Scudo Sports

Gececiler Kulübü

@Samet Arslan Hacı işte ihtiyaç molasında telefonu alırım elime alışkanlık :D Valla sevmesende varsa kullanacaksın yoksa işin zor.

Scudo
@chnkrmz Valla anasayfaya düşüyor mu bilmiyorum da bana geliyor bildirimler. @Anonim başkan bir el atsın konuya bence :)

Selam gececiler:D
Bidirim email vs gelmeyince çok uzak kalıyorum buraya , kaçırıyorum sohbetleri :(

@gamzece melabaaaa :D
çok kötüyüm ben hala yorgunluğum geçmedi :uzgnm:
dün çok zorladım kendimi :uyku:

@chnkrmz Elbet geçer:D Ne yaptın nerelere gittin? yediğin içtiğin senin olsun, bana gördüklerini anlat. :D

yüksek tempo ile eminönüne gittim orada bişeler yedim oradan arkadaşa uğradım orada bişeler içtim sonra eve geldim öldüm kendime geldim duş aldım uyudum oh miss şuan yorgunluk hissi çok az gece gene hafif tempoda tur atıcam bu sefer :D

@Samet Arslan

Adamlar teknik grup müdürü arıyor. Yeni mezun mu alsınlar? :D

@gamzece Yeni mezun almasınlar tabi de bu adamın 15 yıl tecrübesi varsa zaten kendi şirketi vardır. Gidip de Dumankaya'da 5-10 bin TL maaşla çalışmaz :D

keşke grafiker mühendisliğide olsa :D ben olacağımdan değil de mesleğimde mühendislik olması iyi olurdu :D

@Samet Arslan Girişimcilik ruhu herkeste olmaz ki.

İyi geceler arkadaşlar . Bir kaç saat önce bir blog açmaya karar verdik. Bu da hakkımızda kısmı: (link)

Tasarıma eksiklere fazla takılmayın, geliştireceğiz. Sık sık okuyun. :D

39 km tur attım
ama okadar terlemişim ki yüzümden ter damla damla döküldü bacaklarıma.
valla yağmur mu yağıyo diye havaya bakıyom bulut yok diyom bu su nerden geliyo.
çünkü okadar terleyip te bacaklarıma hiç damla düşürmemiştim.
güzel bi hiss

@gamzece uzaktan beğenip kaçmak yok öyle :D
napıyon sen anlat bişeler hele

@chnkrmz beğenip kaçmışım :D Ayrıca terlemene ne yorum yapacaktım ki? :D :D Yorgundum gece.:D

@gamzece ne bileyim sizi kıskanıyom diyebilirdin. ben böyle süremiyom diyebilirdin. haydi bastır uzun yollar senin olsun diyebilirdin beni gaza getirebilirdin yani :D

Ahaha kıskanmadım ki :D Ama yine de aslansın kaplansın sen:)

@gamzece tur düzene de gelelim karşı tarafa bisiklet sürmeye :D

@chnkrmz ahh ahh. Bu sene izmit sakarya dolaylarında olacağım çoğunlukla. Siz buluşmuyor musunuz bu gün?

@gamzece ara sıra bazı bazı buluşuyos. bayramda da sakaryada olcam farketmes orada da tur ayarla :D :D :kptmya::kptmya:
sakaryanın bisiklet takımını bulacam inşallah bayramda sürerler.

Geri