Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Gececiler Kulübü

@mehmet.ali

Gecemi :D hahahah Mehmet Ali, bizim başkanlığımız mı kaldı yaw :D gündüzlerin suyumu çıktı :D Biz MTB'ciyiz yol'a zor geçeriz ;) çıtayı yükseltmeyi planlıyorum da Nasip artık.

Seni sormalı, sen neler yapıyorsun ?

Scudo
@BF Okuru Kendimi geliştirmeye sardım bu ara. 3D Max takılıyorum, fotoğraf kursuna yazıldım falan. Ne kadar çok bilirsek o kadar çok iş gelir... (diye düşünüyorum :D) He bir de FIFA 16'nın demosunu bekliyorum. 8 Eylül dedi vicdansızlar, hala yayınlamadılar :snzdglsn:

@alı usta git gide daha yakın ve net fotoğraflar paylaşıyorsun :D

@BF Okuru yok beğendim güzel :D gördüm planımı uygulamaya koyulcam yakında. tabi maaşım düzene girerse inşallah. ilk fırsatta ilanımı açıcam.

@BF Okuru sen bizim gönlümüzün başkanısın. Halkin arasına karıştığın iyi olmuş :D
Yeni proje tamamlanınca güzel fotoğraflar bekliyoruz o zaman :)

@Samet Arslan Kardeşim sana tavsiyem ne kadar az bilirsen o kadar az başın ağrır. Bende baya program kullaniyorum. Autocad, ps, ai, lr, logo vs. Vs. En son solide geçtim baktım solidin sınırı yok. win.den mace geçtim tüm dertlere kesin çözüm şuan fotoğraf işleme hariç hiç biri çalışmıyor. Kafa rahat :D

@BF Okuru shimanoda devammı yoksa srama mı geçiş düşünüyosun?

@BF Okuru

Kuzen SQL öğreniyor. Ben de bir yandan öğrenip o tarafa mı kaysam diye düşünüyorum :) İşsiz kaldık yine :p

@mehmet.ali Hocam doğru diyorsun da bizim işlerde az bilmek sıkıntı ya (mesleğinizi bilmiyorum gerçi :)).. Zaten tecrübe olmadığından iş bulamıyoruz, bari öğrenebildiğimiz kadar öğrenelim de farklı kollardan iş bulalım diye uğraşıyoruz işte. Peyzaj Mimarı iş ilanlarında durum içler acısı...

(link) Bu uç bir örnek mesela Dumankayanın ilanı...

(link) Bu da bir diğer ilan mesela.

Her yer tecrübeli eleman arıyor ama nasıl tecrübe kazanacağımızı kimse düşünmüyor. Adamlar istiyor ki bir adam gelsin, projeyi çizsin, bütün bilgisayar programlarını bilsin, maliyet hakediş çıkarsın, projenin uygulamasını takip etsin, sunum yapsın vs vs. Halbuki bunların hepsini farklı adamlar yapabilir. Hepsi başlı başına bir iş kolu aslında. Biraz içimi dökmüş gibi oldum idare edin :)

• Beğen
Tepkiler: mehmet.ali
@Samet Arslan Abow ben o mesajı gece 3'te uyku arası ihtiyaç molasında okudum valla :D

Benim meslek bu programlarla çok alakalı değil ben meraktan öğrendim :) Tecrübe işi sıkıntılı bir mevzu valla sanırım torpil devreye giriyor genellikle senin durumunda. :S

@mehmet.ali Ahaha. Gece 3te kalkıp foruma mı giriyorsun :) Doğru diyorsun biraz da torpil işi giriyor devreye böyle durumlarda ama nefret ettiğim olaylardandır...

yav ana sayfaya gececilerin bildirimide gelmiyo kendiside gelmiyo. telefona geliyo bildirim sadece :uzgnm:
arama yerine gececiler yazarak giriyom buraya :hihi:

Geri