Scudo Sports

Gececiler Kulübü

Scudo
iri iri cay yapraklari vardi aliminyum bardagin dibinde,gozlerimi sasi yaparak guneste patlican moru olmus burnuma baktim.
Cay sogumus galiba dedi davudi sesli uzun sakalli ve sari sarikli adini bilmedigim dayi,gel birazdaha yaklas gunes cok isitiyor bugun dedi.
haki renkli iki metrelik bir kumasi iki ucuna birer metrelik sopa baglamis olan davudi sesli dayim bezin diger kalan iki ucunu bir 3-5 metrelik bir kayanin yosunli yuzeyine uzerine tas koyarak sabitlemisti,yakici temmuz gunesinden kendisine golgelik yapmisti.
Eskiden beyaz olan ve uzeri iki parmak is pas baglamis bir caydanligi taslardan yaptigi ve cali cirpi ile yaktigi bir ocakta fokurdatiyordu dayim,ayrica bir demlik yoktu,cayi suya atmis kaynatiyordu .
Cekik gozlerini kisarak uzaktaki toz bulutuna bir bakti,yuz rotasini degistirmeden kisik gozlerini bana kaydirdi,bu bisiklet ilemi geldin bukadar yolu.
Haa evet dayi onunla geldim,gozleri iyice kisilan dayi dudaklarini cizgi gibi gererek bisikleti inceledi goz ucuyla,bu cantalar derimi diye sordu,hayir dayi deri degil su gecirmesin diye deriye benzer bir metrayalden yapilmis,mmmm iyiymis dedi,icinde ne var dedi ,yatak,cadir ,ocak elbise ve kap kacak var dedim,anladim dedi,gecen yilda biri gecti burada ama konusamadik rusca bilmiyordu dedi,anladim dedim.
Uzunce bir sessizlik oldu,dayinin golgeligi hafif esen ruzgarda oynuyordu dayi gozlerini kismis tarlasina dogru bakiyordu,irice bir kara sinek vonnnn diyere sessizligi bozdu,dayi elinin tersi ile hafif kovdu sinegi,adin ne dedi,adim Emre dayi,mmmm diye kisik ve cekik gozleriyle yuzume bakan dayi,hangi milettesin dedi,Turkum dedim,haaa dedi,yine sessizlik ve toprak yoldaki kivrilarak kalkan kucuk bir toz bulutu kayboldu ruzgarin onunde,...

Iyi geceler millet :D

Bugün bir kez daha gördüm ki maalesef artık insanların birbirlerine karşı hiç tahammülleri kalmamış. Bunu yolda yürürken ya da bir toplu taşıma aracına bindiğimde gayet rahat bir şekilde görebiliyorum. Nefret dolu bakışlar, sadece kendini düşünme vb... Aslında fena yazasım var bu konuyla ilgili ama bugünlük o kadar vaktim yok, sadece içimde biriktirdiğim bir konuyu ufak da olsa paylaşmak istedim...

@gamzece şifalı bitki lobisi piyasaya çıkıp 100 gram ıhlamuru bile uçuk fiyatlara satmaya başladıktan sonra olabilir. Çay daha ucuz ve ulaşılabilir durumda. Kaldı ki bir noktadan sonra bağımlılık yapıyor, bunun da etkisi vardır diye düşünüyorum.

@İsmail Emre Kocakaya çok güzel bir yazı eline sağlık hoşgeldin.

@Mr.Black karşınızdaki nasıl bakarsa baksın , siz tebessümü eksik etmeyin. Gönlü hoş biriyse o da tebessüm edecektir.

Arkadaslar hoş geldiniz. Eve geldiğimden beri bilgisayar ekranı karariyordu. Simdi tam gitti. Bana servis yolları göründü :( cok Morelim bozuldu ya.

@gamzece dur önce sakin ol. pc masa üssü mü diz üssü mü

@gamzece diz üssü bilgilerim dışında oluyo işte. servis şart. bide baya kaliteli bişeymiş

@fahritus@chnkrmz artik servis bakacak. Umarım hızlı düzelir..:( sanirim su anda hiç bisey beni bu kadar uzemezdi. Bir sürü isim varken... :(

@fahritus@chnkrmz artik servis bakacak. Umarım hızlı düzelir..:( sanirim su anda hiç bisey beni bu kadar uzemezdi. Bir sürü isim varken... :(

hoooo @chnkrmz @Ugur Basdag @gamzece nörüyonuz cömaat :) ramazana bi iftar yaparız ya ben rahatım oruç tutacak sizsiniz :D

@Ugur Basdag sen şair ol hacı la kitaplarını korsan satar mezun olunca krediyi öderim :D

@chnkrmz bana bi pisiklet isim stickerı ayarlayabilin mi dayoğlu (link) gibi bişi

@gamzece benim laptopu verim diyecem ama cod ve ets oynamak dışında bişi yapaman pek :D

@Mr. BlacK @fahritus hoş geldiniz :)

@Alperen Haner ben tasarımını yaparım en fazla. çıkartıcak yeri bulmak sana kalır :D

@chnkrmz 10 numara olur dayoğlu o kadar uğraştım bi tane yapabildim onunda çözünürlük bi cacığa benzememiş :(

sen yaptığını bi yolla bakim bana :D

@chnkrmz olmaz makaraya malzeme çıkarmam sana gönderdiğim gibi yaparsan canını kemiririm :D twitter adı da @alperenhaner :)

Geri