olaşacaksınız.

@Samet Arslan hahahaha :D hep o @Alperen Haner 'in yüzünden oluyor bu terk edişler. @chnkrmz kendine gündüz kulübü kurunca buralara uğramaz oldu. Müşteriyi hep kendine çekti. :D
@gamzece 'de buralara takılıyor mu takip edemiyorum ama onada selam olsun :D

Benim işler yoğun 7/24 devam :D hepinize iyi geceler. Tatlı sohbetler. :islik::islik:

uyuyamıyorum çünkü 400 kmlik yolu nasıl yapacağımı düşünüyorum :confused:

@sebahattin atalay yolculuk 2 hafta sonra
antalyadan datçaya gideceğim aksilik çıkmazsa

@BF Okuru abi bana gitti demişsin de abi başlığın tapusu üstüme sayılır değerlensin diye pusuya yattım :D

@Samet Arslan dayoğlu sen menşınladığında çağrı bırak whatsapptan yaz bişey yap foruma girmiyorum pek olan bana oluyo :D

@chnkrmz gel bura la sende bi kamyon laf işitiyoz ali abiden artık :D

@BF Okuru Abi senin bu çalışmaya ayda 10-15 bin kazanıyor olman lazım. İnşallah emeğinin karşılığını alıyorsundur. Ben olsam darlanırım valla.

@Alperen Haner Valla ben de çok girmiyorum be hacı. :D

@Samet Arslan kazanamaaaaaz :D

hep bu ramazanda bozulan uyku düzeni :D neyse bende ufaktan ikiliyorum hayde görüşürük. herkese iyi geceler :)

Geri