Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Gececiler Kulübü

@gamzece Aynı benim kafa :) Uyumayı da sevmiyorsundur sen. Ben pek sevmem de. Zamanım boşa gidiyormuş gibi hissediyorum :)

Scudo
@Samet Arslan @BF Okuru @chnkrmz @gamzece

Arkadas ben ölüyorum siz cevap beklisiiz. Olmiy böyle. Samet Cihan telefonum yok mu mudur sizde arayin hatta duzceye gelip hem yardim edip hem pedal cevireydik :D sabah 5te kalkip bike yapiyom sonra esya tasiyom. Ev tasidik bitti simdi yoldayim gidince de kuşadası tri ye hazirlancam. Benden haber beklemen pek vizelere kadar :D

• Beğen
Tepkiler: coffeeguy
günaydınlar inşallah ey cemaati bisiklet-ul forum.
bu aralar moralim çok hırçın.
diyorum ki eve gidince bişeler atıştırıp bisikletle akşam turuna çıkayım.
amma lakin fakat bunu düşündüğüm her akşam iş yerinde mesaiye kalıyorum :confused:

Günaydın Cihan :) @chnkrmz Mesai kaç saat oluyor ki? Sen gece turlarını seviyordun zaten?

@gamzece normalde 7 de çıkıyom. mesai dediğime bakma mesai parası yok bizde :D müşteri 8 buçukta geldi işi halledip 9 buçukta çıktık işten :snzdglsn:

Günaydın millet.
@chnkrmz Geç gelen müşteriden nefret ederim geç gelen müşterinin üstüne başka müşteri gelmesinden daha çok nefret ederim :D

• Beğen
Tepkiler: chnkrmz
@mehmet.ali ben alışkınım aslında. benim duygularımı kıpraştıran. akşam sürüşüne plan yapıp ta mesaiye kalmam :snzdglsn:
eski mesleğim fotoğrafçı olduğundan. dükkanın kepengini indirirken müşteri geliyordu bana.
dükkanın kapanma saatini soruyolar. 9 diyorum. adam gidiyo dükkanı kapatacam ozaman geliyo.
ee kapanma saati 9 demiştin diyo. bende evet kapatıyorum işte diyorum :D
ama müşteri sonuçta napacam geri açıyom dükkanı derken pusuya yatmış müşteriler de geliyordu. ozaman a sosyal olduğumdan hiç sıkıntı etmiyordum.

@chnkrmz Muhaha vallaha millet piskopat :D

Milletin psikopatlığından değil ki, zaman yetişmiyor. Hemen savunayım. :D
Genelde sona kalan müşteriyimdir de. :D Kapanmasına 5 dk kala mağazalara girmişliğim çoktur. 10 - 15 dk kala kapanıyorlar diye şikayet etmişliğim de çoktur. :D Saat 21:00'de market mi kapanır? Ben o saatte işten eve gelemiyorum. En son gözlükçüde yapmıştım; kadın ışıkları yarılamıştı ama benim almam gerekiyordu.

Psikopatlık geç gitmek değil zaten kaçta kapanacağını sorup o saatte gitmek :D

@gamzece
(link)
:ssrtcbya::ssrtcbya::kptmya::kptmya:

yav gifi nasıl ekliyorduk :okyrm:

Geri