Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Gececiler Kulübü

@mehmet.ali Ben evden kovulduğumda MTB'm ile dağlara kaçıyorum, 1200 rakımda yangın kulesi var en güvenli yer benim için :koptum::koptum:

Yok ben o kadar gidemem dersen bir tren istasyonu olur, vs. Bir hastahane ye gitmek :D

@gamzece Hıııımmmmm :okyrm::okyrm::okyrm::okyrm:

Scudo
bence dünyanın en güzel yeri alpler. bikere havası güzel :D
bensiz başlamışsınız :D

• Beğen
Tepkiler: mehmet.ali
aahaha cif reklamı şimdi geldi valla özlemişim bu reklamı :D

nassın @gamzece coşturmuşsun buraları :D

@gamzece açım ben :booo: makarnam kaldı son bi tabaklık onu yicem :D

@chnkrmz Afiyet olsun. Valide yok mu? Yoksa sen de evde bir kadın olmayınca aç kalanlardan mısın?

@gamzece valla valide yok köyde. evde de kadın olmaıynca aç kalmıyom da çeşit azalıyo :D

@BF Okuru Sıkıntı yok tertemiz hallettim işi gram damlatmadım valla :D Yalnız balatalar hakkında bilgine ihtiyacım var avid üzerinde gelenleri söktüm baradine taktım arkaya fakat sanki orjinalleri daha iyi tutuyordu.

Bu arada bizim dağlarda kurtlar gezer bu mevsimde gece vakti çıkılmaz ama istasyon fikri kafama yattı :)

@Samet Arslan Bu konuşmadan anladığım kadarıyla bekarsın kardeşim :D :D

@chnkrmz Alpler evde yokmuş :krktm:

@gamzece flash player istediği için göremiyorum fakat tahminimce evden kovulunca kalacak yer arayanlardır. Çok normaldir hahah

• Beğen
Tepkiler: chnkrmz
@BF Okuru Zor bu mtb bakımı valla :) Kısa bi sürüş yaptım daha iyi tutmaya başladı ama dediğini yapıcam yarın. Teşekkürler.

Ooo gececiler burada :) Herkese hayırlı geceler dostlar geçiyodum bi selam verip çayınızı içeyim dedim ;)

çaylar geldi sabah sabah iyi gider :D

caylar-sirketten-demliginizi-nasil-alirdiniz-537x350.jpg

Günaydın millet. Sonunda işe bisikletle gelebildim.

İş yerine girincede omzumdan arı soktu, ne yorgunluk kaldı ne halsizlik :D

(link)

Geri