Scudo Sports

Gececiler Kulübü

Scudo
selam hayırlı geceler
gebzeden arkadaşlar var mı

çok kilo almışım motosiklete başladığımdan beri.
buradan yazıyorum arkadaş "Ducati Hypermotard 796" kullanmak insana ciddi kilo aldırıyor. :krsn:

bisiklet alıyorum kendime akşamları çıkıp terletiyim kendimi diye.
ölçüm yaptırdım %21 yağ oranım oluşmuş :agla:
ben bisikleti bırakmadan önce hatta son bıraktığımda tığ gibi delikanlıydım şimdi armut gibi oldum resmen.
ilk fırsatta bisiklet ediniyorum kendime. ekipmanlarım hala duruyor sadece bisikleti satmıştım
sadece bisiklet alıcam :harika:

@chnkrmz Ben de Yamaha WR125 istiyorum da 125 lik de kilo aldırır mı? :)
Hocam doğrusu deposuna benzin koyup biraz turlayayım desem ekmek alacak para bırakmaz bana. En iyisi bisiklet şu sıralar. :)

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@chnkrmz
Motorlada kilo verirsin cihan . soyle ki motoru calistirmazsin , pedal döndererek gidersin :D

Canım sıkıldı çok pis sıkıldı ama nasıl sıkıldı anlatamam

Forumda gece modu varmış :D çok daha fantazik çok daha güzel ama

Gecenin sessizliği olmadan ders çalışamıyorum tehlikeli olmasa gece tur yapar gündüz uyurum hayali bile güzel bee serin serin gece pedallamak

• Beğen
Tepkiler: Koray_41
Nasıldı geceler,pelinsu eceler:koptum:
Hayırlı geceler.

Vay be,nereden nereye.Nereye😬

"Gececi" lafını görünce "aha ben" dedim, bi de ne göreyim. Eskiden forum komple gececiymiş, 210 sayfa ne yazıldı ne çizildi çok merak ediyorum.

Asıl ters yaşamak 1 ay sonra falan başlayacak bende. Yazları günün ağarmasıyla yatıyorum, 16:00 gibi kalkıyorum. Gece serinliğinden istifade oluyor, çok hoş oluyor 😎

Gece iyidir,sahilde ki insan kalabalığını,insanların bıraktığı çöpü göstermez.
Yaşadığım yerde sabah işe gelirken bazen sahilden geçiyorum,heryerde gecenin çöpü yerlerde...

Geri